žluťásek po hudobnej stránke sa našťastie s malou hráva manžel, ale úplne si mi pripomenula, ako som sa učila podľa rôznych google návodov, ako nakresliť zvieratká, ktoré chcela po mne malá. Už zvládam nakresliť aspoň mačku a psa, a teraz ma čaká naučiť sa kresliť bábo, to je jej najnovšia požiadavka :-)
Vše o těhotenství a dětech
betsey kresli ho v zavinovačce, to půjde;) U nás je právě problém v té hudbě, syna to hrozně zajímá, ale my s mužem jsme totálně hluší. Když se vrátí od dědy, kde je asi 5 hudebních nástrojů, mluví o tom týden:) My nemáme ani ten xylofon, naučila bych ho leda jen tak do něj třískat. Bubínek máme;)
Evaeva U nas mame jednu sestricku kterou musime od miminek az odhanet. Nejradeji by delala vsechno za maminky, prebaluje, nosi, obleka a kdyby to slo tak by i nakojila
a furt si ty deti nuchna a chova se k nim moc hezky ![]()
mnum Oblikaci sestřičku bych brala ![]()
kdyz jsem ji tam poprvy rvala do toho erarniho munduru, tak jsem se zpotila až na zádech
Potrefenáhusa Nj, nez si clovek uvedomi ze opravdu tomu miminu ruku neutrhne ani nezlomi ![]()
betsey haha mám rovnaký problém, tiež si musím googlit ako kresliť zvieratká. Zvládam akurát kostrbateho slimáka a motýľa. V dávnych dobách hrania activity na chatach som si nikdy nevyberala z úloh kreslenie, lebo môjho kona všetci považovali za psa ![]()
viktorka_od splavu tak toto hádam zvládnem ![]()
Mrakoplas ja som sa naučila kresliť takú parádnu mačku, že teraz s ňou všade machrujem :-)
betsey ukáž aj ja chcem machrovat ![]()
Mrakoplas toto naučil děti tchán. ![]()

Mrakoplas Ja musim dcere kreslit hasica a hasicske auto
ohen a vodu striekajucu z hadice uz milostivo dokresli ona ![]()
betsey Buď ráda za zvířátka. Víš co jsem se nakreslila traktorů, bagrů a kombajnů? Šlo to do tisícovek. Kreslit neumím, chtělo to něco schématického, ale rozeznatelného.
mnum to tiež nezvladam![]()
continuity to by šlo ![]()
continuity podobně nám ji kreslil táta, bylo to to jediný, co kdy nakreslil :D
Kokoska není dědeček od mých dětí? Taky je to jediný obrázek, co jsem od něj viděla. ![]()
continuity Takhle se nejlíp kreslí slon.
Ďakujem všetkým za rady ohľadne Dupla, už sa dohadujem s jednou pani, že mi predá plnú igelitku kociek a dokúpim už len podložku a prípadne nejaké tie autíčka atď.
A dúfam, že to nezakríknem, ale syn si už na jasle zvykol, síce je tam len na pol dňa a 11:30 ho beriem domov, ale ráno je to už bez plaču. Dnes sa o siedmej zdvihol od hry, zahlásil tatatata a keď som sa pýtala, či chce ísť do jaslí, tak odpovedal aňo
. Síce stále pri tom mrnčí, to asi aby som nezabudla aká som krkavčia mať, že ho tam posielam, ale už sa usmieva, spomína odtiaľ tri dievčatká, s ktorými sa hrá, keď po enho prídem, ukazuje mi obrázky ktoré tam vytvoril a hračky s ktorými sa hral. Učiteľky si ho chvália, že si po sebe pekne odkladá veci, delí sa a vždy zje celú desiatu aj obed
.
A ako ďalší bonus sa mi pomaličky začína dariť ho odplienkovávať, pýta sa na nočník, plienku má už len doobeda v jasliach, na von a na spanie, doma sa to teda neobíde občas bez nehody ale aj tak :)
O týždeň ho idem skúsiť nechať v jasliach už aj na obedný spánok, tak uvidíme, či to klapne.
DrowRanger to je super zpráva, myslím, že už to v jeslích půjde dobře.
Syn krásně zvládá všechny kroužky i miniškolku, hrozně se tam těší. Ale teď bude všechno minimálně 14 dní zavřené, je mi ho líto.
Evaeva to se skolek snad netyka?
Kokoska on nechodí do školky, ale do miniškoličky při DDM, a ty jsou plošně zavřené pražskou hygienou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.