rasaNori
Krásný
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori furt jsou boží!
rasaNori myslím, že boží byly vždycky ;) ![]()
Tak uz mame naseho Marcela mesic a jeden den.![]()

Zarinya krasnej chlapeček a taky vlasatej ![]()
Zarinya to už je frajer!
Potrefenáhusa Pinot Noir dekuju.Jo,vlasatej.![]()
![]()
Doufam,ze ho zas neuvidim az v pul roce.![]()
Zarinya fakt tlapkam![]()
Zarinya To je fešák, to bude mít babička v Řecku na pláži co dělat, odhánět nápadnice!
Nemáte někdo z Lidlu ty úložné lavice pro děti? Je to vlastně box a dá se na tím sedět.
Holky m všechn boxy a krabice prostě časem rozkrusnou, tak tohle když je sedící by mohlo něco vydržet, co myslíte? Ani to nevypadá špatně.
Zarinya Krásnej! ![]()
Karja Tuhle z lidlu nemáme, ale máme konstrukčně víceméně stejný taburet, který jsme mívali v chodbě na sezení při obouvání a rozjelo se mu časem víko v jednom rohu, takže se na něm sice pořád sedět dá, ale musí si člověk dávat pozor, aby to víko správně sedělo a nesjelo na špatnou stranu. Ale v zásadě to vydrží docela dost, no. A asi by se to dalo nějak zpětně zpevnit, jenže se k tomu nemůžu dostat :o)
A mam radost, ulovila jsem nove keeny sandaly za pulku obvykle prodejni ceny:)
mnumja nikdy nelitovala,ze bydlim daleko az ted.A hranice je to nejhorsi...![]()
Kdyby mi nekdo pred dvema lety rekl,ze se muzou zavrit hranice bych neverila ani omylem.
Bydlite od sebe daleko?
Zarinya to si clovek nedovedl predstavit. Rodice bydli neco pres 600 km od nas. O samotnou vzdalenost nejde, se starsi jsme za nima jezdili aspon 4x rocne a mezitim byli zas oni u nas. Ale testy, karantena a hlavne obava ze bychom jim privlekli nevitany darek... Chci pockat az budou mit aspon jednu davku vakciny.
Velká malá má nějaký emoční pocuravani, klidně třikrát za den, i víckrát. Kdykoliv se rozlobi, tak se prostě pocura, kdykoliv ji vynadam, jsem přísná. Je to des. Asi musím počkat, kdy to přejde co! Nejhorší je, že ji člověk nemůže ani vynadat, jakmile jsem na ni přísnější, začne řvát jak blázen, chce chovat a do toho se pocura. A to jako já nejsem žádnej ras, aby to bylo že strachu.
mnumchapu.A 600km je tedy dost.Tak si budeme drzet palce at je brzy lip.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí