Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 10:11

continuity v tomto vekovem rozmezi jsem sjizdela enid blytonovou. Spravna petka stopro existuje i v audioverzi.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 10:35

continuity u nás bodoval Stopařův průvodce po galaxii a Marťan. Pro mladší třeba Bylo nás pět a takové ty humorné knížky od D. Walliamse (Babička drsnacka apod, ja je moc nemusím) Letos syna (ve věku tvé starší) nadchnul Cimrman, takže poslouchame tu jejich kompletní kolekci :D

Offline brrr
12347 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 10:43

continuity U nás docela vede Saturnin, kupodivu. Lamicka má prvdu, Správná pětka je načtená, teď jsme ji cestou na Šumavu poslouchali.

A zatím jsme neslyšeli, ale máme zakoupeno a nachystáno Nikdykde a Čarodějova učně.

Nevím, jestli už nebudou holky moc velké, ale pěkně udělané jsou Ronja a Svěřte případ Kallovi. Je to udělané na konci 80., takže vypravěč v Ronje je např. Hrušinský. Ze stejného ranku je Tom Sawer a Huckelberry Finn, ale to si nejsem jistá, jestli by holky bavilo. Kluci to zbožnují.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 11:01

continuity Jo a ještě Prašina - my jsme ji "jen" četli, ale audiokniha v podání Matouše Rumla je prý skvělá.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 11:19

Sweet Potato žluťásek letopisy narnie a Caropravnost, myslite, ze by to zvladla devitileta precist? Narnie neznam vubec, o Zemeplose jsem uvazovala, ze by se ji neco z toho mohlo libit. 

continuity jestli chcete treba i klasiku, tak je krasne nacteny Maly princ (Jiri Dvorak) 

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 11:45

Lamicka narnie mi devítileté dítě čte. 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 11:46

continuity to rada slysim a pisu si na seznam knih. Diky.

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 11:46

Díky všem za tipy, něco vybereme. 

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 11:51

Lamicka Jak která asi. Možná ne číst, ale poslouchat. Ze Zeměplochy bycch vybrala ty holčičí hrdinky, Esk nebo Toničku. 
Narnie je myslím snazší

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 13:01

Sweet Potato diky za tip, zkusim ji navrhnout pro zacarek poslech.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 13:04

A já děkuju za tip na Ronju s Hrušínským, úplně to už slyším, jak to bude skvělý. 

Offline brrr
12347 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 13:29

žluťásek Je fakt super, akorát to není audiokniha, ale "rozhlasová hra", tzn. že tam je občas vynecháno, není to slovo od slova. Já to poprvé slyšela v radiu po drátě, když jsem jako dítko čekala na taťku ve špitále.

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 13:55

Holky milovaly ještě tohle, s B.Hrzánovou

https://www.kosmas.cz/knihy/147550/dorotka-a-morsti-loupeznici-pirati/

A Pippi samozřejmě

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 15:45

A taky Prašina už je audio.

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 16:03

continuity Knihy džunglí!!  Na čtení je to docela těžké, ale jako audioknihu to oba (8, 11) zbožňují a má to asi 9 hodin  Pak u nás dost frčí věci, co znají od malička-My z ostrova Saltkrakan, Emil a detektivové, Lichožrouty, Mikulášovy patálie, Půlnoční gang a tak. A různé pověsti jsou super, české nebo Řecké báje. 

Lamicka Třeba moje děti čtou hodně, ale Narnii mi svorně odmítli poslouchat při večerním čtení oba, starší to pak zkusila sama a taky odložila. Nevím přesně proč, stalo se to asi jen 2x v jejich čtenářské historii. 

A na starší jsem teď zkusila Hrdého Budžese a taky už ji to docela bavilo, ale kiksla mi baterka hned asi u třetí kapitoly :-)

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 16:39

Tulipe continuity Audio Prašina je výborná. Já ještě přidám tip na audio Doktor Proktor od Nesba, načetl David Novotný

.Garfie A chápe dcera ten odkaz doby? Chtěla bych vzít dceru na představení. Zatím to odkladam, si říkám, že si to ještě nemůže užít pořádně.

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 17:22

Včera jsem zaskočila k harantům... roste to strašně, děsný slonbidla to jsou... ale bylo to tak nějak narychlo, takže jsem jen letmo nahrábla nějaký omalovánky v knihkupectví - a v životě jsem neviděla takovou radost. Adéla dostala normální záchvat, pištěla vysokým hláskem a skákala až ke stropu snad půl hodiny! Oliver mlčel (jak je jeho dobrým zvykem anžto je pořád tatar), ale pobral svoje autíčkový vobrázky a taky dobrou půlhodinu si v nich zálibně listoval, i slinu snad u toho spustil.

Příště se na nějaký lego a jiný hračky vykašlu, výrazně ušetřím A to ne že by snad něco podobnýho neznali, snacha s nima vybarvuje a kreslí furt.

No překvapilo, ale potěšilo! Taková blbost... 

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 18:12

Garfie knihy džunglí jsem jim četla, když byly menší.

Domluvili jsme se prozatim na ty Zeměploše, to bude bavit i nás. 

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 18:16

U nas tyto klasiky, Pipi a My z ostrova..  , Ransomovky moc nejedou. Nevím přesně proč, ale odmítly to i jenom poslouchat. Pipi jsme teda dočetli, ale moc je to nebralo. 

Zas Ronya dobrý a nejlepší je Skytak.

Offline rasaNori
8849 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 18:21