Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44789 příspěvků moje polička 24. února 2021 21:02

dzizisketa :-D:-D Ježíšmarja, tak to pan má asi přehršel energie. Příště mu dej moje číslo, ať jede vychovavat k nám, kde to skutečně potřebujeme:-D. Bože, některý lidi jsou ale!

Ty jo, já dnes šla na pozemek a vedle byli sousedí, toho kluka z nám od vidění, tak na něj kouknu ,,čau, budeme sousedí,, A on něco, že to vi, že jsou radi. A já říkám ,,my jsme ale hrozně hlučný,,. (Holky nebyly v ten okamzik zrovna v náladě) a jeho syn ,,super, my taky, my taky,,! 

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 24. února 2021 21:06

Karja  To budou super sousedi!!! 

Offline rasaNori
8852 příspěvků moje polička 24. února 2021 21:07

dzizisketa takovy miluju

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 24. února 2021 21:07

Karja pratelsky sousedi jsou k nezaplaceni

Offline Karja
44789 příspěvků moje polička 24. února 2021 21:19

Garfie Hele my máme všechny až moc dobrý, což jako podle mě není jakoby dobrý se s každým až tak znát!:-D. Ale zrovna tohodle kluka mám hrozně moc ráda odjakziva, on je strašně fajn, takovej ten člověk co potkáš a máš lepší den. Jeho ženu neznám. Pak naproti bydlí můj nejlepší kamarád, a z druhé strany přes silnici taková naše spřátelená rodina, takovi naší bestfriendi teď (prostě chlapi si rozumej, ženský taky, děti stejně starý).No jak říkám, jestli to není zu viel no.

Offline 711990
18326 příspěvků moje polička 24. února 2021 21:22

Karja to je hezky!

dzizisketa tvl hustej pan. Tonda sam umel jezdit(hlavou dolu) na klouzacce uz vloni v lete, to bych rada videla jak z nej pan lame omluvu!!! Debil. 

Offline Karja
44789 příspěvků moje polička 24. února 2021 21:23

Ale asi o pet baráku zas bydlí exhibicionista a o jeho bratrovi jde pomluva (snad!), že obcuje s domácími zvířaty. O tom exhibicionistovi to pomluva není, to bohužel můžu potvrdit. Takže ono se to tak pěkně vynuluje....

Offline Aranel
6647 příspěvků moje polička 24. února 2021 21:30

Karja Jakoby parfumaniacké obecenstvo bude rádo i za exhibicionistu, možná víc než za tamten kibuc plnej kamarádů

Offline letfenixa
10916 příspěvků moje polička 24. února 2021 21:35

Prišli sme zvonka, umyli si ruky, prezliekli sa, povedala som, že idem variť tú krupicovu kašu a dieťa zahlasilo:"dobre, ja zatiaľ upracem v obývačke."

Offline letfenixa
10916 příspěvků moje polička 24. února 2021 21:36

dzizisketa už ti prišiel ten ielm overal? Mne ešte nie

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 24. února 2021 21:37

letfenixa ten tvůj chlapeček je super, jednou ti bude jeho žena líbat ruce

Online continuity
43281 příspěvků moje polička 24. února 2021 21:39

Karja no není, dobří sousedé jsou k nezaplacení. 

Offline Karja
44789 příspěvků moje polička 24. února 2021 21:44

Aranel Tak víš co, s ním je to furt stejný za ty roky, nijak to neinovuje, naštěstí. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 24. února 2021 21:45

My jsme dneska měli tak strašnej den, že vám to sem musím napsat. Jsem úplně vyšťavená, tolik pláče, vztekání, křiku a zlosti jsem už dlouho nezažila. Už dopoledne jsem si vzpomněla na @marieu, že i u nich teď bylo nějak zle.

Máte nějaký večerní rituál, abyste ten zlý den ukončili pozitivně? Já byla celý den tak napružená, že jsem se večer musela dost přemáhat.

Nakonec jsme to setřásli knížkou

Rovnou doporučuju pro malé i pro začínající čtenáře, milý příběh o štěněti a jeho nové rodině. Zvládli jsme ji na jeden zátah, je útlá a psaná jen velkými tiskacími písmeny. 

Offline Karja
44789 příspěvků moje polička 24. února 2021 21:45
Reakce na INCOM1:

letfenixa ten tvůj chlapeček je super, jednou ti bude jeho žena líbat ruce

letfenixa Hlasime se o něj! Píšu SZ! (Jak když se prodávají cos šaty jo, kdo dřív přijde ...)

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 24. února 2021 21:48

Karja taky mě to napadlo, ale nechtěla jsem být na nastávající tchýni tak hrrr...no tak nic, už je tvůj

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 24. února 2021 21:51

betsey Super, gratuluju ;-)

Offline letfenixa
10916 příspěvků moje polička 24. února 2021 21:57

Karja a INCOM1 mám si spraviť excelovsku tabuľku? 

Offline letfenixa
10916 příspěvků moje polička 24. února 2021 22:01

Ale už druhý deň sa tak nenápadne hral so Sarinkou na ihrisku, že včera si to ani nevšimla a dnes, keď mi šuškal do ucha, nech jej poviem, že nech sa idú hrať k pyramíde, tak jej to mama pretlmocila, Sarinka sa vydala smerom k pyramíde a otočila späť k smykalke. A cestou na ihrisko milovaný syn povedal:'dufam, že tam bude tá moja'

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. února 2021 22:01

žluťásek jak se tobě četla ta tiskacím písmena? Potřebujeme doplnit knihovničku, ale mám obavu, aby mě to neštvalo. Případně kdybys měla nějaké jiné tipy pro kluka 3 roky. Jako audio teď poslouchá Honzíkovu cestu a má velký úspěch, tak něco takového trochu současnějšího. A mohla bych tě poprosit o ten seznam knih o smrti? Už to dorazilo i k nám, naštěstí jen teoreticky. Jestli tě teda můžu otravovat.

A lituju tě za ten den, zítra bude líp! My měli takové odpoledne, holt je ta nervozita ve vzduchu.