betsey gratuluju![]()
Vše o těhotenství a dětech
continuity syn má vlasů pro tři děti, my jsme s mužem oba vlasatí, to fakt není šmik šmik, navíc to není jako u holek, jen zarovnat délku a ofinu. Těch dvacet minut to určitě trvá a to část dělám strojkem.
Myrtila pokud nebudeš potřebovat lehátko, tak od batolat lze použít většina těch rostoucích židlí, určitě Hauck, jitro nebo seedes, prodávají k židličce pultík, kšíry,...
betsey gratuluju! Ať je vše v pořádku![]()
betsey jé, blahopřeju!
Prosim Vas, probrala jsem veci po kamaradkach, a mam tu tak osmery saty na velikost 3 az 4 roky. A nejake sukne. Ty jsou tak na 2 az 4 roky.

PPěkné, blahopřeji!
betsey gratuluju do druhého kola ![]()
Takže betsey nebo kdokoliv jiný:
1. Chinos C&A, vel. 38
2. No name džíny, prý XL, jsou asi o něco větší než ty C&A, takže tak vel. 40
3. Modré džíny, silnější látka, rovné (nejsou to zvony
), C&A, vel. 36
4. Černé slimky, spíš tenčí materiál, H&M, vel. 38
5. Modré slimky, tenké, letní, C&A, vel. 36
Kdyby jste měly o některé zájem, změřím konkrétně (hlavně asi přes boky?), všechny kromě plátěných jsou samozřejmě pružné.
Zdarma, pošlu za poštovné, nebo radši zásilkovné.

betsey gratuluju.![]()
Potrefenáhusa My jsme prave lehatko zdedili, ale nepouzivali, az ted by se mi sem tam hodilo do nej to dite dat, ale je uz tak strasne jety, ze se v nem to dite sesouva na jednu stranu, takze se mi ho nechce pouzivat vubec. Proto to resim az ted, kdyz je malej uz vlastne dost velkej.
Evaeva Prave na Jitro jsem koukala, to se mi moc libi, kdyz budu muset koupit lehatko zvlast, pravdepodobne ho pak poridim, az bude malej sedet.
betsey gratuluju!
Myrtila moje děti v lehátku byly jen na jídlo. Měli jsme teda jen takové obyčejné, dávala jsem ho na stolek. Kromě jídla v něm byly ochotné být leda v době, kdy klidně ležely na dece. Mě se osvědčil košík, v tom mohly být i na bříšku.
Evaeva Nasemu malemu v lehatku dost libi, a je to fakt lakavy ho tam na ctvrt hodiny strcit a v klidu se treba naobedvat
na břiše přestalo dítě řvát až někdy kolem 5.měsíce. Navrch u toho stolu mohla byt s nama
(a ono to stokke lehatko se dá dat do 2 poloh, ta první je taková docela hodně ležící. Myslím třeba ty babybjorn lehatka jsou horsi, protože maj i to drzatko, za který se můžou přitahovat do sedu)
Myrtila jo, já jedla,. když spaly. U nás to právě takhle vůbec nefungovalo. Když řvaly, tak i v lehátku, když neřvaly,btak i mimo něj.
Myrtila Ja mam obycejnr zdedene lehatko na prikrmy (nyni 5,5m a rovnych 8kg). Kdyz potrebuju neco udelat, tak velmi vychovne dam decko do lehatka a pustim mu televizi
. Nebo ho dam na rozlozeny gauc s on si docela dlouho sam hraje, akorat ty otocky na obe strany uz jsou dost o hlidani. Jinak chci koupit Stokke az od toho batokeciho setu, taky jsem nejak zaspala.
Potrefenáhusa v tom Babybjorn se do sedu nepritahnou, ale na krmeni je blby, nejde nijak zaaretovat aby nepruzilo
Potrefenáhusa Prave, v lehatku muze byt u stolu s nama, nebo teda my nemusime byt s nim, jinak bezne jeden ji u stolu a druhy na zemi u ditete
a ja bych mu rada zkusila predat, ze rodina ji spolu a u stolu.
Evaeva Tak to ja musim lezet u nej, aby v klidu spal, ze bych se sla najist, no to neexistuje
v tu ranu je vzhuru. Ta moje materska je velice poklidna ![]()
Jos Byla bych posledni, kdo by soudil matku, co da dite k televizi, vzhledem k tomu, ze beze me to moje ani nespi
Jinak mate doma taky pekneho porizka ![]()
Pinot Noir no 1,2 a 4 by som brala, len keby som ta mohla poprosiť ze by si ich zmerala cez boky. Diky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí