Je tam na to materiál?! Já myslela že je to jen na strašidla!
Vše o těhotenství a dětech
barbucha jenom strašidla. To by právě chtělo tu tvou kreativitu!
Taky bych si mohla pomocí strašidel kreativně zajistit, aby tady nevotravovali moc často ![]()
barbucha jako bych ty oči vsloup viděla před sebou ![]()
Pinot Noir všetko najlepšie! A čo hovoril Risa na domček?
Pinot Noir jé, my měli taky dneska oslavu. Taky jen s jedněmi prarodiči, co se dá dělat. Ale syn si to užil, po odpočinku si donesl Puntík, kde měli narozeniny, a zkontroloval, jestli máme všechno:D Naopak dort už skoro zmizel, čeká tu jen čtvrtka na snídani. Ale já to letos pojala skromně a kromě dortu byly už jen jedny tyčky:)
Evaeva tak to přeju všechno nejlepší ![]()
(Kéž by u nás existovalo něco jako odpočinek
.)
Bowle Ad ta kniha, doporučuju Jak být klukem. (A kdo shání knihu pro holky, tak ta existuje taky)
Evaeva Pinot Noir bych si teď kvůli vám dala dort!
Oslavencům všechno nejlepší ![]()
Aranel super, děkuju! o těchto věcech vím houby.
Pinot Noir žluťásek děkuju, i Ríšovi vše nejlepší.
Na odpočinku po obědě trváme, potrebujeme to všichni;), ale dneska jsem si myslela, že nebude chtít. Překvapivě naopak vydržel v pokoji mnohem déle než obvykle.
Evaeva já teď taky na poledním odpočinku trvám. On ten dlouhý den hned lépe uteče. Obzvlášť, když vstanu v deset...
Catherinne hele, kápla si na to![]()
trvala bych na něm i bez dětí, akorát zaměstnavateli by se to asi nelíbilo. Nabírej síly, budeš je potřebovat, až zase otevřeš.
Máte/Viděli jste někdo tyto knížky večerníčkových pohádek? Jsou dobře napsané? Líbí se to ještě dnes dětem?
Tak míry v roce a půl 13 kilo a 86 cm. Ne že bychom doma neměli váhu a metr, ale já jsem vždycky čekala na tyto oficiální údaje. Ovšem jelikož teď půjdeme na kontrolu až ve třech letech, budu si muset měřit a vážit sama, aspoň po těch šesti měsících.
Pinot Noir Dostali jsme tu první. Není to špatné, ale máme doma lepší knížky. Vadí mi na tom, že každá pohádka je napsána jinak, občas i trochu na sílu ( Bob a Bobek např.) a je jinak dlouhá. Některé nečteme vůbec. Byla bych raději za knížku jen o jedné postavě. Ale možná mám moc vysoko měřítko, naše malá je velká čtenářka, takže jsme už přečetli kde co.
Pinot Noir tu první máme, moje děti ale bohužel neznají večerníčky, takže je tak nechytila.
Takže jsem ti moc pomohla..![]()
Pinot Noir dobrý večer, dobrou noc máme a už dlouho je u nás hodně oblíbená. Ale teda asi jen půlka pohádek, třeba Rumcajz, Človíček, Káťa a Škubánek, Bob a Bobek... Ostatní zase totálně nezaujaly, první Broučkův let, Pavučinková Růženka i Mikeš. Takže těžko říct. A pozor, některé ty pohádky jsou hodně dlouhé, nevím, kolik kluci vydrží.
Sa tu rozbehla diskusia, Pinot Noir ďakujem za tip na vianočný darček, vĺčik (káča) už je v košíku :D A bubienok som zahliadla u Karja ? Tiež je tam, bude veselo. žluťásek odkedy odporúčaš ten ovocný sad? Syn má 2 roky a 3 mesiace, teraz ho najviac bavia vláčiky, lego a začína kresliť. Ale skúšala som s ním pexeso a teda obrázky už priraďuje po dvojiciach (máme ho otočené obrázkami nahor), tak mu chcem kúpiť drevené a rozmýšľam aj nad spoločenskou hrou.
Inak ak niekoho zaujíma pokračovacia story s ľudožravým levom, tak stále býva u nás, včera dostal pod gauč misku polievky, ktorú vypil a následne sa nám podľa syna pod ten gauč vykadil (nelela tu minule fascinácia detí výlučkami? lebo u nás teraz frčia hovienka - kreslia sa, panáčiky a zvieratká kadia kade chodia, v knihách je každý kameň kako...). Ale teda už sa ho nejak nebojí.
A čo ma teší, malému sa rozviazal jazyk, za víkend sa naučil asi 30 nových (pokomolených) slov, čo spolu s obdobím "ja sám" vedie k niekoľkým záchvatom henvu denne (buď mu niečo nejde alebo ho štve, že mu nerozumiem).
A prestal sa ku mne túliť, objatie dostávam len v škôlke a občas podvečer keď je unavený, ak som dobrá, dá mi večer pusu alebo ma hladká po tvári. So slzou v oku spomínam na tie maznacie obdobia, kedy chcel byť nonstop zavesený na mne a mojkal sa.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí