Myrtila Já mám vlastně taky overal na spaní, ale letní. Vyhovuje mi, že se nevyhrnuje, na rozdíl od nějaké noční košile :-)
Vše o těhotenství a dětech
Garfie A jake zviratko predstavuje? ;-)
Myrtila Je úplně nudný!!! Ale když už, musel by to být medvěd ![]()
Garfie No jasne, medved na podzim zaleze a vyleze az na jare, takovej overal bych brala taky ![]()
Já bych teda zimní overal snesla denodenně od září do června. A bylo by mi krásně ![]()
Ty jo, ja jsem asi matka na baterky, ja o zadnem ockovani proti meningokokovi nevedela:-D:-D.
Karja tobe to nenabizi detskej veterinar?:) Ja se teda aktivne ptam, dostala jsem brozuru, ale Tondova doktorka vzdycky rekne, ze na pristi prohlidce bude ockovat to a to a muze i tohle a tamto...
711990 Ne, moje doktorka asi neco rikala u te prvni, ale ona z tech nepovinnych jich moc nedoporucuje, ona je takova prirozena nebo jak to rict. Proste nic moc nehroti:-D. Ani tu klistovku nenabizela, to jsem se ji ted po klisteti ptala a to mi rekla, ze uz mohla v zime mit....
Karja moje taky nic nenabízí, tudíž nic navíc děti naočkováno nemají. Na klíšťovku jsem se ptala loni, ale řekla mi, že je brzo, že až po 3. roce, a i to se jí zdá zbytečně brzo.
Pinot Noir Jojo, ona mi jen vysvetlila to ,,letni a zimni ockovani,, a ze uz v zime mohla mit, ale ze to neva, ze ted ty nemoce nejsou pro tak male deti nebezpecne. V zime to promyslim, ale vis co, my jsme furt nekde u vody a uz jsme i parkrat meli ,,kliste z gauce,,. Na zahrade je v sezone taky mame bohuzel.
Pinot Noir Karja já se na to bexero ptala sama, naše doktorka mi sama od sebe ještě žádné očkování navíc nedoporučila, myslím. Ale když se zeptám, tak každé doporučí, akorát u rotavirů to neviděla tak jednoznačně, takže to jsem nakonec nedala.
Karja prirodni pediatr, prirodni gynekolog, vy to teda mate:D
Pinot Noir Karja Nase doktorka taky sama nenabizi ockovani navic, musim se ptat. Maji pneumokoky, ted jsem dala zloutenku a premyslim na meningokoky, ale tam jsem vycetla, ze je ideal ockovat uplne malicke a pak pred pubertou, takze asi pockam.
Lamicka Pneumokoka a klistovka se kterymi pocitam. No a mozna ta rakovina delozniho cipku, ale to se treba za deset let nejak jinak vyvrbi ta doporuceni;-)
Karja jo, taky vyckavam, ale zatim se toho za 9 let moc nezmenilo :) vlastne jo, ockuji ted i kluky
Karja já tu rakovinu plánuju naočkovat i u kluků, samozřejmě podle toho, co se bude za těch deset let doporučovat. Já sama jsem naočkovaná. Klíšťovku plánuju taky, pneumokoky jsou snad i povinné nebo aspoň téměř celé hrazené, to mají oba. Ta meningitida je pro mě trochu děsivá, jak je to strašně rychlá nemoc.
Dotaz pro knihomily a hlavne asi žluťásek ? Rada bych poridila Tondovi knihu, kde budou jednoduse nakresleny zakladni zvirata, abysme mohli zacit takovy to hele kocicka mnaumnau. Ale zjistuju, ze to neni uplne jednoduchy, protoze vetsinou jsou to docela ohavny ilustrace. Treba Minipedie od Svojtky me moc nenadchly...
Nenapada vas neco? Jeste jsem si rikala ze by slo vytisknout a zalaminovat karty, ale kde vzit hezke obrazky?
711990 Josef Lada Zviratka, leporelo
711990 Lada?
Já vyrostla na tomhle a holky to taky milovaly, třeba se to dá sehnat? Stáhnout obrázky?
https://aukro.cz/moje-zviratka-leporelo-1970-fischerova-kvechova-havel-retro-stare-6959584120
Sweet Potato tohle presne je ideal!:) zkusim se poptat!
Lamicka mrknu, diky:) Lada je super!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články