711990 Vlastně ti ho asi můžu najít, že by sis to ofotila. Originál už je hodně jetej, to bys asi nechtěla.
Vše o těhotenství a dětech
711990 ja mám moc ráda knihy s názvem Procházka po farmě, po lese, po Africe. Jsou tam reálné fotky zvířete , jeho mládete, čím se živí a kde žije. Ale je to skládačka, pro mimino asi lepší klasická knížka, leporelo.

Jako prcek měl syn moc rád tuhle. Já u těch "naučných" zvířecích preferuju spíš fotky nebo hodně realistické ilustrace, spousty dětských encyklopedii mi kvůli tomu moc nevyhovují.
Přidám fotky z počítače, moment
Sweet Potato to se s tim zas nemusis trapit. Jako kdyby to slo, bylo by to super, ze by mel ty karty z toho, ale zatim jsem objednala Ladu, tak snad to bude stacit:)
Ta naše knížka je z edice Svět zvířat - Domácí zvířata. Ale nemůžu ji už nikde najít ke koupi, nově asi vychází celá edice pod názvem Moje první kniha, ale struktura se mi zdá malinko jiná. V nové jsou Mazlíčci, Farma, Zvířata (divoká)

Od Svojtky se mi líbí tahle 
žluťásek diky!Ja nasla kod na slevu u Svojtky(VILA20), tak sem to zacla prochazet a tohle jsem neobjevila. Taky mam rada prave jednoduchy ilustrace nebo fotky.
711990 Oni se hodně specializujou na ty "montessori" knihy a materiály a monte styl preferuje čisté jasné reálné ilustrace nebo ještě lépe fotografie. Vyhovuje mi u jejich knih, že jsou tam fotky na bílém pozadí a celé je to takové uspořádané.
Zároveň ale chrlí záplavu těch hejblátkových knížek s malovanými obrázky a je toho hrozně moc, čert aby se v tom zorientoval.
A jinak jako dík. Už to tu sjíždím a vybírám encyklopedii o zvířatech. U nás je teď největší starost, kdo co jí a já fakt nevím, čím se živí všechna havěť světa.
žluťásek :D aspon to bude se slevou! plati do zitrejsiho vecera:)
711990 sara mela teploty cely vikend, okolo 38 max takze bych tipla na zuby, a dneska ma osypany ksichtik... Ale to muze byt i z travy, se dnes sekala zahrada. A nebo kdovico to zas ma a kde to chytla.
rasaNori jeezis:( no u vas je ve hre jeste tisic dalsich nemoci. U nas je to jednoduchy, nikam nechodime:) Tonda teda ma poprve reakci na ockovani. Ale nastesti je veselej porad:)
711990 tak drzim palce at to netrva 2 dny... ![]()
mnum diky, snad ne, no.
barbucha Diskuse už je dál, ale děkuju, fotka je moc boží, razantně mi vylepšila den, s ní bych šla hned venčit![]()
continuity Buď v klidu, já jsem od mojí maminky dostala plyšovej overal ve 30
ale na marození je super, jen když muž vždycky dorazil domů, převlíkla jsem se do něčeho normalního :))
Karja Počkej, jak letní a zimní očkování? Na klíšťovce jsem byla dneska a chránit bude už po té druhé dávce za 14 dní, to není problém, ne? Nebo se vám to s něčím kryje?
barbucha Diskuse už je dál, ale děkuju, fotka je moc boží, razantně mi vylepšila den, s ní bych šla hned venčit
Chápu. Cizí neštěstí vždy potěší.
711990 prosím, ten slevový kód u Svojtky je jen jednorázový, nebo ho taky můžu použít? Aneb hýbacích knih není nikdy dost![]()
711990 držím pěsti ať je do rána OK.
Anema je to normalne kod pro neomezeny pouziti. Je to z instace. Ale je to 25% z puvodni ceny, takze zadny terno:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články