Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 08. ledna 2022 23:16

continuity to byly jen priklady. Cip kontroluju jen prvacce. Na nastroje by uz nehraly, a takove veci. Nechodily by na sporty, na oslavy ke kamoskam. A tak.dzizisketa ano nechce se jim. Ale kdyz je zena doma, tak to proste vetsinou neudelaji a vznikne z toho dalsi konflikt

Online Sweet Potato
40387 příspěvků moje polička 08. ledna 2022 23:22

Garfie 

Je to strašně vyčerpávající, být ten manažer domácnosti a ještě ježibaba, která po někom něco furt chce. 

To je přesné. A ty malý potvory si pak ještě myslej, že se v tom kdo ví jak vyžívám.

Offline notna
9449 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 00:57

711990 To byla taková kauza, že už rolička na parapetu nebývá. Já byla naštvaná už kvůli tomu, že se to tam začalo hromadit. Po téch jejich pitomých odpovědích mi ruply nervy a byla ze mně saň :-)

Offline Gatita
8632 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 07:00

notna promin, ale rulickam, se uz druhy den smeju. Ale uplne ti rozumim, je to ekvivalent nasi kauzy "plesnive jidlo". To hledas chleba, zjistis, ze je plesnivy, tak ho peclive zabalis a vlozis zpet do chlebniku. Jednou jsem to taky nechala byt a cela procedura se zopakovala asi trikrat, nez saň chleba vyhodila, umyla chlebnik a koupila cerstve pecivo. No a kdyz jsem se to snazila rozklicovat, tak pry taky nevedel, jestli se mi ten zeleny chleba nebude na neco hodit.

Online Tabea
8114 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 07:43

Gatita  Pokus do školky...

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 08:10

notna takova skoda, tesila jsem se na vytvor:D

Gatita to je tak debilni odpoved, ze bych ho zabila, fakt:D ja mam zas experta na nedojidani a vraceni do lednice. Takze si myslim, ze jeste mam marmeladu/horcici a ony jsou to jen spinavy steny ve sklenicce. Nebo pul platku sunky. Protoze to je prece skoda vyhodit ale ne, dojist to neslo.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 08:47

Gatita Pravdu má, náčelník! Doba je nejistá, můžou dojít léky, a jak budete rádi za vlastní penicilin!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 08:49

Ja som počuvala prednášku jedného chlapíka, ktorý hovoril, že chlapi sú od prírody leniví, pohodlni a promiskuitni a jedine, co chcú, je pokoj, dobre jedlo a sex. A ze je dobre, že ich ženy prudia, bo by doteraz žili v jaskyniach. Že ženy sú večne nespokojné vlastne na osoh muža, aby ho posúvali dopredu

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 08:53

711990 bože, toto robí aj môj chlap

otvorí si pomazánka, 99 % zje, jeden mikroskopicky kúsok tam nechá a vráti to do chladničky. Zje 300 gramov salámy, ale posledne koliesko už nevládze a vráti ho naspäť 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2022 09:08

Gatita tak to je taková odpověď... Přece nemůže přiznat, že je líný ho hodit do koše

Offline Kokoska
34964 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 09:08

711990 betsey u nas se prazdne obaly nechavaji valet na lince. Ted mi doslo, ze asi abych vedela, co je potreba nakoupit. Vlastne je to teda laskave, taky bych mohla zapomenout, ze.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2022 09:12

Kokoska jistě si mu jednou vynadala, že něco dojedl a neřekl ti to a tobě to teď chybí

Offline Kokoska
34964 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 09:19

Evaeva to ani ne. Nadavam, ze tu nechava prazdny obaly a jsem za semetriku, co jinyho. Efekt nula. Ja uz obcas vazne uvazuju, ze se odstehuju. Doma delam uz skoro uplne vsechno, snad jen ty zarovky nemenim, porad castecne pracuju a neni vule najit na to nekoho jinyho, toho pana, co tu bydli, vidim nektere dny sotva u jidla, ktere ale musi byt v tom desetiminutovem okynku, kdy nema telekonferenci... takhle prece nemuzu dozit do konce zivota?

Offline Karja
44704 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 09:22

Kokoska A tvůj manžel by nesouhlasil s nějakou výpomoci? Prostě když už jseš manažer tak ať ještě nesurujes podlahy a tak. Nebo i tu práci, co kdybys mu dala výpověď proste? Chápu že finance to či ono není problém. 

Online Sweet Potato
40387 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 09:26
Reakce na betsey:

Ja som počuvala prednášku jedného chlapíka, ktorý hovoril, že chlapi sú od prírody leniví, pohodlni a promiskuitni a jedine, co chcú, je pokoj, dobre jedlo a sex. A ze je dobre, že ich ženy prudia, bo by doteraz žili v jaskyniach. Že ženy sú večne nespokojné vlastne na osoh muža, aby ho posúvali dopredu

​Čímž potvrzuješ to Baťovo heslo v jiném vlákně. Že nenáročná žena = líný muž.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 09:26

betsey my se na toto téma ted bavíme s kamarádkou a na té jeskyni jsme se 100% shodly taky. Na toto je exprt můj muž. My si postavili dům a před pár lety se sem nastěhovali ve stavu že byl sice normálně obyvatelný, ale ne uplně vybavený, nedodělaná zahrada atd s tím, že to budem postupně dodělávat podle toho jak budou peníze. A on MI teda zajistí udělání terasy, když ji tak moc chci a pak se strašně divil, že na ni chci i nějaké zastínění, aby se tam dalo na té jižní straně sedět. Pak byl hrozně překvapený že místo hromad hlíny tam chci trávník a a úplně největší šok byl že chci tu zahradu oplotit aby mi děti nezdrhali do silnice pak mi vyčetl že nemá nikdy hotovo a já jsem pořád nespokojená . Kdyby nebylo mě, tak on by opravdu byl spokojený v tom že má ledničku, židli se stolem k počítači, wifi a úplně mu to stačilo až do smrti.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2022 09:26

Kokoska no mě by to štvalo dost, ale jestli to tak bylo vždycky, bude hodně těžké to změnit. Když o tom tak přemýšlím, tak oddělené domácnosti (ne životy) mají v naší rodině výrazné zastoupení

Online Sweet Potato
40387 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 09:28
Reakce na betsey:

711990 bože, toto robí aj môj chlap

otvorí si pomazánka, 99 % zje, jeden mikroskopicky kúsok tam nechá a vráti to do chladničky. Zje 300 gramov salámy, ale posledne koliesko už nevládze a vráti ho naspäť 

​Můj taky! (A děti nejsou jiné, jen to obvykle neuklidí) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2022 09:30

Sairon cože ty si chtěla oplocení?!

Můj tchán je teda přesný opak, ten potřebuje budovat. Takže si postavili dům, on udělal chodníčky, kamínky vedle těch chodníčků a vedle ještě další kamínky.... Jenže teď už má hotovo a je nesvůj, chalupu mu žena zatrhla, tak prý že by se zase mohli odstěhovat

Offline Kokoska
34964 příspěvků moje polička 09. ledna 2022 09:30

Karja vypomoc na uklid? To by tu musel nekdo byt a chodit za nim permanentne behem dne. S praci fakt asi seknu, vydala jsem uz varovani a jestli se to do pololeti nevyresi, tak proste skoncim. Neni problem obcas zaplatit nebo napsat par faktur, ale ty terminovany veci uz nechci. Jo a skryse na cokoladu mam taky, jinak by mi to sezral a jeste by nadaval, proc to kupuju, ze bude tlustej