Karja neschpna urcite nejsi,ale mas nato lidi,no.![]()
Vše o těhotenství a dětech
Zarinya děkuju. :) Jsem moc ráda, že jsme nakonec vybrali zrovna tohle.
Karja tabuľa je skvelá vec, ja som nalepila tabulovu fóliu na vchodové dvere a tiež tam rád tvorí
711990 stomatologicke centrum Prosek, tam chodi kamaradka s rodinou, ale nas pred rokem nevzali, ted uz muzou mit volno. My mame super zubarku, ale je na Hradcanske a obcas se ji objevi na fb, ze zase bere nove pacienty. Muzu ti to poslat, ale asi je to z ruky. Se zubarema je pech, je jich malo a malokdy nabiraji.
Ha ha, tak tabulova barva byla u nas pekne fiasko. Ten sprej, to je hotova zbran hromadnyho niceni, bylo to, jako by nam v byte bouchly saze. A to prosim nejsme zas az takovi neumetelove.
@Fakirka on si to s detmi clovek muze uzit i bez velkeho hrani. Ja na to taky nejsem, takze kdyz usnazene pripravim nejakou zabavu, je to cely nejak na silu a syna to malokdy strhne. Radeji si pospolu delame kazdy to svoje. Nasi si se mnou nehrali skoro vubec, mne na tom neprislo nic spatne. Jen mi teda nasi prisli vzdycky hrozne stari a nudni, a bylo to asi timhle;)
Gatita Ja na to taky nejsem, takze kdyz usnazene pripravim nejakou zabavu, je to cely nejak na silu a syna to malokdy strhne. - to si napisala aj za mna.
Lamicka dekuju, myslim ze jsem je i nasla, ale vzdycky je lepsi mit doporuceni:)
Tak mi dnes konecne dorazil ten slavnej Lindex, vsechno je mi velky krome spodaru! Rekla bych dobry, usetrim, ale vsechno je to vazne pekny:-(
711990 ja tam byla jednou na stomatochirurgii a taky jsem byla spokojena. Profi pracoviste. Hodne veci se priplaci, ale to vsude.
Zarinya děkuju. :) Jsem moc ráda, že jsme nakonec vybrali zrovna tohle.
ano,ma same plus.![]()
Urcite je neobvykle a pritom neexoticke,nejmenuje se tak kazde druhe dite a myslim,ze se k tvoji dcerce moc hodi.
Rikate ji i nejakou zdrobnelinou?U nas to je proste babi Fany.![]()
Lamicka no asi si budu muset zvyknout. Moje doktorka v Pardubicich je proste nejakej unikat. Bila plomba(mam teda jen jednu) me stala 600
. Uz jsem poprosila samba, at to obvola. Ja se svoji fobii z telefonovani bych tam nikdy nezavolala![]()
Zarinya já jí nejvíc říkám Františko nebo Franti, ve školce jí říkají Fany nebo Fanynko, naši kamarádi jí říkají Fančo, pražská babička jí říká Fanouši, brněnský strýc Fanóšu :). Já jsem měla pratetu Františku, té se říkalo teta Fanda. No je to hodně variabilní jméno a nejvíc se mi právě líbilo, že není tak běžné. Sofinek a Elišek jsou teď plné třídy, Fany bude široko daleko jediná. :)
bram Fanynko![]()
bram jesteze nemam dceru pac tenkrat bych ho urcite nedala ac ho mame v rodine a ted bych ti musela moc zavidet.![]()
![]()
bram Fanynka je proste dokonala![]()
Zarinya ony ty stejný jména v rámci nejbližší rodiny stejně nedělají dobrotu, akorát se to plete. Naše rodina je toho důkazem, to je samej Jiří nebo Karel a pak nevíš, o kom se mluví. To je pak starej Jura, mladej Jirka (kterýmu bude letos 55) a Jiříček a nedej bože, jestli v tom budou pokračovat :)
Ale nic není ztraceno, Fanynku můžeš zkusit nenápadně prosadit jako jméno pro vnouče :)
ale s tema jmenama v nejblizsi rodine mam zkusenosti z Recka.Tam se pojmenovavaji deti asi v devadesatipeti procentech po prarodicich.Takze v jedne rodine jede jedno jmeno furt dokola.![]()
bram Františka i František jsou moc hezky jména, ty odvozeniny od toho já už moc rada nemám, ale v základu je to jméno moc krásný. A na tvoji Františce je vidět, ze je to osobitá a sikovna holcicka, moc se k ni to jméno hodí.
ono stejně nakonec záleží kdo milej a jak hezky tím jménem říká
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články