Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 22:02

Karja fu mna by ta tvoja sestra pekne stvala (s tymi detmi). Tak musis to robit ako ona. Dovez jej ju a nepytaj sa

Ja som teda s nimi uplne mimo, synovec nezavre hubu (ako vravi moja mama a ma pravdu), on stále kvaka a do toho dalsi dvaja cosi melu plus maly plače..pohlad na mna musi byt cista groteska.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 22:08

Evaeva Jj urcite, ale vis co, to proste neni muj styl. Navic ona je pak po navsteve u nich desne rozjeta, takze zas nevim, zda je o tolik stat. Hlavne pak holky spaly skoro hodinku soucasne, tak se mi ty nervy uklidnily a sla jsem s nima pak ke kamaradce. Ale desny no, jako zlobim se nejvic na sebe, ze se proste necham roztocit. Ale minuly tyden se mi to taky stalo, desne jsem si to vycitala, druhej den jsem to zpytovala kamaradce a ona mi rekla, jaka jsem dobra, ze teda vydrzim hodne moc, ze by dala tretinu. Tak snad je to fakt jen muj uhel pohledu! 

Online continuity
43142 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 22:09

Karja vydržíš hodně moc. Mít doma čtyři malé děti, tak někdo se určitě nedožije večeře. 

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 22:11

Mrakoplas No tenhle muj synovec je desnej, fakt desnej. Furt jeci a je uz desne prisprostlej a nema hranice. Jako ja to nikomu nejak nerikam/nevycitam, protoze mne se tohle narodit, tak to dopadne stejne. Ale on proste jeci jen tak, velkamala si rekne jaka je to sranda a jeci si taky pak jentak. O opakovani nevhodnejch slov ani nemluve.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2020 22:11

Karja já to tušila, s tím stylem, ale nechtěla jsem už dávat mrkacího smajlíka. Schovala bych si to, až budeš fakt potřebovat. 

Podle toho jak a co píšeš, se mi taky zdá, že budeš trpělivá.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2020 22:13

Karja jo, když jeden začne ječet a druhý ječí jen proto, že ječí první. To jsou okamžiky k nezaplacení. A to se tu nevyskytuje víc dětí než dva.

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 22:14

continuity Ale ona ty dva kousky ma primarne moje mama. Vari jim obed a tak, ja jsem s nimi jen pri hrach, nebo je vezmu ven, kdyz spi mimino a tak. Jen je jich plnej barak a musim je hrozne zohlednovat pri tom nasim beznym chodu (kam dat holky spat, kdy je dat spat, najist se v klidu). U nas je to velka logistika i bez navstev natoz takhle.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 22:16

Karja vydržíš určitě moc. Já občas hlídám ségřiny děti, oni jsou teda v pohodě a většinou si spolu skvěle vyhrajou, jen u toho udělají hroznej binec. Ale nejsem zvyklá jak furt někdo mluví a huláká, po dvou hodinách už mi z toho randálu třeští hlava. Nijak se nehádaj ani nemlátí, jen jsou děsně hlučný.

Já bych vůbec nevydržela pracovat ve školce. Ne kvůli těm dětem a náplni práce, to by mě moc bavilo. Ale hladina hluku je tam pro mě úplně nesnesitelná. 

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 22:20

Evaeva Jo velka mala je taky jeciva, ale tohle je takovej stryc Pepin, on jakoby hulaka, plus jeci absolutne bez duvodu, jen aby rval a hulakal. Treba hrajeme pexeso aa on zacne rvat. ,HUUUU karjo ses prastena,,. ,Nebo neco takovyho, proste hulakani fakt neco mezi mentalem a neadrtalcem. Ja se hrozne omlouvam, ale je to fakt nejlepsi prirovnani. A jako s miminkem si hraje hezky, ale nekdy taky na ni dela nejakyho tygra ze rve jak blazen,ona se toho boji a posledne ji rekl, ze je hnusnej debil. 

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 22:21

žluťásek Ja myslim, ze to popisujes celkem idylicke odpoledne:-D:-D

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 22:23

žluťásek no to moje decka su fakt hlucne, segrine tiez ale teochu menej (aj ked neter mala par rokov internu prezyvku sirena). Dnes zobrali hubky na umyvanie, hrali sa, ze je to volant a behali dokola po byte s hlasnym trubenim t inymi zvukmi aut. Volume milion, mne z toho ide hlavu roztrhnut. Ale najvacsi iniciator kriku je moj starsi. To aj na chate s 15 detmi kamošky zhodnotili, ze je suverenne najhlucnejsi . ( On napodobnuje rozne zvuky ale je to jak opica v pralese, doma sa s nim moc neda vydrzat, musime stale von. V zime je to peklo.)

Online Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 22:36

Mrakoplas tak ten s Ríšou může podat ruce . Nejhlučnějších dítě v rodině. Byli jsme na víkend u mé rodiny, všem šla z něj hlava kolem. Ječí, když zuří (což je skoro furt), ječí, když má radost, piští, skučí, běduje, když se mu něco stane, pořád na někoho volá, huláká, to všechno naplno, až drnčí sklo ve vitrínách. V neděli už jsem viděla, jak se všem ulevilo, že už jedeme domů

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2020 22:38

Mrakoplas venku je to vždycky lepší, když to jde, tak si se švagrovou hlídáme děti zásadně tak. 

U nás se stává, že starší omylem třeba trochu bouchne mladšího, ten začne trošku brečet, starší se mu omluví, což překvapivě nepomůže;), tak začne strašně brečet, asi že je mu to líto. To se mladšímu nelíbí a začne řvát ještě víc. Takže z banální situace je strašný řev obou, super.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 25. srpna 2020 23:56

Ja uplne rostu z toho, kdyz jeci jedna a jen se uklidni, tak zacne ta druha! Asi ze klidu si mam vic cenit nebo co. Mensi byla dnes cely den velice vyzivna, muz prijel ve 4 po 2 dnech domu a moc se divil, ze to dite rve na zemi a ja ho nekonejsim a v klidu si delam svoje. Njn ale ona takhle vymrcuje od rana! 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. srpna 2020 00:06

rasaNori 

To teď máme taky, mladší asi rostou zuby a nic jí není dobrý. Nebo je, ale jen tak na 5 vteřin. Takže skoro celý den fňuká, k večeru už regulérně řve. Dneska to poslouchali sousedi dost zblízka, možná se rozhodnou nemít děti. Já bych to na jejich místě zvážila .

Online letfenixa
10883 příspěvků moje polička 26. srpna 2020 11:17

Bola som s malým na očnom, lebo u mňa sa to zanedbalo, a mal ho tam! Má dokonca rozdielne dioptrie, trocha skuli, tak budeme musieť chodiť do inej ambulancie a on teda okuliare nechce a zahodí ich do koša. Bude to ešte výživné.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 26. srpna 2020 11:40

Hihihi, jecici deti

Rev jen tak, rev pri rvackach, rev z radosti, rev kvuli vsemu, rev misto normalniho mluveni, rev, rev, furt a porad... zname, zname! 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. srpna 2020 11:44

letfenixa treba az si je nasadi a uvidi,ze vidi lip,tak je vezme na milost.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 26. srpna 2020 13:02

môj muž sa dnes po piatich dňoch vracia domov a nie som z toho nadšená. Keby bol preč ešte aspoň týždeň, rozhodne sa nebudem sťažovať

A inak k tomu jačaniu, Alica včera cez deň nespala, takže večer, keď som jej išla dávať pyžamo, začala totálne hysterčiť, revať a do toho kričala Nieeeeeee asi 10 minút. Čakám, kedy nám zazvoní sociálka, muselo to znieť, že ju mučím. To pyžamo som jej ale musela dať, u nás je v noci už fakt zima 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 26. srpna 2020 13:09

Dovoluji si přihlásit jednoho dalšího čtenáře Parfumanie.