Lamicka ![]()
To je krásný. Syn je taky na kočárky. Vozí v něm plyšovou kocku a dneska přidal ještě obrázek kočky v rámečku ![]()
Lamicka ![]()
To je krásný. Syn je taky na kočárky. Vozí v něm plyšovou kocku a dneska přidal ještě obrázek kočky v rámečku ![]()
Starsi chodil jedno obdobie kazdy den s kocikom co kradol sesternici, rad ma aj tie plastove kosacky. Proste vsetko co ma kolesa a jede ![]()
žluťásekmy už jsme párkrát vezli auta:) jinak teda šášu nebo krtka
ako často má HaM promo zľavy na detské oblečenie? Potrebujem Alici nakúpiť dosť vecí na jeseň a rozmýšľam, či mám ešte pár týždňov počkať, že čosi na mňa vyskočí
betsey myslim ze na Dny Marianne by mohli
711990 nejsem si jistá, ale myslím, že HM bývalo týden před tím?
betsey V H&M aplikaci vidím, ze Back to School - 20% na dětskou kolekci je zrovna teď.
Hm nevím, ale v lindexu jsem teď zahlédla 20%
betsey kúp jej vtedy, keď potrebuješ. Dlhodobo som mala v HM dojem (umocnený pár zľavovými nákupmi), že tie isté veci - väčšinou som nakupovala rovnaké kolekcie v ďalších číslach - sú v plošných zľavách z mizernejšieho materálu, ako bežne. No a prednedávnom mi tento istý objav zvestovala švagriná s podstatne menšími deťmi, tak v tom asi pokračujú.
Ako nehovorím zľavy, keď im pár kusov ostane, ale také, keď majú 20% na všetko detské.
betsey Vcera jsem sla kolem HM a meli tam ceduli 20 % sleva ma detske veci, ale jenom pro cleny nejakeho jejich klubu.
Malý se naučil vylézt takové ty strmé žebřoschody do podkroví, kde teď na chalupě spíme. Naštěstí je tady na ně i zábrana, tak můžu být klidná pyšná matka ![]()
slniecko tyjo, to je teda zákeřný. Fakt to může být pravda? Že by měli tu samou kolekci 2x a vyměnili komplet nabídku? Mi to přijde takový konspirační, ale tak možný je všechno.
žluťásek ja bych tomu klidně věřila
Ehm ehm, coze nosej vase deti na to batoleni v trave? Uz to od spoda pomalu zacne neco chtit:-D:-D.
Trochu jste mě vydesily a hned jsem zkontrolovala web lékaře svého i dětské doktorky. Uff, máme jen předem zavolat, ale smíme sahat na kliky a nemusím mít dítě na špagátku.
Jestli dětská doktorka odstraní tu bednu ekl hraček a občas v čekárně umyje židličky, tak budu jenom ráda ![]()
Karja za sucha tepláky a leginy, za vlhka softshellky, ve slejváku gumový lacláče ![]()
žluťásek Hmm, mne ted doslo, ze ona se plazi a vypada to, ze se plazit bude dlouho...takze my budeme potrebovat nejakej softshell overal. Ted he treba trava vlhka skoro do 11 hodin uz.
Karja mrkni na tchibo, meli snad i nejakej slevovej kod. Edit: do 28.8. je 15% na kod TCHIBOLUCIEFERIKOVA
Karja já kupovala softshellovej overal z lidlu, mají hodně teplou i velmi mírně zateplenou verzi (huňatý chlup nebo tenký asi fleece uvnitř). Za tu cenu mi bylo jedno, kde se v tom válí a že odrbe kolena na betonu. Nikdy nepromokl a ani neudělal díru skrz.
Karja já mám gumový overal z Lidlu, ještě mám v plánu pořídit softchellový. Mamka mi ušila botičky že softchellu, ale ještě nebyla příležitost je otestovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.