mnum no to by chcelo rozumne sestry, lebo tie sú tam s matkou stále. no druhu porodnicu som uz vyberala podľa šestonedelia. tiez som rodila navecer a tieto problémy si nepamätám.
Vše o těhotenství a dětech
Já jsem byla v Motole na novorozenecké JIRP (nebo jak se to) a ty sestřičky tam byly tak strašně hodné, milé a ochotné, že se mi po nich normálně doma stýskalo. Kojení moc neřešily, ale aspoň zachovávaly dekorum, když jsem jim tam vítězoslavně strkala zkumavku se dvěma kapkama na dně.
žluťásek Diky, no ja spis jestli tou oalickou, to nemuzou nejak rozladit:-D Protoze triskat do toho budou, tim celym snad ne;-)
Gatita jo, ty byly uzasne. Cele to oddeleni. Se mi skoro nechtelo domu a nejradeji bych si nejakou tu sestricku, co vzdycky s usmevem zabehla pro mleko do lednice a ohrala ho, vzala domu ![]()
Gatita jo, ty byly uzasne. Cele to oddeleni. Se mi skoro nechtelo domu a nejradeji bych si nejakou tu sestricku, co vzdycky s usmevem zabehla pro mleko do lednice a ohrala ho, vzala domu
mne se domu chtelo strasne moc, přeci jen to byl dlouhy pobyt ve spitale...ale ty sestry byly uplne zlate, byly mile, i kdyz jsem po nich neco chtela ve 3 rano...
Já jsem se při propuštění fakt bála, že to bez sester (některých teda) doma nezvládnu. Jakkoli jsem tady ventilovala výhrady, které stále přetrvávají, několik jich vážně bylo úžasných. A porodní asistentky byly báječné všechny. Chtěla jsem jim poslat nějaký dárkový koš, ale nějak tenhle nápad pak přebily záležitosti péče o mimino. Ale možná bych mohla aspoň ex post napsat pochvalu primáři, snad tam pořád všechny pracují.
Napiš, pochvaly jsou velmi vítané ![]()
Karja tyjo, to by mě vůbec nenapadlo. to asi rozladit nelze...? hele to je zajímavá otázka, položím příbuzné hudebnici ![]()
žluťásek :-D Jako jen skoda, ze spousta hracek je proste pro asistenci dospelyho a to ja nedavam, hrat ji pisnicky. Pritom kdyz jsme chodily na krouzek, tak z toho byla totalne vydrena, ta pani podle myho hrala jen pro ni. Vzdycky hrozne zpivala a tleskala, fakt radost z takovyho ditete!;-). Ale tak treba hecnu samba, ten na to cas mit bude....Ty jo, nejak se mi ten seznam darku od Jeziska rozsiruje!
dzizisketa Jo, ja se taky hecuju napsat dopis k Apolinari. Ale nejak nemam cas, chtela bych to napsat pekne, ne ,,super, diky moc,,:-D. A to ted nedam, vsak ani tady se nezmuzu ani na diakritiku!
Karja mě to brnkání dost baví, ale moc mi to nejde. A dítě mi obvykle klávesy zabaví a začne do toho mydlit sám.
žluťásek Cviceni dela mistra!
Karja no leda bych začala chodit na nějaký hodiny jako Pinot. Ale to už jsem zas moc pohodlná a nechce se mi to platit. Zatím si vystačím s kočka leze dírou a wheels on the bus :-))
žluťásek No vidis to, ty ses hudebne bilingvni! Vidis se prilis kriticky;-)
Lamicka je to skvelý chlapček!
Novopečeným mamičkám želám veľa mlieka, spánku, pevné nervy a spave deti ![]()
Mohučanka tiež nie som veľmi kontaktný človek, ale syn je, najradšej by bol stále ku mne prituleny
dzizisketa Mne už ty sestry u apolinare ke konci tak štvaly, ze bych jim tam nejradši hodila granát, poradenství ke kojení bylo tristní a ze jsem moc potřebovala, ale úplně mě dojala jedna sestra, když jsem tam šla kvůli něčemu ve 3 rano, tak seděla u počítače a v náruči u toho chovala jedno to mimino, který asi mělo mámu na jipce - a fakt mě to dojalo moc, protože (jak i pak vyplynulo z toho, co rikala) mi takhle chovala i to moje
tu bych si domu vzala hned :-)
Potrefenáhusa moja teta robila kedysi v porodnici sestru a hovorila ze deti nosili na rukach, mojkali a venovali sa im. mali vzdy par deti ktore to potrebovali a boli velmi kontaktne a baby to robili s radostou lebo... proste babatka :) par z nich tam este pracuje
eless sestřičky v Krči taky miminka chovají. Když jsem přišla na JIP za synem, často nějaká některé miminko tak něžně konejšila. Na šestinedělí nějaká maminka dala dítě k adopci a to chovali naprosto neustále![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.