Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 13. května 2020 13:30

Gatita díky. Přídavným kolečkům bych se ráda vyhnula, a u vás vidím, že je to možné, takže nesehnatelná kolečka by nevadila.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 13. května 2020 13:32

Pinot Noir u nás všechny tři děti bez přídavných koleček. Stabilitu natrenovaly na odrazedle. Osobně mi přijde, ze přídavná kolečka to učení akorát prodlouží. 

Offline Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 13. května 2020 13:34

MaeGandal mně právě taky přijde, že rovnováhu natrénoval na odrážedle, takže by to byl krok zpět. Já jako dítě taky kolečka neměla.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. května 2020 13:46

Pinot Noir kolečka fakt nepotřebuješ, já ani sestry jsme kolečka taky neměli a to například ségra fakt není sportovní talent. To už bych spíš koupila tyč pro rodiče, než získá jistotu. Já už se po kolech taky poohlížím, syn by si kolo moc přál, ale je mu teprve 2,5 a na odrážedle neumí brzdit ruční brzdou. Tak na konci prázdnin bych to ráda vyzkoušela. Těch lehkých kol se kromě Woom víc značek.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. května 2020 13:48

Vy co máte hubené děti. Byla jsem v pepcu a mají tam spoustu tepláků a kalhot s funkčními šňůrkami v pase.

Offline Gatita
8617 příspěvků moje polička 13. května 2020 14:01

Evaeva diky! Mame prave kalhotovou krizi;) Jenze s detma se mi ted po obchodech moc nechce chodit a s hlidanim je to taky nejaky slozity. 

Jinak v teto souvislosti hlasim, ze prespristi tyden nam uz otvira skolka a zadna drakonicka opatreni snad detem nechystaji. Asi ale stejne nastup odlozim. Pokud se situace po otevreni skolek nijak nezdramatizuje, tak tam syna mozna dam na nejaky tyden pred prazdninami, nastesti me to nijak nepali, i kdyz by to byla uleva pro nas oba. Sjizdela jsem nejake nemecke zpravodajske servery a prijde mi, ze to tam poustej taky postupne, male skupinky a tak, aby se videlo...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. května 2020 14:11

Gatita my měli už tak nějak celkovou krizi. Děti jsme nechali na chalupě našim a udělali si s mužem romantický výlet do pepca a cyklosportuNechala jsem tam asi tisícovku, ale mám všechno. 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 13. května 2020 14:51

tenzie Pinot Noir ty kola Rascal a Woom jsou nejlehčí, mají okolo 5 kg, to je  zvlášť pro drobné děti velká výhoda

před lety, když se učil náš syn, byl Specialized Hotrock považován za lehké kolo (8 kg) ale pořád je kvalitní a i ojeté bývá spolehlivé 

a souhlasím, že učit bez koleček :)

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 13. května 2020 15:08

711990 jak jsi uspěla s těmi body nakonec? Já potřebuju pro malýho sehnat pyžama, ráda bych vzala nějakej balíček s více kusy a docela zoufalství. Oblíbený eshopy úplně probraný a prošvihla jsem všechny slevový akce. Koukám teď na bazary a docela hrůza, nošený věci za strašný peníze včetně dírek co šikovná maminka zašije a flíčků, co vůbec nejsou vidět.

Online Tabea
8087 příspěvků moje polička 13. května 2020 15:11

Pinot Noir Doporučuju woom, měli jsme bez koleček, dcera v den třetích narozenin nasedla a jela bez asistence. První dva dny teda šlapala chvíli dopředu a chvíli dozadu.  Ty kola jsou tak lehký, že je děti samy kousek popojesou. Srovnatelná kategorie je kubike, ale nevím, jestli je v ČR k dostání. 
A taky doporučuju vestu s držadlem, za ni se dá dítě dobře držet, když chce například jet kopce, co to dá  

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 13. května 2020 15:32

žluťásek no koupila jsem posledni dve vel.80 Lodger body co sly sehnat, u kterych vim ze mu sedi. Drobnej problem byl, ze jedno stalo 350 korunted ma celkem 6 kusu i s tim co prislo z Lindexu a to bude muset stacit. Byla jsem vcera i na Cernaku v M&S, myslela jsem ze sezenu pyzama a ackoliv meli super slevy(pri koupi 4ks 25%dolu a i jiny slevy), tak zas nebyly velikosti

takze asi tak...

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 13. května 2020 15:45

711990 no mně se líbí střih i vzory co má Next, ale bazarový za 300 mi přijde zu viel, lindex dtto. To je pro mě už dost cena na hraně za nový, když jich chci víc.

Mu koupím leginy v pepcu asi

Offline slniecko admin
19550 příspěvků moje polička 13. května 2020 15:58
Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 13. května 2020 16:13

Citavam si na modrom koniku tie všelijaké diskusie, a teraz tam bola jedna, čo ma zaujala. Že 3,5-rocna dcéra niečo nakreslila, ale odflakla to a teda ju mama nepochvalila, keď jej to ukázala, ale ju napomenula. Že či má dieťa chváliť, aj keď vie, že sa nesnaží. Čo vy na to? 

Ja teda chválim všetko, a zatiaľ si nemyslím, že syn niečo odflakol, podľa mňa vždy kreslí/vyrába s nasadením všetkých síl.

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 13. května 2020 16:15

žluťásek no tak za 300 bazarovy je teda sila!!! Ja doufam ze se brzo zas rozbehne Next eshop a ze neco budou mit....ale zatim je venku tak hnusne, ze stejne nosi dlouhej zas. A doma je kvuli lezeni svlecenej:)

Offline DruI
5575 příspěvků moje polička 13. května 2020 16:18

letfenixa Já teda nenapomínám, ale když vidím, že kreslení odflákává, tak se jí ptám, jestli radši nechce dělat něco jiného. Koneckonců, nemá to jako zaměstnání a jestli se chce bavit kreslením odfláknutých obrázků, tak je to její věc :o)

A teda taky spíš chválím, i když, když toho má víc, tak klidně řeknu, který obrázek se mi líbí víc a proč.

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 13. května 2020 16:23

DruI a jak se pozna ze trilety dite odflakava kresleni?

jinak rada moji mamky je, chvalit dite za konkretni kousky toho co vyrobilo/nakreslilo a vyhejbat se univerzalnimu "ty jsi sikulka". Akorat ze sikulka mi vypadne z pusy snad milionkrat, ale u ditete do roka to snad neva

Offline DruI
5575 příspěvků moje polička 13. května 2020 16:30

711990 Hele jako, až to uvidíš, tak to poznáš :o) Myslím takové to, že si sedne k papíru udělá tři čáry a bere další papír. A tváří se u toho tak nějak nezaujatě. Ale ono každé dítě bude mít nějaký svůj signál, kterým dává najevo, že danou činnost provádí vlastně jenom kvůli tomu, že ho k tomu rodič postrkuje.

A já se snažím chválit konkrétně, u toho kreslení je to snadné, výběr barev, povedená kompozice, jistá linka. Akorát škoda, že dceru většinou víc baví jezdit s vláčkama než kreslit :o)

Offline Sweet Potato
40241 příspěvků moje polička 13. května 2020 16:31

letfenixa To je hrozný!

Jsou teda i ty trendy ani nechválit - aby se nesnažily jen kvůli vnější motivaci, ale mně to přijde děsně studený.

Offline Pinot Noir
29854 příspěvků moje polička 13. května 2020 16:39

DruI já tohle čmárání po papírech, aby jich znehodnotil co nejvíc, dosud považovala za aktivitu odpovídající věku