Mrakoplas no na ty fotce vypadam spis jak dite duchem mdle, ktere vyvažuje velkou hlavu ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Kokoska to je isto len nepochopenie genia :)
Mrakoplas no dobre, berme to tak ![]()
Mrakoplas prý i na Moravských Kopanicích. Nebo plenka namočená ve slivovici na hlavu. A osobně jsem se setkala s několika lidmi, kteří jako děti dostávaly před spaním kostku cukru pokapanou alpou.
Hlidam dneska nejmensiho malyho, to dite se snad rozhodlo, ze bude vegetarian na zachovnych davkach. K obedu snedl dve maly batatovy placky, nic jineho. Pritom do roka a pul snedl vsechno, co se mu dalo, a jeste si u toho blazene mrucel. Jeste ze ma rad jogurty a mliko.
Ava
Babička (z Valašska) říkala, že se dával dudel namočený ve slivovici....
Ava Alpa s cukrom bol všeliek mojej babky. to sme bežne dostavali na bolenie brucha, hlavy a nespavosť ![]()
Ava Alpa s cukrom bol všeliek mojej babky. to sme bežne dostavali na bolenie brucha, hlavy a nespavosť
a na horecku. ja za svuj mdly intelekt a nizky vzrust proste nemuzu!![]()
Mrakoplas nešiel, musíme brať veľký ohľad na môjho otca, tak aby nedovliekol nejaký moribundus
carries alpa s cukrom je všeliek môjho otca
Karja myslíš, aby videl že vždy môže byť horšie?
Nakoniec má syn opravené dva zuby, miesto plánovaného jedného, tak som ho vychvalila
viktorka_od splavu letfenixa Aspoňže to nebolo len u nás ![]()
Garfie carries viktorka_od splavu letfenixa hihi :) já teda tohle neznám, ale já měla furt střevní potíže, tak jsem byla léčena fernetem ![]()
Icarries u nás se alpa s cukrem taky dávala na bolest bricha
Pak se domů začaly pro tyhle případy kupovat nějaké žaludeční kapky. Taky se dávaly na cukr, ale i tak byly hnusné. Břicho mě pak bolelo mnohem méně často.
Evaeva To u nás nefungovalo, ale zase jsme mu plnili kapsičky přesnídávkou ze skleničky ![]()
Ignis jo to znám, já aktuálně plním mladšímu kapsičky domácím příkrmy k obědu. On je zřejmě chudák tak unavený, že odmítá jíst že lžičky. Jindy není problém.
viktorka_od splavu
Snažíme se. V tý školce to jinak nejde, když neusne včas, nic jiného jim nezbývá, než ho pak vyhnat z postele s ostatními. Bohužel to pak odnese celá školka, já to slyšela až ven. My jsme s mužem byly takový bezproblémový děti, vůbec nevíme, kde se to v našich potomcích bere...
no ehm, to s mým nejmladším ve školce zkusili 2x, a pak jsem si ho už vždycky vyzvedávala v půl pátý z herny, kde mezi hrajícími si dětmi stála jedna postýlka a v ní to moje hluboce spící...
Nejsladší 
A pak se poprvé v životě poblil v autě, na to nové body Outlast, co měl dnes poprvé a které stojí tři stovky, samozřejmě měl k obědu extra oranžový příkrm. Ještě, že jsem si s sebou vzala trochu pracího prášku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články