Mám tip na nenáročné tvoření. V Bille mají tyhle balónky s nálepkami. Šlo by to určitě i vyrobit podomácku a lepit oboustrannou páskou.

Mám tip na nenáročné tvoření. V Bille mají tyhle balónky s nálepkami. Šlo by to určitě i vyrobit podomácku a lepit oboustrannou páskou.

Pinot Noir Ty jsou skvělé!
Pinot Noir no tak ty jsou dobrý!
Prosím tě, jak to máte přidělané na stropě? Hodil by se mi nějaký takový porichtung...
Mohučanka na šňůře natažené mezi dvěma lustry ![]()
Gatita stourave detske otazky jsem milovala.
Jak vznika hrom: Hrom je akustický třesk doprovázející výboj blesku. Vysoká hustota proudu ve výbojovém kanálu blesku zahřeje vzduch na vysoké teploty. Dochází k ionizaci vzduchu a vzniku plazmatu. Zahřáté plazma se prudce rozpíná, tlačí na okolní vzduch a vyvolává rázovou vlnu, kterou pak slyšíme jako hrom
synkovi bych to prelozila bud
...blesk ohreje vzduch okolo sebe a ten narazi na vzdalenejsi studeny vzduch a hluk te srazky je hrom
nebo
hrom je velky prd, ktery zpusobi blesk kdyz ohreje mrak ze ktereho vysel blesk a tenhle mrak narazi na jiny mrak.
Je to tezce zjednoduseny, ale prdova teorie by mohla mit uspech
Pinot Noir ach jo, tak nic ![]()
(Máme hodně nízký stropy, takže nemáme lustry.)
Mohučanka na šňůře natažené mezi dvěma lustry ![]()
Užijte si oslavu!
Mohučanka Uplne mi vrátily doby, kdy tady pořád něco někde viselo.
Minule děti vzpominaly na lano pověšené v dětském pokoji. Mně už to hodně sralo, na jaře jsme to během malování sundaly i s háky. No muž, že jim to tam znova přidělá, když budou chtít. ![]()
Ginger ![]()
super, to si musim pamatovat pro vnoucata
Ty jsou boží!
Ale ku štědrovečerní návštěvě by se to asi nehodilo, co... bych udělala harantům výzdobu, ale rodiče by si asi ukroutili palice ![]()
A někdo mi ukrad zřítelnici. Jak mi teď ukazovali ty koťata, tak se místo mýho roztomilýho zlatíčka na monitoru zjevilo něco, co zmíněný zlatíčko připomínalo jen velmi vzdáleně.
Že má černý vlasy jsem si už zvykla, teď je měla ta postavička ještě ke všemu zkrácený
a hlavně na mě zírala strašlivě černě vorámovanejma vočima, linky až ke spánkům, až mě strach jímal! Na sobě samozřejmě taky všechno černý.
Bojím se otevřít Skype příště, aby to nemělo i kruh v nose ![]()
barbucha a odvazis se ji neco rict, nebo jen tise lapas po dechu a zatinas pesti?
Garfie jsem ráda, že jsem ti vylepšila neděli. ![]()
barbucha si vždycky při těchhle tvých stížnostech říkám cos dělala ty v jejím věku a co tvý děti![]()
viktorka_od splavu Dnešní neděle je úplně nejlepší, protože tvojí pětce se směju pořád (opět promiň) a dcera napsala do domácího úkolu o rodině, že "maminka je hodná, moc vtipná a strašně chytrá
, takže se tu hrdě vznáším.
A syn mě rozsekal, protože: víte, co je to shero? Přece hrdinka!
barbucha a odvazis se ji neco rict, nebo jen tise lapas po dechu a zatinas pesti?
Odvážila jsem se, anžto mě to kapku zaskočilo a nepřemejšlela jsem!
Ale jen drobně jsem namítla, že snad ty voči... jestli to neni trochu moc... No rychle mi sklaplo, páč se celý ty černě vorámovaný voči ihned obrátily v sloup! ![]()
Ve 14 jsem snad ani nevěděla, co je to mejkap!
Ale já byla tým somrák... pytle, korálky, důchodky... s vizáží rodiče neměli problém, akorát jsem jim kradla hadry, no.
Užijte si oslavu!
Děkuju! Je to takové osekané, no. Jenom s prarodiči, které vidíme téměř denně. Dort budeme jíst týden ![]()

Pinot Noir
Ty jsou boží!
Ale ku štědrovečerní návštěvě by se to asi nehodilo, co... bych udělala harantům výzdobu, ale rodiče by si asi ukroutili palice
Tak můžeš být kreativní a vystříhat vousy a čepice a spíchnout Santy
. Nebo soby. Nebo zlatý prasata![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.