Dobre, jdu si pro radu. Skvrne bude slavit 1 rok, a ted uvazuju co k narozeninam. Prijde mi ze starsi uz ma vse, mam pro ni rok v lese (jedna babi), magneticke kostky zviratka a drevene kostky abeceda. A teda dostane vlastni kocarek s panenkou, protoze ten od starsi je jenom jeji![]()
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori jí je to ještě jedno, podle mě úplně stačí cos vyjmenovala :)
Kdybys měla doma málo bince, tak třeba prstový barvy nebo nějaký pastelky pro mimina? U nás měly ještě velký úspěch dětské hudební nástroje, jestli nemáte. Kvalitní xylofon stojí pěknou raketu, kdyby potřebovaly babičky utratit víc než pár peněz :)
rasaNori Tonda dostane od nasich ten Piklerove trojuhelnik, protoze splha uplne po vsem co jde. Od nas dostane slona od Vitry, toho si teda kupuju vylozene pro sebe. A od brachy myho dostane Duplo. Jo a od druheho dedy Tatrovku. Jinak co se mi jeste libi, jsou ted ty ruzny dreveny hracky co maji v Lidlu, taky by uzil ucici vez a urcite vlastni piskoviste:D ale to vsechno pocitam mate:) kuchynku asi taky mate, co treba takovy to dreveny ovoce(maj tedka v tchibu)?
A od kolika si tak ty holčičky hrajou s kočárkem? Naše Áňa má rok v pátek. Babička právě o tom kočárku mluvila, ale mně to přijde ještě nějak brzo, kor když nechodí...
tina holcicky neviem, ale syn prejavil záujem o kočík pred štvrtým rokom, boli sme raz vyviesť bábiku a inak ho opravuje, dopĺňa benzín, slúži mu ako bankomat ![]()
rasaNori to sa mi zdá celkom postačujúce množstvo a pekné darčeky
tina neteř tak kolem dvou let. Dřív asi spis jen když má starsi ségru a tahaj se o jeden. To je myslím u rasaNori dobrej tip, beztak by ho brzo kupovali tak ci tak :)
tina Od ty doby, co chodí. U nás ho měli napřed jako choditko, postupem času se v něm vozí všechno možné, panenky teda taky.
tina Například moje dcera si s kočárkem nehrála nikdy. Zbytečné utrácet, pokud sama neprojeví časem zájem, myslím.
žluťásek tak řeknu tchýni, ať to odloží aspoň do Vánoc. Dík
No pozor, vsechny tri darky mi zabavila tchyne:D jo ony se o ten kocar perou a o panenku taky, takze druhy se sejde. To co vyjmenovala 711990 ttak to vsechno mame, misto trojuhelniku jsou schody do patra a do koupelny
z lidlu jsem jim koupila dřevěné tucnako hodiny a velke pocitadlo. Asi koupim detske klavesy, nejake rozumne, jenze to by mohly dostat jako spolecny darek pod stromek. Ach jo:D
rasaNori ty druhý děti jsou pěkný otloukánci, zvlášť když jsou stejnyho pohlaví :-))
A něco praktickýho? Pěknej dětskej příbor, jídelní sadu, jestli teda jí z porcelánu?
Já jsem ještě často kupovala jako dárek v rodině k prvním narozeninám dřevěný magnety od Vilac, farmu. Jsou kvalitní, vydrží i ocucávání.
tina dcera dostala kočárek s panenkou když měla rok a okamžitě se z toho stala nejoblíbenější hračka. Ona už ale v té době dobře chodila. U nechodiciho bych měla strach že se o to bude zvedat a pomáhat si s tím chodit a bude zbytečně padat, protože ten kočárek není stabilní.
rasaNori to je hrozne slozity teda koukam!!! Co treba Vilac pianko? To by se jim mohlo libit....:)
Synek dnes na snehobilou fasadu domu nahazel mokry pisek, pres celou stenu. Tvl, ja myslela, ze ho uz vazne zabiju.
tina nase si s kocarkem nehrala nikdy, ani s panenkama, pak si s nim vyhral syn :)
ziginka hadej jakou barvu fasady jsem prosadila:D
rasaNori Hneda, jedina hneda!!!
ziginka aj tak raz budem fasadnikom!
No Rosťa krade dětské kočárky - golfky komukoli, kdo je má. A panenkám v nich pak dává pusy. Musím mu taky nějaké vlastní pořídit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.