Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 21:20

continuity je lepsi nez ja..!! Ja dostavala petky jen prezencne..

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 22:43
Reakce na Karja:

MP Meri Husty, tak ty to mas uz za sebou:-D:-DJa tady asi umru, dneska se na me dival sambo a rika:,, mam o maminku trochu strach,,. Ale ty nase buchty byly vcera vzhuru do 11. To je hrozne dlouhej den bez nejake ,,obedove pauzy pro matku,,. 

​Haha, viď, taky mám pocit, že už jsem z toho skoro venku :) Trochu na mě jde chandra, když si to představím, ale jsem ráda. Dva a kousek je pro mě tak akorát, díky, stačilo Ačkoli pracovat jsem reálně přestala jen na první tři měsíce. Už mi chybí prostě kancelář a normální dospělej život, i když je mi jasný, že minimálně ze začátku to bude asi celkem masakr (díky covidu možná ne, nejspíš budu dřepět pořád doma na tý stejný židli, jen budu muset dřív vstávat, ale tak aspoň to nebude takovej kulturní šok).

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 22:49

Ten papírový domek z Puntíku mi byl čert dlužný! Nejdřív mu chyběly obvodové zdi, teď v těch zdech chybí okna, bude se vyřezávat. Dnes jsem k němu vyráběla klec pro papouška (ten byl naštěstí v kindrvejci, jinak už se vidím, jak sochám papoucha) a úkol na zítřek zní sklápěcí záchodové prkénko!

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 22:51

Pinot Noir no ještě chvilku a budete mít doma domeček jak Mulen 

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 22:52

continuity pozítří dostane vysněný domek z Dupla, to snad improvizacím učiní přítrž

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 13. listopadu 2020 23:28

Pinot Noir domeček z Dupla je nej, protože se občas dá uklidit do krabice. Tak ať si to uzije 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 14. listopadu 2020 08:26

Pinot Noir ja ji ho slepila, pri vyrobe lepidlem opatlala sebe segru i sedacku, pak se servaly o volne stojici kresilko, a ted je krabice mrsknuta na okne mezi kytkama, protoze tam prte nedosahne

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 14. listopadu 2020 09:55

Vyfotila som kuchynskú pracovnú plochu, aby ste pochopili moje zúfalstvo, že syn chce všetko variť so mnou. On stojí na stoličke, na fotke nie je, lebo ma práve 'riadil' - čítal recept z detskej kuchárskej knihy.

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 14. listopadu 2020 10:51

Jakou knihu o dospívání koupit pro dvanáctiletého kluka? Aby to obsáhlo nějak všechno, od akné přes poluce po bezpečný sex.

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 14. listopadu 2020 11:03

letfenixa uff, no tak to bysme jedli nanejvys chleba s maslem

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 14. listopadu 2020 12:28

letfenixa

KKde je problém? My máme pracovní plochu ještě menší a Rosťa se mnou taky vaří

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 14. listopadu 2020 12:51

letfenixa já cizí bydleni nerada komentuji, tak jenom nesměle a šeptem. Nepomohla by menší reorganizace?

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 14. listopadu 2020 12:58

letfenixa já právě s děckem za zády smažila řízky. No tak oloupem ten trojobal, no...

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 14. listopadu 2020 13:12

Boha jeho, já se z těch Vánoc picnu. My totiž všechno máme. My všechno dědíme. Kromě toho pitomýho dupla, nepotřebujeme vůbec nic. Mám zatím jen duplo a hrací knížky:-D. Všechno další co vymyslim, si pak vždycky řeknu, vždyt je to další kravina, nebo že jim to neudělá radost. Navíc kupuju i za babičky, jednu jsem teda už odbila tou stavebnicí magformers z lidlu.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 14. listopadu 2020 13:19

Karja jsou malý, duplo a stavebnice bohatě stačí. Kup k tomu nějaký knížky nebo třeba společenskou hru a vymalováno.

Můj první ovocný sad doporučuju 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 14. listopadu 2020 13:38

žluťásek Já nějakou společenskou hru mám, ale stejně do toho ta menší bude házet vidle, vytáhnu ji asi až za rok. Jo no uznávám, že je to taková další stížnost/nestížnost. Ale vzhledem k tomu, že jsem chtěla aby každá měla jeden dárek a třeba jeden společný, tak i to je docela těžké:-D. Ale je to tím, že nechci kupovat nic, co by ta menší kazila _tj. ty hry, ty kuličkodráhy, ona je pak ta starší dost frustrovaná:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. listopadu 2020 13:45

Karja já ti rozumím, my taky všechno máme:) starší teď dostane tuhle stavebnici k narozeninám, tak můžu potom poreferovat. Koupili jsme jim ten Duplo vlak, jinak každý dostane akorát nějaké drobnosti.

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 14. listopadu 2020 13:48

Karja máte káču? Dostanou už čtvrtou, vždycky nám ji nějaká návštěva zničí . Naši kluci ji odmalička umějí roztočit a dost si s tím mezi tím prvním a druhým rokem vyhrají. Po návštěvě jiných dětí ji ale můžu celou zkřivenou vyhodit.

Takže prosím vás, naučte děcka roztočit káču, ať to neničí u jiných

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. listopadu 2020 14:10

Pinot Noir u nás sa to volá vlčik :) Vidíš, my to vôbec nemáme, mohla by som to kúpiť mladšiemu, pre toho nemám skoro nič vymyslené. Aku odporúčas, drevenú?

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 14. listopadu 2020 14:20

Mrakoplas měli jsme vždycky plechovou. Posledně jsme měli něco takového, kde je na špičce gumové kolečko, trochu jako přísavka.

Káča

Myslela jsem, že když děti nemusí myslet na to, aby ji držely rovně, protože ta přísavka udržuje vlastně správnou polohu za ně, že ji nezničí. No, zničil ji pětiletý kluk. Těm nejmenším se tahle roztáčí dobře, na druhou stranu ta se špičkou je zábavnější, protože běhá kolem, zatímco tahle se točí na místě.