continuity ja si k tomu budu muset vic nastudovat, u dcery jsem to vubec neresila. Kamaradka mi prave rikala, ze je vhodne pro deti s ruznymi dys- a levaky (to syn neni, ale nejaka lehka mira hyperaktivity tam je (podle poradkyne v PPP) uvidime co to udela ve skole...). No ja se taky vic priklanim k "nasi" pani ucitelce, jen chci znat nazor nekoho jineho.
Vše o těhotenství a dětech
Lamicka já bych taky asi vybírala spíš podle učitelky, ta mi přijde důležitější.
Lamicka stopro podle ucitelky, dobra je k nezaplaceni!
i vazane pismo povazuju za lepsi ale na to se neptas. imho ta jednodussi cesta neni vzdycky ta spravna..
Garfie ani nevím,tato učitelka je teď moc neznamkuje. Pololetní známky si nějak vymyslela.
Ale starší nosí z přírodovědy fakt paletu. Teď má trojku z testu, protože nevěděla jak vysazení nějakých rybiček do bahnitých louží v Africe napomáhá snížení výskytu malárie.
Já už se ani nerozčiluji. Běžně je zkoušejí z něčeho,co není v učebnici ani v sesite, prý mají rozvíjet logické myšlení.
Paní učitelka četla Tajný život Ernesta G., ne? Tam se tahle antimalarická technika popisuje ![]()
Psaní zvládne, učitelka je důležitější.
Evaeva viktorka_od splavu dynda Diky :)
Viktorko, muzu se zeptat, proc vazane povazujes za lepsi? Ja to opravdu zatim nezkoumala. Staci jen strucne. Kazdy nazor dobry :)
Lamicka ja bych comenia skript nechtela, pro popsane dite tim vic, udajne se vazanym pismem rozvijeji jakasi specialni a potrebna mista v mozku... A dobra ucitelka je nad vsechny metody..!!
Já už se ani nerozčiluji. Běžně je zkoušejí z něčeho,co není v učebnici ani v sesite, prý mají rozvíjet logické myšlení.
Dítě teď dělalo zeměpisnou olympiádu a byl tam dotaz, poblíž kterého města leží Plitvická jezera. Jenže Plitvická jezera se v atlasu, který byl určený pro olympiádu pro část "práce s atlasem" , nedala najít, protoue tam prostě vůbec nebyla . ![]()
notna vždyť Plitvice jsou v horách, nejblíže je asi Korana ( to náhodou vím, protože jsme tam spali - mmch krásný kemp), ale vše kolem jsou takové vesnice.
continuity Dcera se naštvala, vzala jiný atlas , našla si je a napsala Bihac. Dělala to sama, dověděla jsem se to až po.
Lamicka Jednoznačně ber učitelku!!! Ty asi víš, že já mám doma podobného výtečníka, v poradně mi řekli, ať se smířím s tím, že se nikdy pořádně psát nenaučí, ale nakonec si pravděpodobně vytvoří nějaké "vlastní kódy aka písmo". :-) Přitom teď jsem při úklidu našla nějaké sešity z první třídy a psal nakonec moc hezky, zatímco teď je to katastrofa (je ve třetí). A psycholožka mi řekla, že mu přeje samé skvělé a nadšené učitele v životě, protože jiní zabijí jeho osobnost. Já na jeho učitelku nedám dopustit, má pro něj velké pochopení, přitom mu nic extra neulehčuje. Jen prostě podporuje jeho talenty.
Pavlena jj, přesně něco takoveho jsem četla taky.
Lamicka Jsem se k tomu ještě vrátila a rozepsala, ale fakt myslím, že učitel je to nejdůležitější!!
Já jsem si k tomu písmu taky kdysi něco četla a pokud si to pamatuju správně, tak to snad propojuje hemisféry (žádoucím způsobem). Něco jako hra na klavír, která se doporučuje při zkřížené lateralitě.
Možná by víc věděla Papouščí šlechtična...už vím, @711990
Garfie dekuju, ja na tebe prave myslela, kdyz jsem se tu ptala, protoze nasi kluci budou asi v mnohem podobni :) tak jsem rada, ze jsi to ted napsala. Zkusime zabojovat o nasi pani ucitelku, snad se k ni dostane :) kdyz vzdycky chvalila deti na tridnich schuzkach, tak me to uplne dojimalo, zaroven jsme vedeli, ze prusvihari tam jsou a ze z nich dokaze vymacknout maximum.
Lamicka
To zní skvěle, budu držet pěsti!
Garfie dekuju ![]()
Lamicka kasli na pismo, vzdyt to je otazka prvnich 2 let a pak stejne pisou podle svyho. Ucitelka je nejdulezitejsi.
Během posledních tří dní jsme potkali čtyři malé Toníky, ale dneska prvně i Rosťu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí