Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10889 příspěvků moje polička 14. zaří 2020 20:49

Karja presne, konečne zaspí a ja by som si taaak dala Milku! Ale nie, smola

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 14. zaří 2020 20:51

letfenixa ja tu myslim posledne psala, jak jsem harpyje uspala a sla si pro cipsy...a on si je muz odvezl aby neusl za volantem!!! 

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 14. zaří 2020 20:52

letfenixa Ale obdivuji teda tvou sebekazen. Ja si vzdycky treba reknu ,,ne cokoladu ne,, a najednou se vidim s miskou orisku a tim birellem no...Jo a necistim si po tom zuby, vypiju to proste v perinach...To bude bolestive a velmi drahe jednou! Ale furt si rikam, ze je to docasne, ze toho mam moc, jenze uz to je trictvrte roku, co se ze me stal cunik!:-D

No nicmene, vubec ti tvou situaci nezavidim, to je Milka stejne slaba naplast:-/

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 14. zaří 2020 20:55

rasaNori Nejhorsi je, ze my mame spajz i dole u rodicu! a jsem schopna se tam v 11 proplizit. A minule si mama vsimla ze se ji neco ztratilo, no vsimla si toho dvakrat a jednou jsem to svedla na synovce a podruhy na segru:-D. To uz je na leceni.....

Offline letfenixa
10889 příspěvků moje polička 14. zaří 2020 20:59

Karja to nie je sebakazen, to je strach z bolesti - Milku nemôžem kvôli intolerancii laktózy, chipsy kvôli tomu zlcniku, ktorý sa na sone ukazuje ako frajer, ale mimo neho mi to dáva zožrať, alkohol nie tiež kvôli žlčníku plus keby náhodou bolo treba ísť autom

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. zaří 2020 21:01

DrowRanger možná bys ho na to tvoření mohla za čas zkusit utáhnout, jestli ho to baví. Dáváš ho tam každý den? Otázka je, jestli nezkusit ho tam dávat třeba ob den, i když už jsem taky slyšela názor, že to může být spíš horší než lepší.

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 14. zaří 2020 21:29

Jos děkuju jak se to vyvine s C19 se taky bojím, ale pořád věřím, že otce u porodu nezakazi, to by mě kvuli sambovi mrzelo strašně. Jinak návštěvy 2x týdne (středa,neděle) 15 minut osoba tady v JMK platí už od jara neprezite. A zatím podle všech informací ani nebude možný nadstandard s doprovodem (kde pořád marně hledám logiku, když už tam dotyčný stráví x hodin u porodu). No a ten personál taky člověk neovlivní, tak snad budeme mít štěstí.   

A věřím,že žádná dramatická změna se u Vás už neodehraje, když už jste zvládli týden 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 14. zaří 2020 21:34

Evaeva dávam ho každý deň, teda...bol tam 8. krát, pretože medzi tým bol aj chorý, aj sme tu mali sviatok. U neho je lepšia pravidelnosť, je doslova režimové dieťa. Tie tvorivé veci sú poobede a to by som ho zas musela ráno nechať doma a poobede ho tam dať, to mu robiť nechcem.

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 14. zaří 2020 21:57

letfenixa To me vubec nenapadlo, no tak to mas teda jeste tezsi nez jsem myslela:-(

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 14. zaří 2020 22:53

Tip na knihu pro větši děti (zdravím syna od Garfie ), zatím nemáme dočteno, ale kluky baví:

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 14. zaří 2020 23:11

brrr Jo, to je bezva knížka a z te H2O série už jich je víc

Online Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 14. zaří 2020 23:56

Ava Jos moje dite spi přes noc taky dobře, většinou spi cca od 9 večer s malejma pauzama na kojení, kdy se ani nevzbudi úplně, do 8, do půl 9 do rána, což je asi stesti nás obou, protože spi dost málo přes den a uřvaná je teda dost  
A nevim, jestli to nemám nějak potaženy růžovou mlhou, ale takhle spi snad skoro od začátku. akorat měla ty velký večerní pláče, kdy jsem kolikrat brecela s ni, ze ji neumim pomoct. 
v tom sestinedeli, který je fakt asi strasny psycho samo o sobě, mi hrozne pomohla rada, ze opravdu po jeho skončení bude líp a faktže bylo 

a už i ty uřvaný dny se meni pomalu k lepšímu, jak už víc vnímá a zabavi se sledováním věcí a tak 

tenhle tyden jdem na prohlídku ve 12 týdnech, kam to zmizelo?????

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 06:18

Potrefenáhusa ty jo, 3 měsíce už? Fakt to letí :( To už se na vás směje, ne?

Online Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 06:20

Pinot Noir Jooooo

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 07:16

Potrefenáhusa tak dcera byla s tím spánkem úplně stejná, přes den dvě tři půlhodinky, večer řev, od desíti spánek, v noci dvě, max tři pětiminutová kojení, budíček v 8, 9 ráno...vždycky ve dne jsem si říkala - HLAVNĚ, že spí v noci a nikdy se to nezměnilo, spáčem zůstala, hledala jsem školku, kam se chodí na 9, protože i vstávání v 7:30 jí dělá problém.

Online Garfie
28575 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 08:13

brrr Díky moc, Stančíka beru!! Jinak syn dostal za výhru ve čtenářské soutěži od paní učitelky Ukradený orloj a normálně to po pár stránkách odmítl číst, tak to čteme večer nahlas, ale snaží se tomu vyhnout jak může, prý je to až moc napínavé. :-) Mám pocit, že mu normálně vadí nejednoznačnost postav, hlavní hrdinové něco hned na začátku ukradnou....nějak se s tím nedokáže vyrovnat nebo co. 

Offline letfenixa
10889 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 08:55

Kedy končí obdobie debila?

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 09:08

letfenixa s nastupem puberty

Offline letfenixa
10889 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 09:17

viktorka_od splavu tak už len 10 rokov, uf

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 09:37

Myslela jsem, ze s nastupem puberty spise zacina