dzizisketa My uz mame lamu a lenochoda!!:-D
Vše o těhotenství a dětech
Ty bella happy taky občas kupuju, to jsou taky uzitny fajn pliny, papírový a měkký
ty pampers strašný jsou Active baby, já to vyhazovat nebudu, ale už to nikdy nekoupim
tady je na jednu stranu deemko asi 15 km, na druhou rossmann asi 10, chjojo a já nerada dělám úplně velký zásoby.
Zarinya No jo, tehdy to bylo wau! Neteř má 27 a patuju si, že to byla top značka!!!
Potrefenáhusa já občas koupila u prvního Pampers Premium Care, ty se mi zdály dobré. A když jsem používala hlavně látkové pleny, nad cenou jsem přimhouřila oko. Ale teď, když jedeme jen jednorázové, tak už jen ty Bella Happy, stojí polovinu. A mají je v místní neřetězcové drogerce, kterou podporuji že všech sil.
Pampers premium care mi přišly fajn na malé mimino kvůli té síťce uvnitř, že dobře a rychle vsákly stolici a ta neměla tendenci se lepit na zadeček, když člověk nepřebalil hned minutu po akci. Jinak do místní statistiky uvádím, že u obou dětí jsem nejčastěji kupovala plenky albert, nesmrdí, nejsou bělené chlorem, jsou měkké, dobře savé, s indikačním proužkem a stojí půlku, co ty pampers...
Do ankety přidám, že jsem taky kupovala ty privátní z DM a Rossmanna, z DM obyč i eko, z Rossmanna ty sanft, co dávala husa obrázek.
Což mi připomíná, že jsem doma našla zbytek pampers pants, co tam leží už 3/4 roku. Můžou se plíny zkazit? Je to na vyhození? Nechcete je někdo?
Je mi to líto hodit do popelnice, když vím, co to stojí hříšný peníze. Ale nemám v okolí nikoho, kdo by je užil. Jsou veliký, asi 5 nebo 6, můžu prozkoumat, kdyby o ně někdo stál.
žluťásek syn ty, co máš, nosí. Ale nebylo by lepší je nabídnout v nějakém lokálním fb bazaru nebo do nějaké charity?
Mě teda překvapuje, kolik z vás kupuje pleny těch privátních značek. Ne kvůli kvalitě, pro mě je nejdůležitější, aby je měli na mallu, Alze nebo na rohlíku:) Jinak bych možná nárazově musela přejít na bezplenkovou metodu.
Evaeva mně se to popravdě hlavně nechce nikam vozit, narazila jsem tu na ně náhodou zapomenuté. Jestli je chceš, jsou tvoje.
Evaeva tak ono taky zalezi, kde nakupujes;) Na tech tebou jmenovanych e-shopech treba ja nenakupuju prakticky vubec, ale do Albertu se cca jednou, dvakrat za mesic dostanu na vetsi nakup a casto jsou jeste v akci, tak neber to:) Jinak moje decka snesla vsechny plenky, jen mne se nejake libily vic ci min (parfemace, cena, lepitka)..
žluťásek nechci, díky. On se někdo najde.
tina my právě tyhle autonákupy vůbec neprovozujeme;) oni taky mívají různé akce, tak vždycky akorát kouknu, kde jsou zrovna levnější.
Evaeva Tak vis co, ono kdo nakupuje autem, tak si pliny proste koupi tam, kde kupuje jidlo. Ja je kupuji v Bille nebo delam jednou za cas najezd na DMko a udelam fakt nakup treba na mesic. Sranda byla, kdyz jsem byla podruhe tehotna a kupovala jsem tuhletu drogerii pro miminko. Mela jsem tedy pliny na mesic pro dve deti, vsechny ty ruzny vlozky a podlozky, tlacila jsem ten pretekajici vozik na parkovisti s tim velkym brichem, doslova si na me lidi ukazovali:-D.
žluťásek Ja mam pocit, ze mi ty pamperspanta dost ztvrdly, taky se mi to nelibilo, ale na funkci to nemelo vliv:-D. My zas mame nekolik baliku koupacich plin, to aby bylo teple leto, teda!
Zarinyapřidávám do statistiky jako dobrý pleny z dm babylove a kupují nějaký ten jumbo pack. Snacha vyzkoušela několik druhů a podle ní byly pampers nejhorší.
Karja jo to je jasný. Já to holt tlačím na kočáru. Ne, že bych musela, ale vádí mi to míň, než dělat ten "velký" nákup. Já měla takovou objednávku, pleny pro obě děti na dva měsíce, celej výtah byl plnej:)
Karja koupacích plín mám skoro celý balíček, použila jsem jednu. To taky nevím, co s tím budu dělat.
Evaeva No ty blaho! Ja dvakrat objednavala z DM, ale je tam vic igelitu nez veci, tak uz si radsi dojedu.
Zarinya taky doporucuju dm babylove, ty klasicke. Maji i skvely pomer cena vykon. Mama mi obcas z Nemecka vozi jeste pleny Moltex, ty jsou super, a ted nejake eko pleny z Mullera, Beauty baby, tez nejsou spatne. Z pampers se mala osypala.
Evaeva No ja nejake mela svoje a nejake dostala. Fakt mam treba 70 koupacich plin:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí