#Lenka22 Tak samozřejmě, ale jako že se tu už neobjevily chvalozpevy?:D. Podle mě o prázdninách to není ono, musí se tam jednou na jaře a jednou na podzim:D
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa to je pěkný!
Mladší chodil do chefparade a první den brečel, že už jenom třikrát. Akorát většinu těch věcí nejedl ![]()
Byli jsme jen v zámku, bylo vedro, měli jsme za sebou už štrapác po Chrudimi a Heřmanově Městci , tak už jsme do parku nešli. Zámek i průvodkyně příjemní. Ale tys asi básnila hlavně o tom parku? Tak tam až příště.
Lenka22 zamek je krasny, byla jsem tam nekolikrat - od meho rodneho mesta to neni daleko, jezdili jsme tam i na skolni vylety. Vzala jsem tam i starsi vnoucata. Ale v parku jsem nikdy nebyla, musim to napravit. Na bile jeleny jsme se byli seskolou podivat v Žehušicích v oboře, to neni ze Zlebu daleko.
Lenka22 No tak tim padem program na podzim jasnej! Ale musíte stihnout ty prolety 12:00 nebo 15:30. Jinak to včetně zámku je takové prostě normální no;-)
Kokoska byla jsem tam byla poprvé, i když to z chalupy máme relativně blízko. Žehušicemi kolem obory jsme na chalupu jezdivali dlouhé roky, jeleny jsme nikdy neviděli ani se tam nezastavili. To je ta potíž s chalupou, okolní výletní místa poznáváme až teď.
Karja budu na to pamatovat, ale už slyším manžela - tam jsme byli v létě, ne?:-)
Potrefenáhusa to je pěkný!
Mladší chodil do chefparade a první den brečel, že už jenom třikrát. Akorát většinu těch věcí nejedl
tady meli fakt jednoduchý nekonfliktní věci, typu ta citronáda, pizza z melounu (s jogurtem a malinama) a největší hit byli ti hadi na ohni, ono je to v lese, takže je to takový dobře spartanský. Dneska šla zas, tenhle týden už tam bude i její bff, tak hádám, že se nedozvím už vůbec nic, ony jsou spolu vždycky v úplným rauši a moc nevnimaj svět okolo.
Potrefenáhusa on měl vyloženě kuchařský, strašně tam chtěl. Dělá to teda náš DDM, takže vodění na pohodu, nemuseli jsme do Holešovic
Oni dělali řízek, burrito, špíz a vývar. Jedl akorát řízek. K tomu teda ještě dezert. Chápeš, do toho vývaru dávali celý tělo a pak ho museli obrat
To maso se mu nezdálo, tak to radši nejedl. Ale byl hrozně nadšený.
Tak už aj my chodíme k vode, je tu také prírodné umelé jazero, vzniklo po vytazeni strkopiesku pri stavbe dialnice, je to priepust Váhu, Lukáško si kúpil obrovskeho plameniaka a brazdi Podhradské more ![]()
Moje mamča vzala děti na takové vesnické koupaliště (požární nádrž) na dědině kousek od nich. Šárka prý byla ve vodě až po krk a Rosťa si tam hned našel nějakého kluka na společné řádění. U vody je to to správné léto.
dzizisketa tyhle menší koupaliště jsou fajn!
My dnes byli v Třeboni. Děti spokojený, ale mně to úplně nevyhovuje. Hlava na hlavě, bazény hrozně teplý, fronta i na skokánek. Hlavně ty lidi, dokonce muž asi poprvé navrhl ty trezory na mobily. Příště prý zase radši na pískovnu, tam se dá půjčit padleboard, říkali děti. I když tamní ceny nanuků (Míša za 40, korneto za 70) mi teda vyrazily dech.
Ale děkuji žluťásek za tip na bistro 105, pochutnali jsme si. Původně jsme mířili do vratislavského domu, ale tam se tvářili, že děti moc nechtějí (kromě nás tam byl jeden pár) a je pravda, že výběr pro nás moc nebyl.
Celkově jsem nadšená úrovní místních služeb, ty kavárny, co jsem našla, ani nestíháme objíždět ![]()
Evaeva mne ty teply virivky docela vyhovovaly a plaveckej je studenej. Bylo taky dost lidi, ale slo to, jeden den bylo pod mrakem a to bylo na navstevnosti dost znat. Ale 4 odpoledne, i kdyz 2x jen na 2 hodiny, bylo na me teda fakt dost, ale co by clovek pro to dite neudelal ![]()
Kokoska ten plaveckej byl chladnější, ale kdybych v něm chtěla plavat, tak je mi horko. Včera bylo 35, tak to člověk chce větší osvěžení. Ale nejvíc mi vadilo množství lidí. Celý den bych asi nevydržela, tři hodiny úplně stačily
Možná dopoledne by to bylo lepší.
My jsme se cestou stavovali na hranicích v termálech Gmünd, už podruhé a mně se tam hrozně líbí teda. Klidně bych tam s dětmi jela jen na otocku, d nas to jsou dve hodiny cca, já si tam vždycky poměrně odpocinu, ono je to u takového rybníka, z termálního bazénu se kouká do stromů, dá se tam docela relaxovat i s detma:D
Karja to zní dobře! Jdu si to najít, kdybysme někdy potřebovali rozdělit cestu.
Evaeva Jj, jako je to na Prahu asi trochu zajizdka, ale určitě to jde spojit s nějakým jiným výletem na jihu Čech. Je tam teplý bazén jeden hodně a druhý tak jako primerene, aby se v něm dalo být a jeden klasicky plavecky. Děti tam teda nedosáhnou ale nikde, je to hluboke. Plus tobogán.
Karja to mladšímu včera vadilo, že nedosáhl. Ale já doufám, že za rok už to bude zase jiný. (Minimálně vyroste
) Zajížďka to je, ale zase ne taková. Kdyby tam chtěl člověk přespat a pokračovat druhý den až po koupání.
Evaeva jj, no za přespání nevím, zda to stojí, jestli není lepší ty dvě tři hodiny "dorazit,,. My jsme tam vloni dělali pauzu, ze jsme se tam odpoledne koupali a domů dorazili večer, na to jake bylo teplo tam nebylo moc lidí, on také ten vstup je proste ve výši termalu no...Spíš si říkám, že je to třeba i dobrý vylet na podzim či jaro, že se dá koupat v tom venkovním bazénu;-)
Karja no záleží, odkud jedeš. Ty tři hodiny můžou dost bolet
My bohužel těch 6h cesty máme skoro na celý den, ani kluci víc nevydrží.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů