Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 08:03

Potrefenáhusa Tak oblečení ještě dobrý, z toho dítě vyroste a bez výčitek se dá poslat dál. Horší jsou plyšáci. On si každej myslí, že děti plyšáky milujou, takže se doma hrozně množej, mně je blbé je vyhazovat a dceru vůbec nezajímají. To už i ten plastovej bordel je lepší, to se většinou dá alespoň použít jako hračka do vany, nebo nosit na pískoviště :o)

Online notna
9453 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 08:10

Myrtila S pletací babičkou jsem to vyřešila tak, že js ji poprosila, zda by mohla uplést neco konkrétního, nejlépe podle mnou dodaného návodu. Naše babička z toho měla radost, že má "zakázku" a pak v tom vnučku vídá.

Offline Sweet Potato
40442 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 08:11

DruI A teď si představ to nadělení, když je opravdu milujou! 17 + 13 let. A občas je kupujou i nám...

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 08:16

DruI přesně! Někdo je schopen přinést i víc plyšáků naráz . Kluky to vůbec nezajímá, oblíbené jsou jen krysy z IKEA a Alzák. Ještě by se jim asi líbili plyšové postavy, které znají z TV, ale tohle značkoví plyšáci jsou drazí, takže se k nám hrnou no name medvědi, na které se jen práší a mně je blbé to vyhodit (v charitě to taky nechtějí).

Online Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 08:17

Sweet Potato kdyby je milovali, neřeknu ani Ň! Já je taky miluju

Offline Garfie
28575 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 08:17

MaeGandal  Jo, hry jsou taky super, jen to platí víc u těch starších dětí, ale knížku můžeš donést i miminu. 

Jinak oblečení u nás dost nakupuje tchýně, dělá jí to radost, obráží slevy a nakupuje všem vnoučatům. Občas dokonce koupí něco i mým neteřím.  Vkus máme trochu jiný, ale zase naštěstí nakupuje kvalitní věci, takže se to dá vydržet (měla třeba období tygřích vzorů, to bylo dceři tak 5/6 let, to jsem dost trpěla...). Já už pak dokupuju jen vysloveně to co chybí (obvykle teda tepláky a sportovní výbavu, taky pamatuju časy, kdy chodil syn do školky, měl desatery(!) džíny, k tomu asi dvoje oblekové kalhoty  a ani jediné tepláky...

Sweet Potato Škoda, že se nekamarádí s náma, já miluju nakupování knih pro děti!!! :-)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 08:18

DruI Pinot Noir presne! Už neviem, čo mám s tými plyšákmi robiť, zatiaľ zavadzajú na posteli, Alicu vôbec nezaujímajú a teraz na narodeniny dostala ďalších štyroch. A to máme malý byt, niekam ich už budem musieť odpratať, ale kam, to neviem

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 08:19

Sweet Potato Ale to z nich mají alespoň radost! To by mi tolik nevadilo :o)

Offline Garfie
28575 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 08:23

betsey Já to hážu do takového toho kontejneru na oblečení a hračky. Někdy je berou i nemocnice, kojeňáky a podobně, ale je třeba se zeptat, protože velmi často mají právě takových věcí nadbytek. 

Offline Myrtila
5348 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 08:24

notna Sweet Potato Moje tchyne je v tomto takovy samorost, z akrylu se ji dobre plete, z niceho jineho plest nechce (i kdyz jsem ji davala osahat svoje veci z merina, alpaky s hedvabim a tak) a tyhle strihy pletla vzdycky na svoje deti a tem to tak krasne sedelo! Takze pokusy o zmenu uz probehly nekolikrat, nicmene bez uspechu. Jestli bude dite aspon trochu po mne, bude se v tech umelinach jenom potit a z toho mu bude zima (proto si pro sebe a ted i pro dite pletu z přírodních materialu) takze to taky skonci nenosene v bedne. 

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 08:27

Ja zatim vsechny plysaky vyhodila....on uz se pak nikdo nepta.

Online Jos
příspěvků moje polička 16. zaří 2020 08:27

Ja kamaradkam s detmi kupuju knizky anebo spis koupim neco konkretne te kamaradce. Pro novorozence jsme dostali jen pricetne veci jako velke baliky plen, osusku, teplomer do vody...Vetsinu ,,daru" jsem eliminovala presunem za rodici, navstevy se nekonaji a ja mam klid. Tchyne je pricetna a kupuje jen na vyzvu. Uz tak je tech kramu moc a nejmensi oblecky daruju porodnici, budou radi.

Hele a co ty plysaky dat nekam na detske oddeleni v nemocnici? V nejake mensi a mene proflakle nez Motol..

Offline Sweet Potato
40442 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 08:31

Jos Zrovna o plyšáky obvykle nikde zájem není. Všude jich je plno a musí se prát.

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 08:32

betsey Pinot Noir 711990 prej se dají dobře prodat na bazoši (ale občas ty prodeje jsou o nervy), pejskaří vám utrhnou ruce prej doteď jsem psovi kupovala jen psí plyšáky, ale leze to do peněz, tak už jsem si myslela na nějakou ikeu taky

Online Malenge
4841 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 08:35

Myrtila to si vždy v takových situacích říkám, jaká strašná škoda, takový potenciál a ve výsledku jen další krám zamořující planetu. Až je mi z toho smutno, že si ten někdo musí za každou cenu razit to svoje.

mně třeba naši vytáhli krabici oblečení po nás, že to hezké dali stranou a pak máma sama uznala, že je to blbost, že nějaké jiné dítě by to před těmi 30 lety užilo určitě víc. To zastarávání materiálu a všeho je neuvěřitelné. Takže taky škoda těch věcí. Využila jsem vlastně jen látkové pleny, klasickou zavinovačku a když jsme u nich, dám občas klukům nějaké tričko či tepláky, aby se mohli na zahradě zmáchat. Já nic schovávat nebudu, max mini obleček na památku.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 08:35

Zu priste az se k nam nejaky dostane, napisu ti a vemes si ho!:D

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 08:35

Zu ty jo, fakt! Mužov pes miloval plyšáky, úplne som na to zabudla, nech mu je zem ľahká. Pes mojich rodičov uznáva len loptičky, ale psíčkarov mám okolo seba dosť, popýtam sa. Ale veľa našich plyšákov bude vhodných tak pre argentínske dogy asi :-)

Online Malenge
4841 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 08:38

notna Tento model s pletací babi mi přijde úplně super pro všechny zúčastněné  bohužel ne všechny babičky jsou rozumné.

Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 08:39

711990 a jak ráda minulý týden jsem u posledních 4 kusů sešila zbytky dohromady (hodinová piplačka) a během dvou dnů 2 vyhozeni a 2 schováni na další šití

Online notna
9453 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 08:39

Myrtila Tak to opravdu je na tu krabici, když se neleze domluvit.