Pinot Noir To vidím docela v živých barvách. A já myslela, že ty seš tým "venčit" 
Já už to tu psala, já v tom chození ven spatřuju jenom samou komplikaci. To dítě je doma úplně na pohodu, bordel nějakej je jasnej, ale nic tragickýho (zatím). Takže zatímco někde něco kutí, já si po troškách dělám domácnost, práci, támhle si zacvičim, támhle zasadim kytky na balkóně, támhle vyřídím pár e-mailů ... když jdeme ven, tak za prvý to vypravování mě úplně drtí, to prostě neumim. Za druhý musím být venku pořád ve střehu, nemůžu z něj spustit oči ani na chvíli, ani nějak nemám nápady, co tady dělat, hřiště a parky mě nuděj k smrti, dítě by bylo asi nejstastnejsi koukat na nejakou stavbu, ale to me prekvapive taky moc nebere ... takze vetsinou jen nakoupime a jedem zase domu. A doma sice zatim nikdo nedrobi, ale prace se taky sama neudela. Navrch nemám pocit, že bych zdraví dítěte procházkou po Koněvově nějak prospěla, nebo já vlastně nevím, proč se tak to chození ven propaguje
Jako na venkove/na chalupe/na zahrade je to neco jinyho.
Kdepak, nám (mně) je nejlíp pěkně doma na balkóně, máme tu sezení, ležení, odrážedlo, bazének, hlínu ... dva slunečníky
A vzduch stejnej jako dole před barákem.