barbucha No jo. Vzhledem k současné politické situaci budeme v případě volby ruštiny označeni za vlastizrádce :-)
continuity Ta vaše škola je fakt podivná.
barbucha No jo. Vzhledem k současné politické situaci budeme v případě volby ruštiny označeni za vlastizrádce :-)
continuity Ta vaše škola je fakt podivná.
continuity me je tech deti fakt lito, mam pocit ze tohle si ze sve zakladky nepamatuju..
DruI možná za pět, PDF jsme zkoušeli a to paní učitelka neotevře. ![]()
continuity
Chudáci děti.
rasaNori Já myslím, že to je dnešní obdoba učitelů, kteří za mého mládí trvali na tom, že sešity musí mít na milimetr přesně nalinkované okraje, zápisky správně podtrhané nadpisky a vážně známkovali úpravu sešitů :o)
continuity ježiš, to je otřesné ![]()
DruI no přesně.
rasaNori Ale ve všech školách to takhle nefunguje
Holky chodí do běžné základky, žádná exkluzivní škola to není, ale vlastně jo, nikdy jsem tam nenarazila na tenhle bizaar, většina učitelů je dokonce dost fajn! Je pravda, že ředitelka je velmi příjemná paní, tak možná odtud vítr vane. Jediná trochu exotika byl učitel informatiky a jeho psaní všema deseti v 6.třídě, ale to je externista.
Ale z okolí tyhle zkazky slýchám, třeba jak zásadní dovednost je vynechat v sešitě 2 řádky, když začínám nový zápis. Většinou je to někdo, kdo podstatnější věci poněkud nezvládá, tak bazíruje na nesmyslech. Nebo to takhle má nastavený ve všem, ale kdo to má vydržet
continuity v reakci na sníženou známku za spellchecker bych se se slušně ozvala... upozornit na to děti je ok, ale tohle je vážně demotivující :(
Zaplatpanbuh za naše rozumné učitele i školu, která toho i v online dělá dost.
barbucha kdyz jsem kdysi doma remcala, proc se musime ucit rusky, tak se mama na me tak divne koukla a rikala "nekdy se hodi znat rec nepritele". Bylo to tak nejak v tom 68.
continuity Já bych se učitelky taky zeptala. Třeba je ta dvojka za něco jiného;-). Prostě bych se slušně zeptala. Jak je ségra učitelka a dost s námi to své povolání sdílí...bohužel...tak je zvyklá na podobnou komunikaci s rodiči, myslím že se slušně zeptat je v pohodě;-)
Na ruštině je nejvíc boží, že je to lingua franca dost zábavnýho a poměrně velkyho regionu (bejvaly republiky sssr vyjma Pobaltí) (od zakladky bych se ji ale asi učit nemusela)
jinak do statistiky pridavam, ze krev ani moc po diteti ještě nikdo nechtel a na roční prohlídku už jsme objednany a nikdo nic neříkal.
rasaNori DruI Já vás uklidním, to není možný, continuity má fakt pech na podivný školy!!
Já z mýho okolí žádné takové historky nemám, jen teda jednu čerstvou a trochu smutnou. Syn od kamarádky dostal ve škole za úkol vypracovat erb. Nakresil moc pěkný, podle vlastního návrhu, využil tam nějaký keltský ornament....a ona mu řekla, že je to moc moderní a naopak vyzdvihla nějakého spolužáka, který ten erb stáhnul z internetu! A završila to útěchou dětem "já taky neumím malovat".
Je to o to smutnější, že je nová a ten kluk z ní byl hrozně nadšený, prý o ní básnil ve smyslu "ta je tak skvělá, tak když začne vyprávět, tak nás úplně vtáhne do té doby, jako bych tam byl!"
Karja tak jsem ještě pátrala a nakonec známky byly dvě, jedna za obsah, tam dostaly jedničky z dejepisu a druhá za pravopis a tam dostaly holky dvojku z cestiny za ten špatně nastavený spellchecker - Učitelka je dala jako příklad toho, co hodnotila.
Rozporovat to urcite nejdu, dítěti je to vicemene fuk (ona je smířená s tim, že z češtiny jednotku mít nebude). já hlavně řešila, ať to nějak nemají za zle té spoluzacce, protože ta je v tom docela nevinně. (dohromady to davala Ukrajinka a kdoví na jakém pocitaci)
Garfie to je taky výborná historka. ![]()
Mě to přijde příšerne, teď se u nás vyskytuji pokusy o to formativní hodnocení a teda kdyz někdy tu zpětnou vazbu čtu, tak si říkám, že ty cisilka jsou snad i lepší, alespoň jim to tolik nepocucha sebevědomí.
continuity jo, to slovni hodnoceni kdyz nekdo neumi napsat, tak je to hruza.
Cvičení očí
celé to trvá maximálně dvě minuty, dneska jsme tím strávili minimálně dvacet, dvakrát jsem musela odejít.
Evaeva tlapkam. Snad si zvykne a bude to lepší.
continuity Díky. Většinou to celkem jde. On se třeba itváří, že cvičí, ale já samozřejmě vidím, kam kouká, že jo. Ještě nás to čeká dneska jednou, to už bude s tatínkem.
Je to o to smutnější, že je nová a ten kluk z ní byl hrozně nadšený, prý o ní básnil ve smyslu "ta je tak skvělá, tak když začne vyprávět, tak nás úplně vtáhne do té doby, jako bych tam byl!"
Hej, syn mal takú triednu, mal ju hrozne rád, ona potom nejaké veci v triede nezvládla, a odvtedy to dáva všetkým chalanom en-bloc "vyžrať". Triednictvo jej teda našťastie vzali, a teraz má uplne super triedneho, ale tie jej hodiny nemá kto iný odučiť, no a je to škoda, lebo on je dodnes z tých hodín taký nejaký smutný a nemá tie predmety rád, ako už je to dva roky, ale myslím, že má stále z toho ťažké srdce. Pričom samo o sebe skvelá učiteľka (biológia, chémia), napríklad hneď ako začala korona, ešte to ani nebolo tu, len už sa tušilo, že sa tomu asi nevyhneme, tak im spravila hodinu o virózach, epidémiách, o možnostiach ochrany a spravila im labák, kde sa vlastne všetci hrali na testovacie laboratórium. Akože vďaka tomu to mnohé decká celé zvládli omnoho ľahšie, si myslím, hlavne tie začiatky.
Inak ja mám zase historku, ako u dcéry v triede zadala fyzikárka(!) projekt "cestovanie", mali sa dostať z nášho mesta do nejakého iného, to poprideľovala, zistiť možnosti spojov, cez ktoré krajiny, rýchlosť,nadväznosť, ceny...atď. No a keď to dcéra odovzdala, tak dostala za dva, lebo sa vraj v projekte málo venovala pamätihodnostiam v cieľovej destinácii
.
slniecko Ach jo, to je taky radost, fakt. Já vím, že jako v každé profesi jsou lidé dobří a špatní, ale u těch učitelů mě to teda tak nějak víc bolí. :-(
Garfie no hej. Inak máme v skutočnosti našťastie oveľa viac dobrých ako zlých skúseností, tak to beriem do istej miery ako lekciu do života na tému "nikto nie je dokonalý". Ale mať takých veľa, no neviem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.