Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. února 2021 21:45

Karja aj náš na to vravel "ňam ňam" . Ochutnala som, je to fakt kentus ale Otesanek zje všetko.

Offline Tabea
8191 příspěvků moje polička 23. února 2021 21:46

Mrakoplas zlatej bílej nábytek. V obýváku máme tmavě šedej (asi nějaký zatmění mozku při vybíráni nábytku s dětma) a to je teprv něco s prachem. Plus si manžel prosadil skleněnej konferenční stolek, drahej jak pes, ten mi pije krev fakt strašně.

Offline Tabea
8191 příspěvků moje polička 23. února 2021 21:50

Karja  už jen pár let vydržet...

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 23. února 2021 21:51

Tabea Já jsem jako dítě rozbila skleněnej konferenční stolek hlavou, když jsem dělala kotrmelec na gauči. Dvakrát. Ale jako řešení nedoporučuju.

Offline Tabea
8191 příspěvků moje polička 23. února 2021 21:53

Len tenhle je, sviňa, bytelnej. Děti přes něj i běhají. (Přes zákaz, samozřejmě.)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 23. února 2021 21:54

Tabea sklo u mňa neprejde . Nielen, že sa mi nepáči ale mama ma sklenený a už dva krát menila sklo (raz rozbil synovec a raz môj starší). 

Ale ja som si zas v zatmeni mysli dala bielu pracovnú dosku do kuchyne . Dávam jej ešte tak rok dva a potom asi poletí :)

Offline Pinot Noir
29962 příspěvků moje polička 23. února 2021 21:55

Karja Lamicka Tabea díky!

JankaM houby na stisk, normálně tam mají být úchytky, ale nějak se nám to víc líbí bez nich . Kluci to v pohodě otevřou za ty kulaté rohy, tak si říkáme, že to asi necháme tak.

Offline Tabea
8191 příspěvků moje polička 23. února 2021 21:56

Mrakoplas bílá kuchyňská pracovní deska zní taky prakticky

Offline Pinot Noir
29962 příspěvků moje polička 23. února 2021 21:56

Tabea bílý nábytek je super, my máme obývák černý a to je opravdové zlo

Offline Catherinne
10872 příspěvků moje polička 23. února 2021 22:02

Obchody s miminkovským oblečením jsou otevřené nebo ne? 

Offline Catherinne
10872 příspěvků moje polička 23. února 2021 22:03

Pinot Noir jo, to jsme taky kdysi měli a to je šílené.

Online Zuzuli
3818 příspěvků moje polička 23. února 2021 22:05

Catherinne ano, jsou otevrene

Offline Catherinne
10872 příspěvků moje polička 23. února 2021 22:06

Případně někdo na prodej, ale s osobním a rychlým předáním miminkovský svetr na zapínání, bez kapuce. Bílý, smetanový, teplejší, ale ne hrubý. Velikost cca max. 2 měsíce.

Offline Catherinne
10872 příspěvků moje polička 23. února 2021 22:07

Zuzuli díky

Offline Karja
44789 příspěvků moje polička 23. února 2021 22:07

Catherinne Ty jo, tak by jsi mohla sehnat v HMku. Zkus i e-shop, dorucuji tak do 4 dnů cca?

Offline letfenixa
10916 příspěvků moje polička 23. února 2021 22:08

Karja minulý rok, keď začal lockdown, syn začal strašne vymýšľať s kakanim. Bol to následok môjho on-line vyučovania. Mala som kúpené také 3D nálepky, plánovala som ich použiť ako motiváciu/odmenu pri odplienkovani, možno dve sa nalepili vtedy na záchode. Boli toho 4 archy. A keď sme ostali doma, v pondelok ešte akosi to prežil, že učím, bolo to nové, 'vyrobil' si počítač. V utorok ráno odmietol ísť na záchod. Držala som ho, sedel na mne, krútil sa od bolesti, ale ani za nič. O nejakej 10,00 som už volala pediatricke, že ako dlho je možné zadržiavať moč. Tak mi poradila dať ho do vane, do teplej vody a keď sa vycika, doniesť vzorku na skontrolovanie. Syn ten telefonát počul a zrazu sa na mne pocikal. Ale kakať ani svet. Len ho krutilo a plakal. A vtedy som si na tie nálepky spomenula. Tak akosi sa navela navela podvolil a po vykakani si nalepil nálepku. A ďalšieho 1,5 mesiaca počas kazdej on-line hodiny išiel kakať a dožadoval sa nálepky. Až sa všetky minuli, záchod je oblepeny, a syn už chodí podľa potreby. Občas si nálepku vypýta, ale už nemáme. Takže áno, cikanie/kakanie je niečo, čo môže byť spojené so silnými emóciami. Stále veľkej malej hovor, ako ju ľúbiš, a že jej chces vyhovieť, len momentálne sa to nedá, alebo niečo podobné. Držím palce

Offline Karja
44789 příspěvků moje polička 23. února 2021 22:11

letfenixa Hmhm, no já myslím, že to musí přejít, jinak nevím už. Takhle se jí nedá pomalu říct nic špatnýho aniž by se musela vytírat podlaha!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. února 2021 22:18

dzizisketa ehm, u nás to žere dítě:) ale oba se s tím zabavili na 45! minut. Škoda, že tam musím sedět a z mladšího nespustit oči, aby nám něco zbylo.

Edit: koukám, že těch pojídačů je víc:)

Offline Catherinne
10872 příspěvků moje polička 23. února 2021 22:24

Karja to já se tam zajdu podívat. Budu raději když to proměřím očima. A sáhnu si na matroš.

Možná tu budu za blázna , ale já potřebuju obléct něco na přesuny na tu naši nemocnou kočičku. Tak bych ji na horní tlapky natáhla rukávy a na zádech ji to zapla. Je jí furt zima a já ji teď musím na veterinu vozit mhd. Teď má ještě vyholené celé břicho, tak bude ještě zmrzlejší. Dnes celkem vydržela pod dekou, ale vzhledem k počasí a situaci bych ji raději ještě zateplila. Dnes měla na sobě mikinu po dceři, ale přes tu hlavu je to blbý. Ale vydržela v tom krásně. 

Offline Karja
44789 příspěvků moje polička 23. února 2021 22:36

Catherinne Tak to v HM seženeš;-). To třeba slevis z nároku barvy a tak, a něco rozepinaciho tam splasis. Tam právě mají takovéhle ,,zdobné,, věci, svetyrky a tak