Karja to jsou ty krásy života na venkově;)
já když poprvé slyšela ten obecní rozhlas tak jsem nevěřila vlastním uším
no jedna z věcí co mi ve městě fakt nechybí![]()
Karja to jsou ty krásy života na venkově;)
já když poprvé slyšela ten obecní rozhlas tak jsem nevěřila vlastním uším
no jedna z věcí co mi ve městě fakt nechybí![]()
viktorka_od splavu jednou jsme ještě jako děti byli na běžkách někde na Slovensku, vůdce skupiny trasy navrhoval dost často poněkud sportovně. Takže výlet končil sjížděním volným terénem do nějaké vesnice:) A v tu chvíli tam začal vyhrávat ten místní rozhlas nějaké lidovky:D No jako děti z města jsme z toho byli úplně hotový, dodnes to vidím jako záběry z nějakého filmu, jak skupinka lidí sjíždí z hor za zvuku hudby:)
viktorka_od splavu No, ale my ho máme i ve městě;-). Je v obou sousedních. Ten náš nic nehlásil, ani nepamatuju. Snad víc než rok jsem to neslyšela. Ale zas mame umíráček, to je takový smutný, i když jsme velká vesnice, vždycky člověk přemýšlí KDO.
Karja smutný to asi je, ale zároveň je pěkná ta sounáležitost. Tady se nedozvíš, ani když umře někdo ve vedlejším vchodě.
Joo ale ještě máme i výkup kůži a to je prča teda, fakt stará Felicia s reprakama a lidovkama. A taky máme Family Frost, bohužel. Minulej tejden mi to vzbudilo dítě, nebylo to poprvy ještě jednou a volám tam, že mi to tady před barakem pouštět nebudou. A to je ze zvuku vesnice vše;-)
Karja my tu vlastně taky máme zvuk vesnice. Jogurty vozí auto, co bučí a cinká jako krávy:) Ale už jsem ho dlouho neslyšela.
Evaeva Jo ono je to smutný ale hezky zároveň.
Obecní rozhlas je dobrej, ted jsem si vzpomněla třeba masopust. Tak hlásí v kolik je sraz masek, jednotlivý stace kde je občerstvení apod. No letos nic![]()
Karja jak vše? A cirkularky? Kohúti? Amatérska hudobná skupina? To ste o tieto slasti ochudobneni?
Karja KŮŮŮŮŮ-ŽEEEEEE, PÉÉÉÉÉÉÉ-ŘÍÍÍÍÍÍÍÍ ![]()
letfenixa Jee, no tak samozřejmě, to máme, to už člověk ani nevnímá;-)
Joo ale ještě máme i výkup kůži a to je prča teda, fakt stará Felicia s reprakama a lidovkama.
nene! já to už měla napsaný a pak jsem to smazala, že to už dnes nebude nikdo pamatovat, já si to vybavuju právě ještě jako malý děcko zkraje Brna že u nás ten kožkař jezdil!
a očkování psů proti vzteklině. taky jsme měli obecní rozhlas, ona to byla ves ještě i když tam už jezdila šalina:P
viktorka_od splavu Karja Kůůůžeee! jedzí i v mém rodišti. A vždycky, když si volám s mámou (často a dlouho
), tak spustí rozhlas. Vždycky se smějeme, že jejich rozhlas má neuvěřitelný dosah, že i v Praze víme, že byl zahájen prodej kuřic ![]()
letfenixa cirkularky a kohouty mame i u nas. V horni pulce vsi a dole u potoka jsou jeste stary staveni, tam i ty slepice maji. A kohouta je slyset az k nam, o cirkularce nemluve. A o ulici pod nama maji misto zahrady "eko hospodarstvi", maji jezirko, na nem kachny a v nem zaby. To byva takovej řev!
viktorka_od splavu kožky perie si pamätám aj ja od babky. Ale ešte pred pár rokmi jazdil občasne aj u nás v meste starý naaabytook, starozitnostiiiii! ![]()
A rozhlas si od babky tiež pamätám, povinná ľudovka pred hlásením (väčšinou, že v sobotu bude na námestí predaj slepic :) a tá tahava smutná hudba pred hlásením úmrtí :(
Já si z prázdnin na Slovensku pamatuju místní dechovku kolem poledne, následovanou: "súkromný podnikateľ ponúka: uhorky po 20, paradajky po 30...", z toho jsem vždycky dostávala záchvaty smíchu.
Rozhlas máme taky, s vyhrávanim lidový odrhovačky z našeho města, na jaře, jak to jelo furt, už toho bylo taky skoro dost. Očkováni psů, prodej armádních věcí na náměstí nebo výstava slepic a králíků, to jede furt.
vykup kožek a příjezd pojízdný prodejny už jsem teda hooodne dlouho neslysela, naposledy jako dite.
U nás chodí auto s hlásením, že ' občania, vykupujem staré batérie'
My mame sirenu primo na sloupu naproti domu, a u nas hlasi v ty prvni stredy vzdycky ze prave probiha zkouska siren,opakuji,prave probiha zkouska siren. Pak je treba 5 minut pauza. Pak teda presne ve 12 pusti tu minutovou sirenu, pak je zase pauza a pak prave probehla zkouska siren, opakuji... A co dva tydny zacnou vyhravat nejake cajdaky a pak hlasi ze probiha zkouska rozhlasu
a dite spava mezi 11 a jednou. A kazda zahrada ma tady svou kocku, kazda druha psa, na konci ulice maji ovce, slepice a kohouti se tady taky objevujou, cast tady je stara zastavba, a na to se lepi ty novostavby.
Ted uz jsou bozi![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.