Pinot Noir Ta biloseda vypadá výborne!
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir aha:) vy mate v patre 2 pokoje? A je fajn ze se jim tam ty stoly vlezou, u nas ani omylem. Az budou mit stul, tak kazda i svuj pokoj a ja prijdu o pracovnu, fnuk![]()
Pinot Noir moc hezký pokojík. My máme bílo černý a jak se to zakramaří, tak je to barevné až až :)
U nás hrál a hládil rozhlas vždycky po obědě, čímž mi budil děti. Musela jsem napsat na obec, že by bylo logičtější, kdyby hlásili v pozdním odpoledni, když jsou lidi už většinou doma z práce. Nikdo se sice neozval, ale začli hlásit v po, st mezi 16 a 16:30, takže to neskromně považuju za svůj úspěch. Kožky vykupovali naposled tak před desíti roky, autobaterie jezdívají občas v sobotu. I ten umíráček u nás hrával, minimálně ještě v 90. Jo a dlouho začínalo hlášení Gottem.nebo Nedvědy, teď máme vlastní znělku od místních umělkyň (aktualně od učitelky klavíru, předtím od jedné houslistky).
rasaNori ložnici a dva pokoje. Ložnice a tenhle jsou stejně velké, třetí místnost je menší a taková tmavá, má menší okno a na sever. Teď tam muž pracuje a cvičí, plus je tam postel pro návštěvy. Ale jednou se taky budou chtít rozdělit, takže budeme mít po zašívárně a posilovně :(
Pinot Noir neboj, tou dobou už budete mít volný obyvák![]()
viktorka_od splavu ale to je vlastně pravda! ![]()
Pinot Noir my o tu zašívárnu přijdeme už teď:( Sice by mohli obývat jen ten větší pokoj, ale i ten není moc velký. Už by jim nezbylo moc místa na hraní.
Potrefenáhusa Abych rekla pravdu, doufala jsem, ze odpovis s nejakym tipem, protoze si pamatuju, ze vase mala je spis vetsi :-) Mne se ta sada Stokke asi nechce moc riskovat, prece jenom je to cele dost drahe na to, aby v tom maly stravil treba jeste mesic, dva, a ja pak stejne kupovala neco s vetsi nosnosti, a pak jsme se k tomu vraceli, az bude sedet.
Jinak taky doufam, ze se to nabirani postupne zpomali, ale on roste i hodne do delky, takze kulatej moc neni. Holt ma velkyho tatinka a ja i manzel mame samy vysoky bratry, tak ma byt po kom velkej. Uz mi opravdu dela problem ho unest v naruci, jeste jak nedrzi hlavu, navic asi budu muset brzo vymenit satek za nejake nosnejsi nositko. Moc jsme satku teda neuzili.
Pinot Noir moc se mi váš pokojíček líbí. Taky máme bílý nábytek a bílé zdi a sterilní ani smutné to s tím vším haraburdím není ani náhodou
.
Tabea ja som kedysi malá tiež veľa bieleho nábytku ale vymenila som ho, lebo je na tom strašne vidieť prach! Na dreve vidieť nie je, tak ho môžem dlhšie ignorovať ![]()
Pinot Noir a jak se ty dvířka otvírají, na stisk ![]()
Krmení pejska domácí modelínou. A ona to fakt žere! 
Zarinya Marcel je prekrasny miminko, ty tmavy a tmavooky deti jsou proste ![]()
Karja ou, tlapkam. No proste na houby obdobi, vydrz Prtka... Este ze toto nedelala ta moja, to bychom se jeste s ex-muzem vyzivne chytli, on byl ten "hodny" (=vzteklemu batoleti ve vsem vyhovet). By mi urcite vycet, ze to ma z moji despoticke vychovy. Ale tak, kolik se dava za vrazdu? Ted uz bych mela 2/3 za sebou, ne?
Pavlena Určitě by ti daly polehčující okolnosti;-). Víš co, ono prostě platí, že s jedním si poradíš spíš než se dvěma. Myslím, že kdyby byla sama, tak to nedělá, jednak člověk zabrání aby šla tak do vývrtky, druhak bych ji v lecčems ustoupila a tak. navíc je dost kontaktní, ona prostě chce furt mazlit a to prostě nejde, kolikrát se pocura z toho, že ji nepochovam!
Já si myslím, že mě by teď neodsoudili, viděla bych to tak na podmínku, celá rodina by vypovídala v můj prospech včera i tchýně mě obdivovala (jako ty blaho!!!). Teď mám ortézu, včera jsem byla u ortopeda, tak mu říkám, že to zápěstí mám asi z tahání děti a on, že se mu to nezdá, že by to bylo z toho. A sestřička jeho říká ,,já ty děti znám, má to z toho:-D,,.
dzizisketa kudrnáč, a ten pupíček ![]()
dzizisketa To sežrala i Nana, půl kelímku playdoh, hlavně že na stránkách psali, že je to ochucené aby to dětem nechutnalo. Od té doby to musím schovavat i v cizích domácnostech, to je hned namnam, pamatuje si to!
Karja A ja si o tobe vzdycky myslela, ze jsi dobra kucharka! ![]()
Garfie Počkej, to byla kupovaná:-D. Domácí by jim tak nesmakovala, ta playdoh je pry hodně dosolovana. No a to ony hranolky můžou;-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí