Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 21:56

Evaeva toto je mi vzdycky hrozne lito, kdyz k nam do prace jakozto na vyssi pracoviste privezou nejake ditko odjinud a jeho maminka zustava hospitalizovana v te puvodni nemocnici. Jak prijde jen ten tata, pripadne babicky a maminka dostane max fotku ci video a muze si zavolat s nami...

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 21:59

Zarinya jj, spolu s tatou

Offline Karja
44828 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 22:01

mnum No to teda muselo být hrozny. Na toho staršího sourozence jsem se spíš ptala kvůli mamce, že ji někdo taky poznal, že to bylo pro ni paradoxně ještě s jedním dítětem asi lepší 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 22:04

Karja jo, z toho hlediska ano, bracha na ni za tech par tydnu nezapomnel

Offline continuity
43390 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 22:06

mnum to je hrozné

Pro mamku to muselo byt strašné. 

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 22:16

mnum Keď som mala necelé tri roky, mama musela ísť so sestrou, cca 9-mesačnou, do nemocnice, lebo mala čierny kašeľ. Nepamätám si, ako dlho bola mama so sestrou v nemocnici. O mňa sa starala jedna starká, o brata, ktorý mal necelé dva roky, druhá starká. Keď sa mama vrátila z nemocnice a prišli po mňa k starkej, tak sa mama rozplakala, keď som mama oslovovala tetu, uja nenapadlo nič lepšie ako naučiť ma, aby som mama oslovovala tetu. Neviem, čo mu to napadlo.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 22:26

continuity no to bolo celkovo take zle obdobie v nasej rodine, sucasne mal 17- rocny stryko tiez zavazne zdravotne problemy, a babka plakavala ze jej umru dve deti naraz... nastastie vsetko dobre dopadlo a ,,deti", toho casu 62 a 50- rocne, sa tesia relativne dobremu zdraviu doteraz

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 22:32

dorota ach jaj, vyborny napad uja, fakt

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 22:33

dorota to byl tedy napad.

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 22:38

Zarinya Hej, skvelý nápad a ja som vtedy nechápala, prečo mama plače. 

Offline žluťásek
8870 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 22:38

Já jsem měla jako miminko salmonelozu, prej nějaká vadná šarže sunaru. Byly mi asi měsíce, v nemocnici měsíc. Vůbec si nedovedu představit, co musela mamka prožívat. Jezdila za mnou denně, zůstat se mnou ale nesměla, jen na návštěvu

Offline continuity
43390 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 22:40

mnum no našťastie to dobre dopadlo. Muz mal kamaráta, kde sa v aute zabila celá rodina okrem 4 ročného chlapca. Rodičia aj starsi brat a to ešte k tomu žili niekoľko rokov v zahraničí, takže v ČR poznal pár príbuzných. Ešte teraz mi je mizerne, keď si na to spomeniem a to je to už osem rokov.  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. dubna 2021 22:41

mnum ona ležela ve stejné nemocnici, ale na gynekologickém oddělení, byla komplikovaný případ. S tam se děti z novorozeneckého nosit nesměly. Ta jedna sestra to nařízení porušila a ségru tam vzala, aby jí mamce ukázala aspoň z dálky. Jak rodila v celkové narkóze, tak jí neviděla ani u porodu.

Mamka byla v mých třech letech hospitalizovaná asi měsíc, staral se o mě táta s babičkou, ale oba pracovali a já chodila do jeslí. Neměla jsem to tam moc ráda, ale jinak to naštěstí proběhlo v klidu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. dubna 2021 22:42

continuity to je strašný

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 22:46

continuity jeminky, to je hrozne, chudak chlapec toto je asi nocna mora vsetkych rodicov, ze sa im nieco stane a deti ostanu v ktovieakej starostlivosti ktoviekoho.... 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 22:48

Evaeva to je hrozny, kdyz je treba jen pres chodbu, nebo na jinem patre, ze ona za ditetem fyzicky nezvladne dojit a dite k ni nikdo neprinese... Muselo to byt pro ni moc tezke  

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 22:52

žluťásek já měla jako miminko špatnou reakci na obě hexy, prý neco jako epilepťák, takže jsem jako 2 a pak 6 měsíční byla dva týdny v nemocnici, kdy za mnou mamka prý vůbec nemohla a dostala mě zpátky vždycky v hrozně zuboženým stavu a v mezičase si mamka střihla zlučníkový záchvat a následnou operaci, kdy se o mě několik týdnů starala babička. Je mi z toho vždycky do breku když si na to vzpomenu a nedokážu si to představit že bych to měla absolvovat z pozice matky.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. dubna 2021 22:53

mnum ona byla blbá celá ta situace okolo, nejen tohle. My bysme tam ségru i nosili, babička tam trávila celé dny, krmila jí, vozila v kočárku, ale nesměli jsme. Naštěstí to dobře dopadlo, mohlo to totiž skončit mnohem hůř.

Offline continuity
43390 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 22:56

No něco veselejšího. Kdyby někdo chtěl tvořit a měl doma zbytky vlny. 

navod zde: https://www.ddmp6.cz/download/?id=17929

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 09. dubna 2021 23:05

continuity parádne vtáčatá ste vyrobili