Pinot Noir uz jsem jako nektere diskuterky z emimina, ktere danou vec sice nemaji a neznaji, ale zasadne by si ji nekoupily.... takze ja tuto knihu neznam, ale mam potrebu doporucit svoji milovanou knihu z detstvi, ktera se stale jeste prodava - maxipes fik. Text i obrazky jsou super. Jen teda clovek musi mit rad toho maxipsa fika, no
.
Vše o těhotenství a dětech
Z knížek teď u nás frčí Pohádkový kolotoč a Vzhůru do Afriky. První jsou klasické pohádky, doplněné otázkou k textu, každá pohádka je tam i celá nakreslená, takže se dá i pouze vyprávět nad obrázkem. Druhá knížka je o zvířatech z Afriky, lehce humorná, s moc pěknými ilustracemi. Obě knihy mají krátké kapitoly.
Prosim prosim, kdo uz mate zkusenost s 3D tuzkou, byla by tahle dobra? Nebo jakou byste doporucili? Mame odslouhlasene koupit to k Vanocum a nerada bych darovala nejaky smejd.
DrowRanger to je ideální věk, syn ho hrál od dvou let. Ale určitě vezmi ten, co je označený jako Můj první ovocný sad, ten má obrovské dřevěné komponenty a je jich jen pár, narozdíl od jiných verzí.
Tenhle https://www.agatinsvet.cz/ovocny-sad-moje-prvni-hra/?gclid=Cj0KCQiA48j9BRC-ARIsAMQu3WTm-46kGVQOaf4L_6FuE8ymMl_hJxZpsFvzWf5ZHSevJT85SYwMR5MaAmf0EALw_wcB

Kokoska uz to řešíme v blbých je dotazech.
Tato na tomto konkrétním peru mě zaujalo, že jak hledám, tak hledám, výrobce najít nemůžu.
continuity dik, presunu se.
Kokoska promiň,v nákupním vlákně ![]()
žluťásek super, idem hneď pozrieť kde to majú, ďakujem :)
continuity ok
Gatita Fíka měl jednu dobu hodně v oblibě, ale zrovna teď o něm nechce ani slyšet, dokonce remcal, že povlečení s Fíkem se mu nelíbí (ještě nedávno se radoval pokaždé, když jsem ho povlékla). Takže celou knížku o něm bych teď radši nepořizovala
. Spíš jsem si říkala, že kdyby byl mezi jinými pohádkami, vzal by ho na milost. Polovina pohádek se mi zdá jako docela dobré skóre Malenge
.
Ještě to promyslím, díky.
Tabea
. Ale jo, pomohla. Náš totiž zná jen Fíka a Boba a Bobka, tak právě přemýšlím, jestli to může zaujmout, když postavy nezná.
Máme za sebou prvý deň v škôlke po 10 mesiacoch a myslím, že je to dobré. Syn je vo svojej pôvodnej triede, ale s novými pani učiteľkami a novými - vekovo jemu blizsimi deťmi. Obojemu som rada, tá vlaňajšia trieda sú teraz predškoláci, tak chvalabohu, že ho preradili. Cestou domov chcel ísť k babke, tam bol úplne besny, presne ako z psych.prirucky, túliť sa chcel moc, to som všetko čakala. Len keby neochorel ![]()
Kokoska ja kupovala mensi neteri 3d doIt
https://www.amazon.com/IDO3D-Vertical-Drawing-Yellow-Winter/dp/B071WDKS5K
Jsou k tomu i sablony. Pro mensi je asi lepsi nez ten polaroid.
Teď mě napadla kniha, která u nás kolem tří let frčela denně (a to na auta moc nejsme). Akorát fiátek musel mluvit polsky :-)
je to do blbejch dotazu,ale napisu to sem.Muzete mi nekdo ,prosim napsat kolik stoji v cesku pampersky a ktery druh je dobry na novorozene.Dekuji.![]()
Ted v nemecku maji tento tyden nejake slevy,ale ja vubec nevim kolik to stoji pred slevou a ani v cesku a hlavne jaky druh.![]()
Candance dik, kouknu, ted se mi to nejak nechce otevrit. Ten polaroid jsem ani nemyslela, to je az tak na 14 let, podle toho, co tam psali.
Zarinya zkusila bych kdyz uz, tak Pampers Pure(mimo akci stoji cca 8kc/ks). Jinak jsou super pliny z DM, jejich privatni znacka Babyblove(kolem 4kc/ks). S tou velikosti je to ale osemetny, urcite se bude hodit do porodnice jeden balik novorozeneckych, ale pak uz hodne zalezi, jak velky mimino se narodi.
Zarinya já taky kupovala Pampers Pure. Předpokládám, že to chceš vzít synovi "do foroty", takže bych vzala jedničky a klidně dvojky. Moji synové byli velcí a jedničky nosili tuším měsíc.
711990 ufff,to vypada slozite.Pure v letaku neni musim kouknout v kramu.diky.
tady na jednech pisou 2/4kg,to jsou ty nejmensi?
Candance a da se to nejak plnit? Do toho neni ten "drat"?
Edit - uz jsem k tomu neco nasla, diky!
Zarinya je to pokus omyl, no. Velikost 2-4kg je ideal do porodnice. Vetsinou se to cisluje 1, 2, 3...atd. Navic nekdy to tomu miminu nesedi, ruzne to protejka, opruzuje se, nektery vic sedi holcickam a jiny klukum. Zkusila jsem hodne druhu a skoncila jsem u Babylove Nature. V porodnici jsem mela Bela Happy s vyrezem na pupik, ale stejne jsme je museli ohrnovat, aby mu nesly pres.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí