A mam radost, ulovila jsem nove keeny sandaly za pulku obvykle prodejni ceny:)
Kde?![]()
A mam radost, ulovila jsem nove keeny sandaly za pulku obvykle prodejni ceny:)
Kde?![]()
Karja taky je plánuju koupit. Píšou, že unesou 110 kg, tak snad chvíli vydrží. Starší právě pořád hledá, na co by si v pokojíčku sednul.
tv nepotesim te, na vinted
este k tomu hluku rozhlasu a tak... u nas v meste jazdi dodavka po sidlisku co predava zeleninu a furt reve co za kolko.. medzi panelakmi sa to riadne ozyva. zastavi nam rovno pod oknom a clovek nepocuje vlastneho slova
aj muz je furt nasrany ked ma zrovna call s celym svetom
Prosím vás, miliontý dotaz na rostoucí židle. Myslela jsem si, že koupím Stokke, začnu teď novorozeneckým setem a budem pokračovat dál, jak dítě poroste. Nicméně jsem zjistila, že ten novorozenecký set je do 9 kg, a náš čerstvě tříměsíční drobeček má už skoro 7 kilo, takže než bude sedět, stejně bych musela kupovat nějaké nosnější lehátko. Máte někdo tip na nějakou nosnější rostoucí sadu? Nebo holt koupím teď nějaké lehátko a pak dostane nějakou levnější židličku. (To lehátko si představuju na odložení na chvíli přes den a pak na dávání prvních příkrmů.)
Tak hotovo. Že by bílošedý nábytek působil smutně, jak tu padlo, to vůbec nehrozí, protože v té ostatní změti úplně zanikne
. Chtěla jsem nalepit decentní počet nálepek, pár planet a dvě tři letadla, ale jak to Ríša uviděl, musel mermomocí nalepit úplně všechno
. Ten Trofast tam být neměl, ale rozhodli jsme se ještě chvíli si ho nechat. Časem už přibudou jen psací stoly.

Pinot Noir ja si myslím, že Trofast je proste povinná jazda. Za ten by mal niekto dostať nobelovku za mier.
slniecko čo je to Trofast?
Myrtila já doufám, ze to má nějakou vůli!!!! Naše dite mělo ve 3 měsících rovnych šest kg a minulej tejden na osmimesicni prohlidce těch 9 kilo a nějaký drobný, nesedí a ještě nějakou dobu nebude, ale doufám, ze se to nabíraní už trochu zpomaluje
Potrefenáhusa Ono to zpomalí, u mého exempláře to zhruba od desátého měsíce stoupá jen velmi pomalu. Oproti tomu začátku, kdy z pátého percentilu vystřelil nekam k horní hranici tabulek, mi přijde, že už snad vůbec neroste nebo co :-).
gtea to doufám, jinak ji za chvíli neunesu!!!![]()
a sportaky s nosností do 15 kilo mě taky pobavily, to bude mít v roce a půl, ne?
dorota veľmi praktická séria detského nábytku od IKEA. Ako je to všade, takže je to už tak trochu neoriginálne, ale poslúžili nám v rôznych obmenách a kombináciách od minidetí až teraz po puberťákov a až ich to definitívne omrzí, zhabem si to do svojho "dielňo-ateliéru".
Potrefenáhusa podívala jsem se do očkovacího průkazu prvního chlapecka a měl v půl roce 9300. V roce 11kg a až pak se to zpomalilo.
Pinot Noir pěkné, my jsme pořád ve fázi plánování. Některé věci potřebujeme vidět/vyzkoušet. Tuhle bílo šedou kombinaci budeme mít taky.
Mám dotaz k té magnetické tapetě. Myslíš, že to půjde sundat bez následků z té stěny nebo třeba ze dveří? A šlo by to stříhat/nařezat?
slniecko Vďaka. Nepoznám, ani neviem, či to má niekto v mojom okolí doma. To bude tým, že nechodím kupovať nábytok do Ikey.
tv taky dobrý...:-)
Pinot Noir vidím tajemství prouteneho kosiku ![]()
![]()
![]()
Potrefenáhusa Já Dobrodružství v temných uličkách a Mluvící balík!
Aspoň teda doufám, že to není nějaká alegorie, protože košík jsem nenašla ![]()
Pinot Noir hezky pokojicek.:-)
Potrefenáhusa mladší v 7 mesiacoch 9 kíl, teraz v takmer rok a trištvrte 12 (a je fakt guľka). Ono to ide už fakt pomaly, 15 kíl bude mať tak za rok. Ja som pri prvom sportak vyberala do 25 kíl a teraz sa práve sama sebe smejem. Bude mať 4 roky a má 15 kíl, mladší to bude mať tak v 2,5 - 3 rokoch, dlhšie ho voziť ani neplánujem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.