Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 22:51

Evaeva To jste dobry! Ja se teda priznam, ze kvuli.korone a predavani detskych bacilu celkove zadne krouzky nehledam. Nechce se ni resit, kdo zas kde kychnul, zda ten co ma horecku ji ma od zubu atd atd. Ale dcera ma ty bratrance jako kolektiv a mam par kamaradek s detmi, takze to ji kolektiv vynahradi.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 23:09

Jsem tak nastvana, ze to ani nejde popsat. Dneska jsme si po tydnu vyzvedli deti, jdou se vecer koupat, syn na brise divnej flek - neco mezi modrinou, pigmentovou skvrnou a ekzemem (ten miva) velky jako 1/2 moji dlane. Tak me to vydesilo, volame tchyni, od kdy to ma, tak pry to nasla v utery a ze uz to pry mel. Houby mel, behal tady minuly vikend do pulky tela a nic nemel. Ji nenapadlo se za cely tyden zminit. To byla posledni kapka dneska, protoze cely den si nenapadne stezovala, co syn dela a nedela... jako jo, je sveraz, to vime vsichni, ale doprcic, jakoby nemela 2 vnuky, co jsou totalni nerizeny strely. Vubec jsem je tam nechtela davat (minule si strasne stezovala, ze syn zlobi, ma na noc plenu, necha si koupit, co neji - byly mu cerstve 4 roky), ale muz me presvedcil, dost toho lituju. Chjo. 

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 23:11

Evaeva děkuju za zkušenost. Už jsme se shodli, že tam pojedeme, myslím, že synovi se to bude líbit. Na tu přírodu jsem spíš já než on, ale z blátivý kuchyňky bude nadšenej. Jen mě teď trochu mrzí, že jsem mu nesbalila s sebou to tričko, který minule totálně nevypratelně zmazal bahnem a pískem na hřišti

V Liberci už máme vytipovaná hezká místa na oběd, tak si jídlo odbudeme ve městě a pojedeme tam odpoledne. Nicméně tipy na restaurace beru vždy. (stridame Plaudit a Maskovku kvůli dětskému koutku)

Ps: jsme přesně půl hodiny od Liberce

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2020 23:34

žluťásek my si tam udělali piknik. V okolí jsme si pochutnali na Královce, to asi znáte, to dětské hřiště je super. Pokud budete mít cestu okolo bistra na Maliníku, určitě si dejte koláč nebo quiche.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2020 23:40

Karja děti začal vyhledávat až teď, ale jeho hrozně baví ty aktivity. Loni rýmu měl často, to je pravda, uvidíme, co letos. Myslím, že na to budou lidi opatrnější a nebudou tam posílat nastydlé děti. Ale hlavně my máme ten dům dětí doslova před barákem a plavání asi 10 minut pěšky. Navíc starší má dva ze tří kroužků bez rodičů a na ten třetí s ním bude chodit moje ségra:)

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 15. srpna 2020 23:44

Evaeva královku známe, ale určitě půjdeme znovu. Minule jsme si nevyzvedli hrací kartu na Mravenčí stezku a to byl průšvih :)

Restaurace v okolí jsem měla na mysli spíš v centru Liberce a směrem k tomu Ekoparku případně. Dobrý jídlo v Bedřichově už máme vychytaný já to tu miluju, letos jsme tu podruhé a nejradši bych ještě jednou na podzim. Ale to už mi doma asi neprojde. 

Offline rasaNori
8849 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 06:35

Evaeva my mame vsechno daleko, plavani pul hodiny autem, ale stoji mi to za to... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2020 07:40

žluťásek my s nima v Liberci vlastně vůbec nebyli. Zatím je to skládání všeho do auta moc komplikované, tak moc zastávek neděláme.

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 08:33

Dovolila jsem Ríšovi nalakovat si nehty na nohou na červeno. Sluší mu to

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 08:39

Decka dostaly k narozeninam SLIZ!!! 

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 08:41

Luna ještě budeš vzpomínat na smradlavou líhnoucí se želvu, nebo co to bylo 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 09:00

Pinot Noir ked sme boli na chate, starsi si po vzore dievcat nechal nalakovat nechty na rukach cervenym detskym lakom, tolko chvaly vsade dostaval, chodil pysny ako pav :)

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 09:17

Pinot Noir Zlata zelva!!! A to jeste nezminuju, ze dcera dostala jakousi divnou malou panenku, ktera zvraci duhu. Dostali to od brachy a svagrove a tem to prislo naramne vtipne.

Offline Pinot Noir
29899 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 09:20

Luna Ne ne! 

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 09:25

Luna sliz je v pohodě,dost rychle to na sebe nachytá bordel a pak to neslizuje. Další level je pak výroba, to je už horší. 

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 09:35

Prosím vás, audiokniha do auta pro děti 9 a 11? Hobita už máme za sebou a Harry Potter nikoho nevavi

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 09:56

Pinot Noir Jo! Je to tohle. Strasna obludka to je. Ma to umele rasy!

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 10:01

continuity a třeba letopisy narnie, nebavily by je ještě? Ty vydrží na dlouho

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 10:03

continuity Co Čaroprávnost? 

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 16. srpna 2020 10:10

Ještě z těch fantasy sérii mě napadá:

Hraničářuv učeň

Eragon

Percy Jackson