Garfie brrr Stancika mame takyna popud odtud :-)
Syn ted vytahl Tajuplny ostrov![]()
Ale ne, mezi obdobím debila a nástupem puberty je několik měsíců někdy krátkých let, kdy máš vcelku ideální dítě. Počítám kvůli tomu, aby ho člověk v pubertě nezabil.
Starší už jede naplno, muž se mě včera zeptal kolik měsíců to asi tak může trvat ![]()
Ujistila jsem ho, že to ucite nebudou měsíce, spíš roky ![]()
continuity a moje ségra měla ještě nějaké postpubertální období vzdoru, takže na zabití byla asi do pětadvaceti...![]()
Mohučanka to už budou dávno vyexpedováni z domu ať si pak vzdorují komu chtějí - třeba těžkému životu.
Mohučanka to podle mě souvisí s tím, jak se ten vztah v pubertě nastaví do toho boje. Pamatuju si, že o tom jednou mluvila Marta Issová, že po delším pobytu s rodiči se vrací do puberty. Já to mám podobně jsem zjistila
, maximum je 14 dní;) Dost se to zlepšilo, od té doby, co mám děti.
Evaeva 14 dní? Svatá žena. Já dodržuji pravidlo, že ryba a host 3. Den smrdí. Je pravda, že když prarodiče přijedou hlídat v létě, tak tam i ty dva týdny dáme. Ale my chodíme do práce a na víkend je posíláme na výlet.
MaeGandal my se na takovou doby scházíme na více neutrálním území;) Buď na chalupě nebo na dovolené. Doma bych nikoho nesnesla na víc než tři dny, naštěstí jsou všichni příbuzní v dosahu.
Mohučanka to znam od syna ![]()
A continuity vyexpedovani z domu v 18 vubec nepomohlo.
Mohučanka to podle mě souvisí s tím, jak se ten vztah v pubertě nastaví do toho boje. Pamatuju si, že o tom jednou mluvila Marta Issová, že po delším pobytu s rodiči se vrací do puberty. Já to mám podobně jsem zjistila
, maximum je 14 dní;) Dost se to zlepšilo, od té doby, co mám děti.
mne staci 14 hodin, nekdy i min...
Mulen Tajuplný ostrov je moje nejmilejší Verneovka.
brrr moje taky
A pak asi Cesta do středu Země.
Dneska jsem byla s dcerou kupovat boty:
Já: Tak co, v kterých se ti líp chodí?
Ona: V tamtěch, protože jsou žlutý.
![]()
![]()
Mohučanka To je přece jasný, že hezčí boty sedí líp ![]()
Plač ráno bol zrejme z časti z hladu, čo by malo jednoduché riešenie, keby sa neodohraval nad otvoreným termixom 'a pozri, jednoducho nejem' ![]()
Večerný plač bol najmä kvôli únave, čo by malo tiež jednoduché riešenie, keby .... Začal, lebo som mu umyla tvár ![]()
rasaNori Já ti odpovím sem místo do toho designu - k tem růžovým věcem s jednorozcema a trpytivym sateckam...já jsem zatím odhodlana se tomu nebranit, jestli se ji to bude líbit, ať si to užije, i když mám pro ni samozrejme nakoupeny lindexovy oblecky se zelenyma broukama a kloboucek v barvě hnoje. A telkou to není, tuhle si stezovala kamaradka, ze pobidla tříletou dceru, ať si něco vybere v tescu a ty šaty byly neodvratny, ono se jim to fakt líbí.
Mne ZATÍM blejskavy šatecky pro elsu nevadej, já se fakt bojim těch tun plastovyho bordelu, viděla jsem to tuhle u příbuzných na oslavě 2.narozenin holcicky, co se tam nahrnulo.
Jinak je to kolikrat fakt narocny, protoze s jednou babičkou máme teda vkus diametrálně odlišnej, zabránit koupi růžový krajkový zavinovacky mi dalo poměrně velkou praci, dodneška kvůli úžasnýmu tmavomodrymu pyžámku s husama poslouchám, ze nosila ČERNOU
Mohučanka
Správná to žena! Za pár let ji tady máme...![]()
Potrefenáhusa Telkou to není, ale něco tím ovlivníš. My televizi taky nemáme a do určitého věku si děti (hlavně dcera teda) všechny touhy vozily od babiček, protože je znaly z reklam. Ale stejně pak zažiješ, že kupuješ hezký desingnový věci-a děti jsou pak jak urvaný u někoho nevkusnýho na návštěvě :-). Ale neboj, trochu se to korigovat dá a co se oblečení týká, já prakticky nemám žádnou špatnou zkušenost, to období, kdy podléhali nějakému děsnému vkusu, co se oblečení týká bylo strašně krátké, třeba kolem čtvrtého, pátého roku a nebyla to žádná tragédie. A určitě je lepší, když ukojí nějaký nevkusný touhy jako dítě, než jako dospělá.
Babičky si taky trochu zvyknou a super je, směrovat je třeba na knížky, ono se to potom vyplatí i ve vyšším věku, když má dítě z knížek radost. :-) Třeba dcera teď slavila 12, úplně děsnej věk, kdy na hračky už je velká a na dospělácký věci malá, celá rodina si pochvalovala, jak je super, že čte. Dostala z 90% knížky a ještě měla radost!! :-)
Potrefenáhusa U tech babiček a nakupu obleceni mi nekdy prijde, ze je jednodussi nechat je to koupit, podekovat, nekam to zastrcit a uz nikdy nevytahnout, nez se s nima dohadovat. Moje tchyne nakupuje pricetne, ale pro zmenu plete. Plete krasne vzory, ma jedno ocko jako druhe, je na to fakt sikovna, ale vybira ty nejlacinejsi akrylove prize dost silenych barev a tvarove jsou ty svetriky kratky siroky obdelnik se dvema kolmo nasityma trubkama jako rukavy, takze to vubec nesedi. Svoje soucasna vnoucata obepletla od hlavy az k pate, vsechno jsem to nasla nepouzite v jedne bedne se zdedenym oblecenim pro mimino, a ja k tomu budu zrejme jenom pridavat dalsi kusy.
Garfie Připomnělas mi, jak se maminka kámošky mé dcery pídila, co jí mají donést k 11.narozeninám. Nějakou knížku, říkám. To bysme jí chudince neudělaly!
Garfie k těm dárkům bych ještě dodala společenské hry, pokud to dítě baví. To vypadá u nás na velkou radost.
K tomu oblékání to mám stejně. Jim se to prostě líbí. "Koriguju" tak, že chválím povedené kombinace. To dělám i u kluků, kterým je to očividně jedno. Ale i tam to tak nějak funguje. Jinak se snažím nakupovat oblečení, co k sobě sedí. Asi tak jako to dělám (ehm, snažím se) u sebe. Oblečení od babiček to trochu kazí, ale nic hrozného
Myrtila Tak materiál by se dal vyřešit recipročními dary pěkných přízí, ale střih bude problém.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.