Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Garfie
28604 příspěvků moje polička 29. dubna 2021 17:55

slniecko Já si taky myslím, že jako nějaká průprava do života je to fajn. Ale zatímco dcera se z takových případů jen oklepe a pomyslí si něco o blbcích, syn by takové učitele asi těžce prožíval, naštěstí na takového ještě nenarazil. 

Offline slniecko admin
19603 příspěvků moje polička 29. dubna 2021 17:58

Garfie no, tak doma máme presne toto kombo.

Online continuity
43459 příspěvků moje polička 29. dubna 2021 18:24

slniecko mne sa to zdá, akokeby učiteľ vymyslel to zadanie cestou do školy ( ono je zaujímavé, to je bez debaty). Rovno to povedal žiakom a dal im na to týždeň. No a za ten týždeň si to tiež nejak rozmyslel a potom oznamkoval nie to, čo zadal, ale to, čo si ťa ten týždeň ešte vymyslel.

Inak si to neviem vysvetliť, potom je už len možnosť, že ich chcel nachytať na hruškách. 

Garfie ta u nás to tiež nie je také hrozne. občas sa niečo nepodarí asi každému, ja nám pre to pochopenie, len problém je trochu v tom, ako je ten školský systém nastavený. Niekto to popísal tak, ze bezny ucitel vlastne neustále striehne, kedy žiak urobí chybu, aby ju mohol vytknúť a oznamkovat. Teraz v tom covide je to vidieť viac. 

Inak som vlastne spokojná a beriem to tak, že to učitelia nerobia so zlým úmyslom a taketo veci sa v živote stavaju. Celý život to bude riešiť, vedieť sa s tým vysporiadat je tiež dôležitá kompetencia. 

Online continuity
43459 příspěvků moje polička 29. dubna 2021 18:29

Ježiš to je elaborát

Online continuity
43459 příspěvků moje polička 29. dubna 2021 18:43

Obě děti jdou v pondělí do školy.

Offline Garfie
28604 příspěvků moje polička 29. dubna 2021 18:46

continuity  Neboj, já si ráda počtu! Jinak u nás tohle fakt není. Dneska jsme měli třídní schůzky a musím teda říct, že mi akorát přišlo k smíchu, když si třídní-je to tělocvikářka-stěžovala, jak jí ty děti doma necvičí...ale zase na druhou stranu, moje dcera nedělá prakticky nic a ji mezi těma "hříšníkama" nejmenovala, tak to asi musí být doopravdy průser. Ale fakt je, že já mám i pro ty učitele často pochopení, jsem z učitelské rodiny, tak vidím i druhou stranu...

Offline viktorka_od splavu
49406 příspěvků moje polička 29. dubna 2021 18:47
Reakce na continuity:

bezny ucitel vlastne neustále striehne, kedy žiak urobí chybu, aby ju mohol vytknúť a oznamkovat

to je velice výstižné. já jsem s učením/známkama neměla nikdy problém, rozhodně ne v letech, kdy mě zajímal názor učitelů.. ale přesně pro toto jsem jich většinu upřímně nesnášela.. a bohužel na mně to je poznat

potkala jsem i skvělý a inspirativní... akorát by se dali spočítat na prstech (a nohy potřebovat nebudu)

Offline Garfie
28604 příspěvků moje polička 29. dubna 2021 18:47

continuity  Ty se máš!! Moje starší určitě ne a i když začne, bude jejich třída v pořadí až ten druhý týden...:-(

Online continuity
43459 příspěvků moje polička 29. dubna 2021 19:05

Garfie nám fakt radost.

Online continuity
43459 příspěvků moje polička 29. dubna 2021 19:10

Garfie no u nás ta tělocvikářka dává pětky. Třeba děti mají zapsat 2x týdne, kolik ušly kroků, což předpokládá nosit celý den hodinky s krokomerem a to je otravuje. ( Už ten předpoklad, že dítě v šesté třídě ma hodinky s krokomerem mi prijde zcestný). Jsem dceři řekla, proč si tam proboha něco nevymyslí.

Offline Garfie
28604 příspěvků moje polička 29. dubna 2021 19:13

continuity Jo, tak tohle je na palici. U nás se pořád nějak počítá, že ty děti nemají vybavení a tak...asi že jsme skoro vesnice, na Pražáky mají nároky!!  Třídní teda dnes naopak doporučovala, že bychom jim ty telefony měli sebrat!!

Offline 711990
18328 příspěvků moje polička 29. dubna 2021 20:31

continuity vzdyt je krokomer v kazdym mobilu uz, ne?

Offline barbucha blogger
36044 příspěvků moje polička 29. dubna 2021 22:09

Když to tady čtu o tý škole, učitelích... já se tak těším až haranti začnou chodit do školy! Protože si konečně mladej pán vyžere, čím jsem musela - kvůli němu - procházet já!

Online continuity
43459 příspěvků moje polička 29. dubna 2021 22:48

711990 no ja bych ty deti od toho mobilu už rada odlákala a ne že je k němu ještě pripoutam, aby měly přesná data do tělocviku. 

Offline 711990
18328 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 07:06

continuity tak kdyz ho budou mit v kapse venku, tak se ns nej koukat nemusej ne:D ale chapu, ze je to tezky, vidim to i u sebe:) 

Offline viktorka_od splavu
49406 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 07:43

711990 mně se to teda jako úkol od učitelky na zš zdá dost šílený..

Offline JankaM
3117 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 08:17

Evaevaco to je, doma? Dcera chodí cvičit oči na ortoptiku asi od 5 let a líbí se jí to, ale doma tedy necvičíme 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. dubna 2021 08:51

JankaM on má úplně minivadu, ujíždí mu jedno oko, ale vidí dobře. Má se koukat na tužku (prostě na jeden bod), která se přibližuje a oddaluje, děláme to desetkrát, dvakrát denně. To je celé. On vždycky kouká někam za to nebo všude okolo.

Offline 711990
18328 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 09:23

viktorka_od splavu no ja si myslim, ze asi nechtela uplne presny cislo:D ale spis orientacne, aby deti myslely na pohyb....a pak se to zas zvrhne

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 30. dubna 2021 09:36

Evaeva mozná to nejak ozvlastnit, udelat z toho srandu, soutez s tatou...no je to tezky, s takhle malym klouckem, drzim palce