711990 já vůbec nemyslela na krasopis, spíš na ten mozek
jako u mně v sešitě byly poznámky Lépe piš! na denním pořádku...![]()
Vše o těhotenství a dětech
711990 má svoje výhody i nevýhody jako všechno a záleží hlavně na učiteli. moje mladší z toho určitě profituje, u starší je to tak nějak jedno (ale ta se chybějící matiku dotrenovala zcela sama z knížky a Scio testu, to fakt není dítě, podle kterého by se měli tvořit matematicke osnovy).
Ale když už děti dostanou neco přiděleno ( u nás se treba nikoho neptaji, jak to chceme), tak bych ocenila, aby to bylo alespoň konzistentní.
Evaeva asi hodne zalezi na zrizovateli a reditelich, u nas je tohle hodne podporovane mestskou casti, zakladky maji i rozsirenou vyuku jazyku od 1.tridy, jsou tu skoly montessori a s dalsimi programy. Pak je trochu nevyhoda spadovost a pretlak deti, protoze i kdyz je tu na vyber, tak si vybrat nemuzes.
continuity no to stoprocentne, ze to skola nedokaze dodrzet je priserny.
Mohučanka no u me taky. Dokonce mi mama musela sehnat druhou, trenovaci pisanku, kam jsem psala doma na necisto ukoly, aby se to vubec dalo nejak prezentovat ve skole. A povoleni psat perem jsem dostala mezi poslednima:D
711990 malá ségra měla na prvním stupni paní učitelku, která tu metodu používala jako doplněk, asi spíš pro děti se zájmem o matiku. To mi přijde fajn.
Lamicka o podpoře ze strany městské části si u nás moc iluze nedělám. Já jsem se o to zatím moc nezajímala, ale vím, že tu jsou školy s tím programem začít spolu, obecná škola,... ale právě jsem měla pocit, že tak učí celá škola. Že je jedna třída jazyková a druhá ne, to je tu samozřejmě běžné.
711990 ježiš, psaní domácích úkolů nanečisto! dnes mám den vykopaných vzpomínek
Evaeva Taky jsem to musela dělat! Ty jo, to už jsem milosrdně zapomněla.
Já jsem teda nepečlivá matka, to bych po dětech nechtěla. Já i teď, když fotím synovi nějakej úkol, diktát a tak a vidím tam chybu, tak mu ji tam nechám.
Garfie já teda chyby nechávam jak kdy - nekontroluji teda každý jeden úkol, spíš přijde dítě samo, že potřebuje s něčím poradit. Nehroutim se z toho, chyby nechávám, at paní učitelka taky vidí, co neumí. ale když vidim, že tomu fakt nerozumí, tak to řeším, stejne jako bych to řešila během normální vyuky.
Mohučanka jojo, beda abych pouzila zmizik! Nekdy sme ale pak strihali z ty cvicny a vlepovali do opravdovy![]()
711990
aneb i matky maji sve limity
continuity Tak to je jasný, úkoly nekontroluju vůbec, teda jen synovi-a tam mu chyby opravuju, on to nefotí na kontrolu do školy, jen mimořádně třeba ten diktát. Nebo když vidím, že má chyb moc, nechám ho to ještě jednou zkontrolovat, než to ofotím a pošlu.
711990 O povoleni psat perem jsem neslysela. Ja psala od zacatku plnicim perem s temi bombickami a mela jsem i pijak
. Mela me pod palcem moje babi rocnik 29. Uz to neji, co to byvalo, ale mela jsem krasny rukopis (nesmela jsem udelat ostudu zejo).
Jos fakt jste nepsali na začátku tužkou? Většinou se tak píše třeba celé pololetí.
Lamicka ako učiteľka hovorím, ber zlatú učiteľku, ani najlepšie metódy a najmodernejšia technika nenahradia človeka a ľudský prístup
711990 mama obvykle roztrhala bratovi modrú pisanku a potom ho aj so mnou poslala kúpiť novú do Prioru, ktorý sa oficiálne zatváral o 18, ale už o pol 6 boli dvere zvnútra primyknute, aby sa dnu nedostali nákupu chtiví zákazníci, tak som modlikala pri dverách, aby nás pustili po ten jeden zošit. A nepomohlo, brat píše ako kocúr skríženy s lekárom.
Jos no jasne, nejdriv se psalo tuzkou a pak ti nejlepsi mohli zacit perem a ty matlalove furt tuzkou....:D tak bud rada!
711990 u nás taky a já psala tužkou taky strašně dlouho, většina tridy už měla pero
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí