Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zuzuli
3817 příspěvků moje polička 21. února 2021 17:56

Ten skokovy vyvoj deti me neprestava fascinovat. Pred dvema tydny jsem resila, jestli nejit na rehabilitaci, protoze mala v deviti mesicich vetsinou lezi na zadech a kope si nozkama, na brisko jde jen, kdyz si chce vzit hracku a "doplazit" se tak metr vedle pro jinou, na sikmy sed mi kasle a na kolinka nechce, zadne perovani se nekona... Dneska tu mam lezouciho dablika, co se dostane naprosto vsude, leze po kolenou, krasne symetricky se umi plazit zavodni rychlosti, sedi, seda si sama, snazi se zvedat a dostat se kam dosahne, lovi si sama hracky z bedny... Kazdy den uplynulych asi deset dni prisla s novou dovednosti, ze s muzem jen nestacime zirat. Proc to trenovat tydny, kdyz to muzu rovnou delat, matko. A ten prerod z mimina, co ho najdu tam, kde jsem ho nechala, v tryskomys, co honim po byte, byl strasne rychly! Jo a zacala spat na brise u sebe v postylce

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 21. února 2021 18:00

Mrakoplas Synovec šiel do škôlky začiatkom januára 2020, keď mal presne tri roky (je narodený na začiatku januára), sestra nastupovala do roboty. Myslím, že bol zapísaný skôr, ale pokiaľ viem, nemusela sestra platiť nič. Ide o štánu škôlku v malom meste. Do škôlky v tom čase chodil aj jeho starší brat.

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 21. února 2021 18:01

Zuzuli Super.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2021 18:07

Zuzuli to je super. To pérování na kolenou se u nás taky nekonalo.

Offline Pinot Noir
29961 příspěvků moje polička 21. února 2021 18:24

Přišli jsme z venku obalení bahnem, všechno od hlavy k patě muselo do pračky, nechápu, jak se Ríšovi podaří mít bahno i uvnitř holínek až v samotné špičce . Nevím, v čem půjde zítra do školky. Nesnáším tahle blátivá období!

Offline Pinot Noir
29961 příspěvků moje polička 21. února 2021 18:25

Zuzuli to je boží . Teď začne pořádná sranda ;)

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 21. února 2021 18:36

Pinot Noir my jsme byli včera na odrážedle, boty jsem kartáčovala na třikrát. Kolo šlo do sprchy celý, oblečení všechno do pračky. Ještě že máme dvě bundy a troje softshellky :)

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 21. února 2021 18:49

Zuzuli to je skvělý, těší mě jen to číst! Máme to taky přesně takto, dlouho nic a najednou strašně velký pokrok. Malá je moc roztomilá

Offline Pinot Noir
29961 příspěvků moje polička 21. února 2021 18:55

žluťásek ježiš, motorka je ještě ve sprcháči a ještě mě čeká ji umýt

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2021 19:02

Pinot Noir já vyprala oblečení v pátek večer, v sobotu v poledne už to nebylo poznat. Ale já na to kašlu, další praní bude ve středu:), stejně to venku vydrží tak 15 minut. Dopravní prostředky myjeme maximálně v louži, jsou jen na ven. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 21. února 2021 19:34

Evaeva tohle fakt nešlo. Byli jsme včera ve stromovce a celý dítě i kolo bylo pokrytý souvislou vrstvičkou jemnýho bahna, takový to blátíčko z pískovejch cestiček, co uschne do bíla a nejde dolů ani hadrem. Kolo jsem myla na dvakrát, boty třikrát.

Offline Potrefenáhusa
38940 příspěvků moje polička 21. února 2021 19:48

Zuzuli wow,super!
 Vždyť se to nedavno narodilo!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. února 2021 19:57

žluťásek ale jo, někdy je to fakt děs. Ale teď je fakt blbé období, hrozně to bahno lepí.

Online Tabea
8190 příspěvků moje polička 21. února 2021 19:58

Pinot Noir já nechávám školkové oblečení tam, protože si nechci nosit bahnopísek domů . Někdy mi teda do toho hodí vidle, když je před pátou vyzvedávám a jsou venku. To mám chuť táhnout syna potokem, co máme cestou ze školky...

Offline letfenixa
10916 příspěvků moje polička 21. února 2021 20:20

Periem po každom návrate z vonku

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 21. února 2021 20:37
Reakce na letfenixa:

Syn ma práve informoval, že všetci plysaci majú negatívny test

​No a na odběru byli? U nás jsme museli komplet smečku otestovat hygienicky jedním a tím samým uchošťourem. Problém nastal u slona, kdy nebylo jasné, jestli je tyčinka dost dlouhá... (Neteř, 3 a půl roku)

Offline letfenixa
10916 příspěvků moje polička 21. února 2021 20:49

eM našťastie bez testovania

Offline Myrtila
5367 příspěvků moje polička 21. února 2021 21:06

eM letfenixa Moje mala neter si taky takhle hrála - vyradkovala postavicky z neceho jako lego vedle sebe, pry to jsou kamaradi, co si spolu byli dat caj, a ted maji kasel a cekaji u pana doktora na testy. Bylo mi toho teda spis lito, jak se ji uz covid zazral do zivota

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 21. února 2021 21:07

eM letfenixa 

A dostaly zvířátka po odběru odměnu? Syn dostal poprvé autíčko, co jsem dostala k nákupu na benzínce. Takže když jsem mu teď oznámila, že jde zase na test, hned se ptal, jestli bude zase auto. Nic konkrétního jsem mu neslíbila, ale dát jsem mu ho chtěla, on je statečný a doktory zvládá tak dobře, že mu to sem tam dopřeju. No co myslíte? Podělaný autíčko se teď nedá nikde koupit! Aspoň že ty kindervejce nezakázali.

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 21. února 2021 21:26

letfenixa Sestra bola u našich (70+) na návšteve, trvala na tom, aby ona s mužom i synovci mali rúška (bála sa o našich, lebo vo svojej práci sa stretáva s viacerými ľuďmi, ktorí rúška nemusia nosiť na základe zdravotnej výnimky, a synovci chodili do škôlky). Šesťročný synovec upozornil svojho mladšieho brata, aby si napravil rúško.