Evaeva to je presne. Vždy keď som preč, tak sambo posiela fotky deti v tých najstarších handrach čo majú akurát na záhradku. Absolútne mimo jeho rozlišovacích schopnosť. Preto sa ma doma radšej pýta čo im má obliecť, jeho kombinácie vzorov a farieb sú hodne divoké ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas ano, to je jak u nás. Mě ta otázka právě vůbec nevadí.
Takže třeba ráno vstanu a koukám, že jeden má tričko s dlouhým a pod tím nátělník a druhý má jen tričko s krátkým. Muž je spokojený, protože úkol obléct děti je hotový.
to zní jako můj muž. U něj je to ještě umocněný tím, že přijede jednou za měsíc a pak nesmí ven kvůli karanténě a vůbec nemá cit pro teplotu venku. Ale vlastně to dělal vždycky. Sám zakutlanej v zimní bundě a přesvědčoval mě, že synovi mikina na ven stačí. ![]()
Tabea muž je naopak horkokrevný. Ale u něj je spíš problém, že o tom nechce přemýšlet.
Co mu mám oblíct nebo kde jsou tílka, to je klasika. Ale co je to proti mýmu volnýmu odpoledni.
Občas mě to taky točí, ale vždycky si řeknu, jestli to stojí za dohady a blbou náladu. Nestojí, klidně jim připravím hromádku.
žluťásek jj je to tak. Nachystala som, obliekla, vyslala von a spokojne si tu počúvam podcasty a umývam balkón ![]()
Čo mu má obliecť je taká klasika, to ma už netrapi ale otázka: Kde má tričká/tepláky/ponožky/čokoľvek? ma vie vytočiť do biela.
Odpovedám Tam kde už štyri roky.
presne. Ja prosim aby mi priniesol plienku, ze prebalim malu a muz: a kde mas plenky? ![]()
dzizisketa můj se neptá a... nechce se mi to sem všechno vypisovat, ale buď ráda, že se pta.
Ježiš presne ![]()
Svokra mi aj posiela obrázky, keď sa tam s Alicou muž vyberie a ja som niekde preč
Chvalabohu, že syn si chystá oblečenie sám už rok a pol. Vrchné teda ešte korigujem, myslím bundu a pod.
žluťásek souhlasím s tebou, ty dotazy mi možná kdysi s jedním dokázaly hnout žlučí, teď už teda vůbec. Ani je nenechám zaznít. Jak muž projeví zájem vzít kluky ven, naběhnu, připravím dvě hromádky, mladšímu pomůžu s oblékáním a ještě jim s láskou otevřu dveře. Muž tím pádem odchází v dobré náladě a hlavně brzy! Plus nehrozí, že se kvůli zimě/mokru/větru v kombinaci s nedokonalým oblečením objeví za chvíli zpět doma a můj čas pro sebe tím pádem zmizí v propadlišti dějin. Oni by to samozřejmě zvládli i sami, ale nevidím k tomu důvod, když jdu s nimi sama a muž je doma, taky mi pomůže je připravit.
. Oni by to samozřejmě zvládli i sami, ale nevidím k tomu důvod, když jdu s nimi sama a muž je doma, taky mi pomůže je připravit.
přesně! a to myslím platí bez omezeni věku, resp. Čím jsou starší, tím je ten výlet delsi a balení komplikovanější. Na víkend muži děti normálně balím, i když s nima nejedu, resp. Ony si udělají hromádky a já jim to zkontroluji. V pátek je muz vypravoval k babičce na kole a deti tam měly navic spát, takže trochu komplikace. Já jsem měla schůzky, tak jsem jim nemohla pomoct, ale myslela jsem že už nikdy nevypadnou.
Mne to taky nevadíAle samba ty pokyny hrozně štvou. Takže ačkoliv se vypravují a já ještě jemu dokazuju ze schodů různé oblečení JEHO, jakmile řeknu něco o oblečení dcery je zle. Já mu tim chci ulehčit práci, aby nad tím nemusel přemýšlet, nemyslím si, že je obleče spatne.
No hrozny. Ale zas od té doby, co dcera dělá ty afekty, tak s ní ven nechodí:-D. A jako kupodivu, nám tenhle model tatínka vidime jen na večeři hrozně prospěl. Konečně mě nikdo nestve radama a nezasahuje do denního režimu, normálně se snížil čas puštěné televize, zvysila se hygiena, zvýšil se i pořádek, zlepšil se i vztah mezi holkama a i s těma afektama se trochu hnulo, protože jsem vypozorovala, co ji nejvíc vytáčí. Jen se trochu zvýšil stupeň moji frustrace no:-D. Sama bez nich jsem zhruba dvakrát týdně na nákupu, ale kdyby nebylo koronace, chodim nakupovat s nima a pauzu mám na něco jinýho. Takže koronac f.ck.
žluťásek souhlasím s tebou, ty dotazy mi možná kdysi s jedním dokázaly hnout žlučí, teď už teda vůbec. Ani je nenechám zaznít. Jak muž projeví zájem vzít kluky ven, naběhnu, připravím dvě hromádky, mladšímu pomůžu s oblékáním a ještě jim s láskou otevřu dveře. Muž tím pádem odchází v dobré náladě a hlavně brzy! Plus nehrozí, že se kvůli zimě/mokru/větru v kombinaci s nedokonalým oblečením objeví za chvíli zpět doma a můj čas pro sebe tím pádem zmizí v propadlišti dějin. Oni by to samozřejmě zvládli i sami, ale nevidím k tomu důvod, když jdu s nimi sama a muž je doma, taky mi pomůže je připravit.
![]()
![]()
![]()
Čo mu má obliecť je taká klasika, to ma už netrapi ale otázka: Kde má tričká/tepláky/ponožky/čokoľvek? ma vie vytočiť do biela.
Odpovedám Tam kde už štyri roky.
Tak tohle je absolutně typické u nás, se vším. Co mám syna a má naprosto stejné otázky, začínám mít pro to mužské vnímání trochu pochopení. Ovšem muž je schopný se mě zeptat i kde máme talíře.
A už jsem tu jednou líčila historku, jak jsem měla doma dusno, když to na nějakém večírku u nás věděl soused a bez ptaní podal....
Garfie Hihi
Garfie žejo? a navíc jsem zjistila zrovna včera, že to asi není nijak navázané na ty "ženské" záležitosti, že by se jako nechtěli angažovat (samozřejmě nevylučuju souběh obojího:-), ale byli jsme pro nějaké věci v bauhausu a protože bylo třeba cosi vyrýt na zahradě, brali jsme rycí vidle a k tomu že i rýč. ptám se jestli potřebujem nutně obojí a prý na tu konkrétní práci ano a jinak ne. tak říkám výborně, rýč mají v hromadě materiálu chlapi co u nás teď dělají před domem zemní práce, nechali si to tam na pondělí, tak si ho půjčíme a nemusíme kupovat. no co ti budu vykládat, já přesně vím co kde tam chlapi mají a muž nemohl ten rýč najít! byly tam dva...
U nas se muz v kuchyni celkem orientuje, alespon co se tyka toho, co se bezne pouziva (jestli a kde mame formicky na vanocni cukrovi, to urcite netusi), zato pravidelne, kdyz nejsem doma, ho po telefonu naviguju, jak ma pustit mycku. Prijedu, zapomene to a za 2 mesice se pta znovu.
viktorka_od splavu Jo, to je jak to "máslo ve druhé řadě". ![]()
Karja Hele, model "tatínek k večeři" mi ve věku tvých holek vyhovoval absolutně!!! Nevnášel do toho režimu žádné novosti a všechno šlapalo, jak hodinky...Nejlíp nám bylo, když byl na služebce, protože to jsem si ještě večer uspořádala podle svýho...![]()
Karja taky se začínám dostávat do stadia kdy mi to přijde většinou jednodušší, když jsme jen tři. Ale bojím se aby to nebyl začátek konce, když bych si to naplno připustila![]()
Na druhou stranu, ještě pár dní kdy já se tady nemocná válím a má to na povel muž a pravděpodobnost rozvodu taky nebude zanedbatelná. ![]()
Garfie řekla bych že uspořádání, kdy o věcech týkajících se domácnosti a dětí předškolního věku rozhodovala žena, a muž do toho nemluvil, mělo svůj smysl
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí