A my kdybychom se opravdu zblaznili a poridili si treti, tak to rozhodne nebude po tomhle vikendu Klára:D
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori Velká škoda![]()
Sweet Potato jo no, ale to se nedalo:D
711990 muj muz se taky divil. Mel dlouho zubarku v C.Budejovicich, jednou za cas prevence kouknutim do pusy, machroval jak nema kazy.
Pak ho nase nova zubarka poslala na velky rentgen a uz to litalo... Ale oba vidime, ze ta pece je uplne jinde.
Lamicka chapu, no. Nastesti ta moje me posila na velky rtg vzdycky jednou za rok, tak snad to staci:)
Se musim pochlubit, ze syn uz umi slapat na kole! Je strasna konzerva, jakekoli novinky odmita byt jen vyzkouset. Tak tohle je teda odvaz:)
A já se musím pochlubit, že dnes syn umyl nádobí a koupelnu. Sám od sebe. Proč ho to sakra nenapadlo dřív, když od zítřka zase začíná chodit do školky?![]()
![]()
Chlapci mají stejné zájmy ![]()

Gatita Tak vidíš! Teď místo sezení doma budeš běhat s kočárem cyklistovi v patách. ![]()
Gatita Šikula! Jaké máte kolo? Když jsme u toho, i vy ostatní, jaké doporučujete první kolo?
Pinot Noir mame woom. Je to skvele kolo, doporucuji. v porovnani s ostatnimi je velmi lehke. Nevyhody - nesehnali jsme k nemu pomocna kolecka. Daji se koupit nejaka univerzalni, jenze ta sedi divne a neplni moc ucel. Syn se s nimi nakonec neucil, jezdil hodne dlouho na odrazecim kole a pak rovnou naostro. Taky mi prislo, ze ty pedaly jdou trochu ztuha seslapnout, syn na to dlouho proste nemel fortel (vazi tak asi jsko hubene dvoulete batole
) Ale nemam srovnani. Srovnani mam jen co do hmotnosti, kdyz jsem potezkavala jina kola, zpravidla byla vyrazne tezsi.
Vy máte šikovný děti, kolo! Náš ještě pořád nechce moc ani ten First bike, nejradši jezdí na bezpečné plastové motorce ![]()
Mě teď pobavilo tohle. A úplně vidím Františku a to její: ale mamiiii.. :)
Presne:)))) !!!
žluťásek u nas to taky trvalo. Navic mi to bylo i dost jedno, na cem jezdi;)
Mel od stejne znacky odrazedlo, to miloval. Pak dostal kolo, to dlouho ignoroval. Pak si nechal sundat slapky a jezdil na nem asi rok jako na tom odrazedle. Ted jsem do nej na prochazce hucela, ze uz to je divny, jezdit na kole, s retezem, ale bez slapek, at to zkusi normalne. On mi rekl, ze se to ucit nepotrebuje, ze uz to umi a ze mi to teda ukaze. Namontovala jsem slapky, on odmitl pomoc s rozjezdem, sam to rozjel, naskocil, bravurne ujel 100 metru, zastavil, seskocil. Hotovej sagan. No a pak jsme slapky zas museli sundat a odrazeli jsme se az domu
Šikovný chlapec. Taky docela svůj ;)
Gatita parádní kousek! :)
Mně je to taky dost fuk, on není zrovna nadšený cyklista. Za firstbike jsem mohla klidně ušetřit a koupit nějaký obyč v lidlu.
Spíš bych ho ráda trochu víc podpořila v hrubé motorice. Je sice pěkný že umí něco přečíst a napsat, ale jeho vrstevníci spíš budou chtít, aby s nimi lezl na prolézačku nebo se houpal.
Teď teda navíc kvůli covidu jsme zas dost začali používat kočár. Jak jsem ho pracně po kouskach učila celou zimu víc chodit, tak teď je to v háji. Abychom nemuseli MHD a zároveň se dostali někam dál, bereme kočár a samozřejmě se chce půl cesty vézt.
žluťásek nas ma chudak smůlu, ze ma mladsi ségru, takze uz pred druhejma narozeninama byl bez kocaru. V domě mame maly vytah, tak reseni v podobe kocaru pro dva nebylo mozny. Za mesic mu bude 2 a pul a teda nachodi toho fakt hodne.
Jinak k tem kolum, s koleckama mame specialized, ale to je teda tezka krava, blbe se mu na tom rozjíždí. Tak hledame nejakou alternativu. Az bude jezdit bez kolecek, plánujeme koupit rascala.
Pinot Noir my máme zdedene ![]()
tenzieRacal je dokonalej, taky uz ho mam v planu od ty doby co jsem ho objevila![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články