Ty přejetý zvířata taky působí jen na běžnej exemplář. Ten náš přednášku o placaté žábě uzavřel větou: Chceš být placatý. A bylo po edukaci.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir to teď máme taky. Včera slyšel sekačky a říká, chci mít useknuté prsty. Taky by chtěl vypadnout z okna, chce mít velké bebíčko a jet sanitkou do nemocnice. Doufám, že je normální.
Pinot Noir miluju Risovy hlasky
ale netesim se na zohle obdobi. Mam jeste prilis v zivy pameti, jak mi triletej bratrankuv syn zdrhnul na odrazedle do silnice a ja za nim letela s pulrocnim miminem(jeho bratrem) v kocaru![]()
711990 \teda ten se vám povedl! Boží!! ![]()
711990 Malej influencer je dokonalej! Krásnej kluk :o)
711990
krasavec!
Karja no já nevím, tak trochu bych očekávala, že kdybych to dělala docela dobře,tak by to snad mělo mít nějaký výsledky, ne? ![]()
viktorka_od splavu jo já vím, když já ji neopustila doopravdy, čekala jsem v pootevřených dveřích až půjde kolem a nějak mi nedošlo, že je to dost samostatná jednotka, takže její reakce nebude běžet zpátky za mnou, ale že si najde sama zábavu![]()
Evaeva to s tím zopakováním předem je dobrý nápad, vyzkouším to před příští procházkou.
Jinak teda budeme chodit po hlavní a hledat sražená zvířátka
. Jen nevím jestli se mi jí to podaří nějak efektivně podat, má 21měsíců a že by byl někdo nebo nějaký zvíře mrtvý jsme zatím spolu nikdy neřešily. A nevím jestli bude stačit když jí řeknu že ježeček měl velký bác ![]()
Sairon podle mě to vůbec nechápou, oni prostě žijí přítomností. Syn včera chtěl, aby pustila mouchu z okna, říkám, podívej, vždyť je mrtvá, a on zase pustit mouchu z okna, vůbec to nechápal.
A to, že to, co děláš, tak úplně nezabírá, neznamená, že to neděláš dobře. Kolikrát koukám, co syn udělá správně. Třeba nějakou věc, co jsem mu řekla sice xkrát, ale naposledy třeba fakt dávno. Fakt kolikrát koukám, co v něm zůstalo. Ale samozřejmě na jeden takový záblesk připadá minimálně 10 opačných situací.
711990 Tohle nositko mam ted pujcene a jeste jsem ho nezkousela. Je gut?
Karja za me super. Jiny jsem ani nezkousela. Nosim ted uz jen na zadech a to je pohoda:) Proto kupuju to samy, jen toddler verzi.
Cizí děti mě neberou, ale Tonda je rozkošňák, ta fotka v nosítku je super!![]()
711990 No, tak uvidime, taky musim te tvoji kamosce dat ten satek, ja bych to poslala postou nebo necim, az to bude aktualni.
711990 rozený food blogger! ![]()
711990 Nejezdi, mel by v cervenci. Navic on by ti to asi nikam nedovezl, jedine dosel pesky a to ma celkem daleko:-D Takze harcovat nekde zbytecne dopravou te nechci, ceska posta to jisti.
Karja Dobre dobre, pisu sz:)
Pinot Noir pomaly dočítame, syn mi tiež vstával okolo štvrtej, spabkova mi poradila dať ho cca po 2 hodinách spat ale len na Max 15 minút. Normálne som budila. Druhý spánok bol následne okolo 9:00. Po troch dňoch ten krátky spánok (15 minút) bol úplne zrušeny, aj keby vstal zas o štvrtej, musela som ho udržať hore do cca 9:00. A dosť to pomohlo, začal vstávať neskôr, lebo tymi spankami si nahrádzať nočnú spánok.
Karja malý nám takto plakaval, nevedel spracovať zážitky. Ostalo mu to doteraz ale už to netrvá tak dlho ako keď bol malý
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články