Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 24. února 2021 13:07

A ďakujem všetkým za gratulácie

Online Potrefenáhusa
38940 příspěvků moje polička 24. února 2021 13:13

711990 no já to prave viděla na nějakým videu, jak se za to to dite furt pritahovalo. No a z houpaciho během krmeni by mě mrsklo, to mi stačí i bez houpání

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. února 2021 13:34

Myrtila aspoň budeš pěkně odpočatá:) u nás se odjakživa lépe spalo v postýlce/v kočárku, že by mi usnuli v náručí, to se stalo párkrát.

Online MPLee
3042 příspěvků moje polička 24. února 2021 13:37

Prosím vás mám dotaz - potřebujeme cestovní postýlku? Když korona dovolí, rádi bychom začli jezdit na nějaké víkendy a dovolené. Teď ještě můžeme mít mimino jen tak v posteli, ale to půjde jen chvíli... Nebo se pletu a cestovní postýlka je hloupost a v klidu se obejdeme bez ní? Doma máme přístavnou postýlku, existují cestovní postýlky se stahovací bočnicí? Nemáte někdo nějaký tip na nějakou konkrétní?

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 24. února 2021 13:37

Potrefenáhusa joo uz to chapu, to tam byla asi ta hrazdicka? Tu sem nemela a prijde mi, ze za ty ksiry se asi pritahnout neda?

Offline rasaNori
8852 příspěvků moje polička 24. února 2021 13:39

MPLee my ji kupovali a pouzivame ji porad. 

Offline continuity
43280 příspěvků moje polička 24. února 2021 13:39

MPLee já bych to nechala zatím koňovi, jednak Corona, jednak dítě se meni. Cestovní postýlku jsme měli a použili pár krát, dost často ti na místě dětskou postýlku půjčí. . 

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 24. února 2021 13:45

MPLee cestovni postylku jsem resila u rodicu, cca do 8m jsem mela pridavnou postylku se stahovaci bocnici, ale nevim vlastne zpetne jak moc cestovni byla, ale mit dalsi dite, klidne ji mam jako hlavni postylku. Potom spal v pohode v posteli se mnou a cca od Vanoc(14m) uz slejzal a odmital usinat ve velky, posteli, tak jsem koupila tuhle. Je hodne draha, ale jsem rada ze jsem ji koupila, protoze po ni nemuze zevnitr splhat a zaroven je pevna, takze kdyz na ni splha zvenci, nic se ji nestane. Ta matrace je dostacujici, ale jeste jsme mu tam dali molitan. Zaroven se sklada jednim tahem a je z peknyho materialu, zadnej sustivej igelit. Ma i integrovanou zvysenou polohu pro mimino, takze by se urcite dala pouzit od narozeni. Slozi se do takovyho kvadru, kterej se obali tou matraci, to hodnotim hodne dobre a dokazu si predstavit s ni nekam cestovat.

Online MPLee
3042 příspěvků moje polička 24. února 2021 13:45

continuity první víkend máme naplánovaný za měsíc a pak už docela často, jsou to všechno soukromé chaty, kde postýlku nikdo nemá. Mít jí jen tak v posteli se trochu bojím, ale zároveň nevím jestli bude chtít spát sama, když je zvyklá v té přístavné

Online Potrefenáhusa
38940 příspěvků moje polička 24. února 2021 13:46

711990 jo, tu hrazdicku myslim

Offline Pinot Noir
29962 příspěvků moje polička 24. února 2021 13:51

MPLee my si půjčovali cestovní postýlku od ségry a využívali fakt hodně. My druhé dítě jsme si ji koupili, ať pořád neotravujeme s půjčováním, a absolvovali jsme s ní přesně jednu dovolenou a pak covid . Takže ji teď budu téměř nepoužitou prodávat. Tak kdyby byl zájem... .

Stahovací bočnici ovšem nemá, je to ta nejobyčejnější Petit&Mars.

Offline letfenixa
10916 příspěvků moje polička 24. února 2021 13:56

Potrefenáhusa mala som lehátko babybjorn, syna som v ňom kŕmila, hrazdicka sa dá dať preč a to hupanie pochopil skoro až keď bol už naň veľký

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 24. února 2021 13:57

MPLee 

Já si život bez cestovní postýlky neumím představit. Máme od babypoint myslím. Má síťované ty dlouhé strany a jedna z těch krátkých je otevírací skoro celá na zip. Jezdili jsme s ní se synem, teď ji mívá u babiček, kde nemá zatím zařízené jiné spaní. Když jedeme někam celá rodina, spí v ní dcera a syn už spí v posteli. Jinak teda obě děti byly zvyklé spát v postýlce i doma, tak s tím neměli problém, ale asi by šlo to spaní v cestovní postýlce doma natrénovat, než vyrazíte. Ty postýlky mívají takové závěsné patro pro mimina, to jsem vlastně využila, když byla malá miminko, měla jsem rozloženou cestovní postýlku v obýváku a v tom závěsném lehátku jsme ji houpali.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. února 2021 13:57

MPLee my máme klasickou cestovní postýlku, ale většinou jsme si půjčovali v hotelu, když to šlo. Chtěla jsem k ní zvýšené lůžko pro malé miminko, ale to jsme nakonec použili fakt párkrát, od šesti měsíců už to nešlo. My jí teda používáme i u našich.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 24. února 2021 14:04

MPLee my sme cestovnú postieľku nemali a celkom mi chýbala. Sém tam ju mali na ubytovaní na dovolenkách, raz mi ju požičala kamoška a zvyšok som dieťa obkladala vankúšmi a modlila sa aby nepadlo ????

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. února 2021 14:35

MPLee cestovná postieľka je super vec pre dieťa, ktoré je zvyknuté spat samo v postieľke. U staršieho sme ju využili hodne, mladší sám v postieľke nespí, takže aj na dovolenkách je medzi nami, v cestovnej postieľke vydržal len keď bol bábätko. Takže záleží podľa dieťaťa, ak doma nespava v postieľke, v cestovnej sa mu asi tiež veľmi páčiť nebude. Inak k nej odporúčam aj dať pozor pri výbere matraca, my sme dokupovali na dva krát, prvý bol potiahnutý nejakou sustavou látkou, pri každom pohybe dieťaťa sme sa budili  

Offline letfenixa
10916 příspěvků moje polička 24. února 2021 14:43

Ak by chcel niekto inšpiráciu, toto práve robíme a ešte som hríb vystríhal.

Offline letfenixa
10916 příspěvků moje polička 24. února 2021 14:43

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 24. února 2021 14:56

MPLee souhlasím a potvrzuji: pokud dítě spí samo v postýlce a chcete cestovat na místa, kde si ji nemůžeš půjčit, stojí to rozhodně zato. Máme něco jako dynda - síť a otvírací krátkou stranu, kterou jsme ale nikdy neotvírali, nebylo to třeba.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 24. února 2021 15:15

MPLee Za mě je cestovní postýlka zbytečnost. Neměli jsme a nikdy nám nechyběla. V některých hotelech nám ji půjčili, když ne (byla to chata nebo penzion), spal normálně s námi v posteli, nebo klidně jen se mnou na jednolůžku (byla jsem s ním sama na horách). U našich taky na dvojlůžku, jeden čas nám to občas nastavili na trojlůžko, ale to byla čistě rozežranost a rozmazlování Mně to společný spaní teda problém nedělá, ačkoli doma spí od narození na přiražené postýlce bez bočnice, teď už teda sám ve svém koutku a do velké postele migruje jen nad ránem. Vlastně si to tulení na té dovolené spíš užívám. 

Pomáháme, co ?