žluťásek platenky nemáme, je to ohybné, vie si to obuť a zapnúť, a tvar nohy to presne kopíruje
Vše o těhotenství a dětech
continuity to je vlastně možný, on je loni měl tak 15x a letos 4x. Tak aspoň tyhle mladší dědit bude:)
žluťásek ty tikki jsou pěkné.
Pinot Noir jasně, ohňostroje! Já v první vteřině viděla konopí ![]()
letfenixa ten jejich tvar je úplně super. Když jsme vybírali první boty, byla jsem úplně zoufalá. Četla, měřila, obkreslovala. Pak jsme přišli do prodejny, zalíbily se mi, postavila jsem ho na stelku a jak kdyby byly ušitý na míru pro něj. Ještě by mohli začít vyrábět nějaké pořádné zimní, ten slabý plyšáček mi do mrazu nepřijde nic extra.
Potrefenáhusa Prví duplo? To už malá dostala od babičky teď
![]()
MPLee tohle je Primo, to už se nedělá. Berušku a housenku máme taky, akorát zelenou![]()
MPLee juu, duplo primo. To máte hotovej poklad, už se dá sehnat jen na bazarech za přemrštěnou cenu, pro mimina je bezva. Syn hodil na koupališti housenku do potoka, no byl tam velkej proud a kopřivy, už jsme ji nestihli ![]()
ako je to moc ale zas vydrží jedna pár rokov. Si zober napríklad šaty z COS za podobnú cenu, čo sa tu húfne nakupujú (nič proti) a že ich človek potrebuje viac ako jedny ročne :)
Som kedysi nechápala v čom sú tie deti drahé a uf, je to celkom palka a to mám deti malé a väčšinu veci podedenych alebo nákup z druhej ruky (bicykle atď)
Mrakoplas už jsem to rozdejchala
koneckoncu minikanken jsme dostaly už v porodnici
, dostane suchej chleba a jarmily a pomaže, doufám, ze nebude potrebovat 50 různých sešitu jako holcicky continuity
MPLee to je boží!!! A tadytoho polamal se mravenecek mame úplně stejnyho, měla jsem ho jako malá taky snad ještě po mámě.
a už zjistila, ze je něco na podložce i zespodu?
Já to teď po delší dobe otočila a ona jezdila půl hodiny po brise a nadsene si ukazovala na zviratka

rasaNori kde jsi sehnala toho Rascala??? Pro starsi?
Mulen Dcera byla taky velmi drobná. Museli jsme řešit nejen váhu, ale i ramenní popruhy. Většina aktovek jí sjížděla z ramen. Osvědčil se nám https://www.detskyeshop.cz/
Vybereš na e-shopu a při osobním vyzvednutí zrovna můžeš vyzkoušet, případně vyměnit atd. Mají tam přímo sklad, jsou ochotní.
711990 prave starsi ma fejkovy first bike odrazedlo, ,a tvrdy kola a sedlo a nejezdi se ji na nem uplne dobre. Al uz dostala woom 2, takze ten rascal je pro mladsi. Je od 2 let, sara ma narozky na konci prazdnin, to pujde:) a na fb dala pani inzerat ve skupine zvyhodnene nakupy pro maminky (neptej se:D) a byla jsem prvni no...
Mulen mne se moc libi skolni aktovky od Kipling, vazi do pul kila, ale jsou dost retro a je mi jasny, ze by byl syn ta exota. Na zalandu jsem je videla za tisicovku. A nevim, jestli splnuji vsechny ty ergo parametry. Ale ja mela v roce 90 hodne podobnou a byla bezva![]()
https://www.kipling.com/int/school-bags-c10612/new-school-essential-k1357109f00-999.html
Potrefenáhusa taky jsem pro ni toužila po minikankenu, ale oni toho nosí docela dost a ty velké sešity by se jí tam stejně nevešly. No a není s jednorožcem ![]()
Ja kdybych nechodila do tohohle vlakna, tak moje dite vubec nic nema (a ja nemam za co uzracet)
. To by byl kulturni sok po nastupu do verejneho zarizeni. Nebo jako jo, ma lego kufr po me, autodrahu po manzelovi, stavebnice Anker po dedovi
a nejaky kinderbordel. Akorat ted je na ceste neco podobneho, manzel neodolal.
https://www.luceda.cz/odrazedla/detske-kovove-odrazedlo-retro-bile/?gclid=EAIaIQobChMI9InX_a-v8AIVmuF3Ch01sQmeEAQYBCABEgLFAPD_BwE
Potrefenáhusa To jsem si musela taky vygooglit. A to ma do skolky nebo az do skoly?
. Ale to se mi naopak libi moc, to si zapamatuju. Moc pekny design, barvy...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí