K tomu mám dotaz. Máte někdo "termobundu do deště" z tchiba? Je to ekvivalent k té gumové bundě z Lidlu podšité fleesem?
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva máme už třetí velikost, je skvělá a jinou nekupuju. Narozdil od gumové je prodyšná, syn ji nosí na podzim a na jaře, gumovou má vyloženě jen do velkého deště. Ale ani tahle nikdy nepromokla.
žluťásek mě se právě líbil design víc a i ta prodyšnost mi přišla lepší. teď jí mají s kartičkou za rozumnou cenu, když to porovnám s lidlem
Evaeva jo? Jdu kouknout, že bych zas vzala větší do zásoby :-))
Evaeva často na ně mívají akci a slevu ještě větší než teď s tou kartou. Jestli ji nepotřebujete hned, tak počkej. Bývají tak kolem 500, loni jsem ji koupila za 400.
žluťásek tak já ještě počkám, zatím koupím tu z Lidlu, ta se dá vrátit 3 měsíce.
Karja pripajam sa k ostatnym a hlasim ze pogumovany overal z lidlu je fajn. Teda ja som vzala laclace a bundu (syn mal vtedy 2,5r) lenze material je to rovnaky a dieta ostava suche aj v najvacsom lejaku
Karja na teď, tj. Celkem teplo ale mokro doporučuji kalhoty z letního softshelu, prodává je například Unuo. Je to jen ta tenká vrchní nepromokava vrstva bez zateplení, nepoti se v tom,ale klidně s nemůže válet v mokru a je suchá. Ty Unuo mají i hodně vysoký ten naplet v pase, příšerka to má skoro až do podpaží.
Edit. Jo a Dupeto mají pro batolat overaly rovnou i se šlapkama ,jen ta cena je trochu jiná než Lidl.
Sairon taky můžu doporučit unuo
Já teď čekám na bundu z toho lehčího softshellu od značky Chambala. Našla jsem je na Fleru a zboží vypadá taky moc hezky..
Skvrne ma podzimni overal z lidlu, ja ho tenkrat kupovala do zasoby za asi 50 kc ve vyprodeji, a s capackama stonz je to super kombinace. A ted jak je venku mokro ale celkem teplo, tak davam male tenke 3/4 a pres to laclace z tchiba a ma bose nozky. Stejne okamzite miri ke kyblum s vodou takze kdybych ji svlikla rovnou tak udelam nejlip:D
Super, lidl je dobrej, snad jsou skladem! Ale ted mala leze dost do vysky, tak treba do par tydnu prekvapi;-)
Mi muselo preskocit. Dnes mam cely den aj s prespanim styri kusy (a riadne strely) a segre som navrhla, ze tu tie jej dve mozu ostat do stvrtka vecera. Tajne dufam, ze decka rano povedia, ze chcu za maminkou
. A to som si este vymyslela, ze im spravim radost bolonskym ragu, tak ho tu budem varit do polnoci. Co ma to napadlo preboha?
Mrakoplas aby ti na to řekly, že jim to nechutná, že chtějí suchý chleba/ve školce vaří líp/atd. no, málo jsi tu v poslední době četla
tak ať to ve zdraví přečkáš!
Mrakoplas já dneska udělala obří kotel chilli con carne bez chilli, který dítě miluje a vymete vždycky plnej talíř. Když to uviděl, začal natahovat, že chce kolínka s kečupem ![]()
viktorka_od splavu neprivolavaj mi to! Toto je jedlo, ktore vsetci miluju a tesia sa nan, vzdy to zozeru za dva taniere. Ale nech, aspon nam so sambom viac ostane ![]()
Mrakoplas Hahaha, no vytrestas se a budes vedet! Me ty segry vejlupci dneska tak nacnuli, ze me uplne rupliynervy, fakt. Ale oni za to nemuzou, ale jak tu jsou, tak ja uz jsem automaticky nervni a co me normalne moc nerozhodi, tak ten den jo. No a kdyz jsem sestre napsala, zda k ni muzu dat na odpoledne velkoumalou, tak mi radsi ani neodepsala... Toz tak!
žluťásek no je mozne, ze starsi bude trochu vymyslat lebo su tam PRENHO obrovske kusy rajčín (rozumej centimetrove) a to on nerad ale tie vyberiem ked tak.
žluťásek vieš čo, keby mi to len niekto hovoril, tak tiež asi nedôverčivo zdvihnem obočie....lenže ja som tam roky kupovala mladému gentlemanovi nohavice a tepláky, ten istý typ dookola, lebo mali gumičky na sťahovanie, ktoré sa dali fakt skoro dostatočne zúžiť (aj tak potreboval ešte traky, ale ale aj tak). Ako keď som doniesla prvý krát tie zľavové, tak som si myslela, že jednoducho išli dole kvalitou, no a po zľave tam zase viseli normálne, ale tak furt som to mala zaradené, akože možno sa im nepredávali, tak sa vrátili k pôvodnému, no a keď som pri ďalšej zľave som išla a chytila to len do ruky, bolo vsjo jasno. Ako neviem celkom s inými vecami, lebo tie som kupovávala porôzne, ale tie nohavice som roky kupovávala len tam, tak som ich fakt mala "v ruke".
No a teraz sa mi švagriná sťažovala na podobné podozrenie s niečím pre synovca, čo tak takto kupováva, tak som si spomenula na to, čiže predpokladám, že to tak proste robia roky, no a áno, myslím, že pri plošných plánovaných zľavách sa im to vyplatí.
Karja a nedělá to ségra tak, že děti prostě přiveze? Možná bys to taky mohla zkusit![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.