Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 16:16

Pinot Noir 

Je tam na to materiál?! Já myslela že je to jen na strašidla!

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 16:19

barbucha jenom strašidla. To by právě chtělo tu tvou kreativitu!

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 16:23

Pinot Noir 

Taky bych si mohla pomocí strašidel kreativně zajistit, aby tady nevotravovali moc často

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 17:08

barbucha jako bych ty oči vsloup viděla před sebou

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 17:53

Pinot Noir všetko najlepšie! A čo hovoril Risa na domček?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 18:20

Pinot Noir jé, my měli taky dneska oslavu. Taky jen s jedněmi prarodiči, co se dá dělat. Ale syn si to užil, po odpočinku si donesl Puntík, kde měli narozeniny, a zkontroloval, jestli máme všechno:D Naopak dort už skoro zmizel, čeká tu jen čtvrtka na snídani. Ale já to letos pojala skromně a kromě dortu byly už jen jedny tyčky:)

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 19:23
Reakce na continuity:

Dítě dostalo distancni pětku z tělocviku

​dočítavam, ale teda

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 20:26

Evaeva tak to přeju všechno nejlepší

(Kéž by u nás existovalo něco jako odpočinek .)

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 20:48

Bowle Ad ta kniha, doporučuju Jak být klukem. (A kdo shání knihu pro holky, tak ta existuje taky)

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 20:56

Evaeva Pinot Noir bych si teď kvůli vám dala dort!

Oslavencům všechno nejlepší

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 21:26

Aranel super, děkuju! o těchto věcech vím houby.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 22:05

Pinot Noir žluťásek děkuju, i Ríšovi vše nejlepší.

Na odpočinku po obědě trváme, potrebujeme to všichni;), ale dneska jsem si myslela, že nebude chtít. Překvapivě naopak vydržel v pokoji mnohem déle než obvykle.

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 23:56

Evaeva já teď taky na poledním odpočinku trvám. On ten dlouhý den hned lépe uteče. Obzvlášť, když vstanu v deset...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 00:06

Catherinne hele, kápla si na to

trvala bych na něm i bez dětí, akorát zaměstnavateli by se to asi nelíbilo. Nabírej síly, budeš je potřebovat, až zase otevřeš.

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 10:20

Máte/Viděli jste někdo tyto knížky večerníčkových pohádek? Jsou dobře napsané? Líbí se to ještě dnes dětem?

Dobrý večer, dobrou noc

Dobrou noc, sladké sny

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 10:58

Tak míry v roce a půl 13 kilo a 86 cm. Ne že bychom doma neměli váhu a metr, ale já jsem vždycky čekala na tyto oficiální údaje. Ovšem jelikož teď půjdeme na kontrolu až ve třech letech, budu si muset měřit a vážit sama, aspoň po těch šesti měsících. 

Offline katkas
257 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 11:00

Pinot Noir Dostali jsme tu první. Není to špatné, ale máme doma lepší knížky. Vadí mi na tom, že každá pohádka je napsána jinak, občas i trochu na sílu ( Bob a Bobek např.) a je jinak dlouhá. Některé nečteme vůbec. Byla bych raději za knížku jen o jedné postavě. Ale možná mám moc vysoko měřítko, naše malá je velká čtenářka, takže jsme už přečetli kde co.

Offline Tabea
8149 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 11:08

Pinot Noir tu první máme, moje děti ale bohužel neznají večerníčky, takže je tak nechytila. 
Takže jsem ti moc pomohla..

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 11:24

Pinot Noir dobrý večer, dobrou noc máme a už dlouho je u nás hodně oblíbená. Ale teda asi jen půlka pohádek, třeba Rumcajz, Človíček, Káťa a Škubánek, Bob a Bobek... Ostatní zase totálně nezaujaly, první Broučkův let, Pavučinková Růženka i Mikeš. Takže těžko říct. A pozor, některé ty pohádky jsou hodně dlouhé, nevím, kolik kluci vydrží.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 16. listopadu 2020 11:32

Sa tu rozbehla diskusia, Pinot Noir ďakujem za tip na vianočný darček, vĺčik (káča) už je v košíku :D A bubienok som zahliadla u Karja ? Tiež je tam, bude veselo. žluťásek odkedy odporúčaš ten ovocný sad? Syn má 2 roky a 3 mesiace, teraz ho najviac bavia vláčiky, lego a začína kresliť. Ale skúšala som s ním pexeso a teda obrázky už priraďuje po dvojiciach (máme ho otočené obrázkami nahor), tak mu chcem kúpiť drevené a rozmýšľam aj nad spoločenskou hrou.

Inak ak niekoho zaujíma pokračovacia story s ľudožravým levom, tak stále býva u nás, včera dostal pod gauč misku polievky, ktorú vypil a následne sa nám podľa syna pod ten gauč vykadil (nelela tu minule fascinácia detí výlučkami? lebo u nás teraz frčia hovienka - kreslia sa, panáčiky a zvieratká kadia kade chodia, v knihách je každý kameň kako...). Ale teda už sa ho nejak nebojí.

A čo ma teší, malému sa rozviazal jazyk, za víkend sa naučil asi 30 nových (pokomolených) slov, čo spolu s obdobím "ja sám" vedie k niekoľkým záchvatom henvu denne (buď mu niečo nejde alebo ho štve, že mu nerozumiem).

A prestal sa ku mne túliť, objatie dostávam len v škôlke a občas podvečer keď je unavený, ak som dobrá, dá mi večer pusu alebo ma hladká po tvári. So slzou v oku spomínam na tie maznacie obdobia, kedy chcel byť nonstop zavesený na mne a mojkal sa.