dynda ja nepopiram, ze je drobna, je. Ale v kontextu nasi rodiny je ale naprosto prumerne velka. Navic tipuju, ze v pul roce tech sest kilo jako ostatni u nas mit bude, cimz se dostane na trojnasobek porodni vahy, takze mi prospivajici prijde :) a na prikrmy brzo dojde, uz ted nas strasne zvedave sleduje, kdyz neco jime, tak brzo dostane ochutnat. Kdyz si vezmu, jak moc ji chutnal bananovy espumisan a jahodovy paralen sirup, tak to asi bude mit uspech 
mnum uznavam, ze nam hodne pomohlo, ze mala je zrout. Uz v porodnici tu svou davku vysosla a nez se nakrmily dalsi deti, tak uz spala. My ten rezim drzeli doma tri tydny, ja ani tehdy nevedela jak jinak, pote pop porade s laktacni jeste asi mesic jsem pri kazdem kojeni narizovala budika na ctyri hodiny, kdyby se do te doby neprihlasila sama, tak ji budim. Na to ale nikdy nedoslo, o jidlo se naopak hlasi casteji, nez po trech hodinach. Uplne jsme se na to vykaslali asi ve dvou mesicich, kdyz mela cca tri a pul kila. Uplne na zacatku kojeni jsme ji i vazili, ale kdyz jsme zjistili, ze pije mezi 60 az 100 ml na jeden zatah, tak jsme se na to po par dnech vykaslali.