Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44826 příspěvků moje polička 04. listopadu 2023 20:16

Myrtila Sweet Potato Hahaha přesný no:D. 

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 04. listopadu 2023 20:38

Sweet Potato no už to zacinaj sdílet ty profily, který přesně tenhle obsah sdílej

Offline Sweet Potato
40596 příspěvků moje polička 04. listopadu 2023 20:39

Potrefenáhusa Neneeee!

Offline Pinot Noir
29977 příspěvků moje polička 04. listopadu 2023 20:42

Sweet Potato já v tom tedy zdejší mateřské vlákno dost zřetelně vidím

Offline Karja
44826 příspěvků moje polička 04. listopadu 2023 20:53

Pinot Noir No já v tom bohužel vidím i dost sebe:D

Offline žluťásek
8870 příspěvků moje polička 04. listopadu 2023 20:54

A mně se to líbí. Je to ideál, můžu se snažit třeba jen o deset procent z toho a budu spokojená. 

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 04. listopadu 2023 20:56

žluťásek mne se to taky libi, jen mi přijde, ze tenhle sdilenej ideál tím, jak je sdilenej, vytváří poměrně dost velkej tlak na to, jak by to mělo vypadat 

Offline Karja
44826 příspěvků moje polička 04. listopadu 2023 21:07

Aha, já myslela celou dobu, že je to ironie nebo spíš píchnuti do těch všech rádoby dokonalejch matek, co jsou ale přitom kdyz ne vyhořelý, tak aspoň minimálně poradne uhoneny a pro to všechno z toho stejně maji úplně nic 

Offline žluťásek
8870 příspěvků moje polička 04. listopadu 2023 21:13

No já myslím, že la.tereza si dělá srandu sama ze sebe, ona je přesně tvůrce tohohle typu obsahu. A přijde mi dobrý, že na to dokáže kouknout i takhle z druhý strany z legrace. 

Offline Pinot Noir
29977 příspěvků moje polička 04. listopadu 2023 21:42

Karja já vůbec, v prvních třech čtvrtinách nesplňuju snad ani jedinou věc, kromě Tvoř s dětmi. Zato se poznávám v části od Měj vlastní zájmy.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. listopadu 2023 21:47

Potrefenáhusa on taky člověk sleduje třeba deset profilů, kdy každý prezentuje třeba desetinu toho všeho. A když se ti to pak v hlavě sečte, tak máš pocit, že všichni tohle všechno dělají a ty jediná to nezvládáš.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. listopadu 2023 21:57

Pinot Noir

já se identifikuju hlavně s poslední větou

Offline Myrtila
5372 příspěvků moje polička 04. listopadu 2023 22:04

Evaeva Myslíš tu "na co jsem zapomněla?"? Tak s tou se identifikuju taky

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 04. listopadu 2023 22:05

Evaeva já nad tím někdy teď v tejdnu premejslela, co z těch vlastních ambic, co jsem měla před materstvim, jsem fakt nedala a u mě to je to společný vaření s dětmi, to fakt nedávám, je to jedno velký odvracení a hašení katastrof, na který nemám většinou vůbec kapacitu

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. listopadu 2023 22:08

Pinot Noir ja tiez az od "Mej vlastni zajmy" ale len do polky vety, potom uz zase zlyhavam

Edit. Este som teda sledovala psychomotoricky vyvoj ale uz aj to aktualne nie je uplne pravda.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. listopadu 2023 22:10

Myrtila ne, tu o spánku

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. listopadu 2023 22:15

Potrefenáhusa já asi moc představy neměla, první syn přišel dřív než jsem si je stihla vytvořit  Je pravda, že jsem si myslela, že budeme akčnější, budeme víc cestovat, vyrážet na výlety a nakonec jsem upřednostnila svoje pohodlí (a jejich spánek). A do práce jsem se chtěla vrátit mnohem dřív. Ale jak budou vypadat naše běžné dny, že budeme dělat to a tamto, tak to jsem žádné představy neměla.

Offline Karja
44826 příspěvků moje polička 04. listopadu 2023 22:16

Mrakoplas Já ty zájmy, já už fakt žádný nemam:D Když jsem byla malá vždycky jsem si říkala jakej má moje máma strašnej zivot, vůbec není cool, furt jen něco šušňá doma, pořád po nás něco chce a dává důležitost nejdůležitější věcem, jako třeba aby byla k obědu i polévka....a  ty vole, zejtra jdu sázet jahody. Pinot Noir Můžu vůbec zítra sázet jahody není už pozdě? 

A sambo, tak ten už je vyrizenej, chodí na ryby a mezi tím ryje zahrádku.

Offline Myrtila
5372 příspěvků moje polička 04. listopadu 2023 22:17

Evaeva Tak to ti můžu jenom závidět

Jinak kdybych to vzala jako bingo, tak asi dobrý, splňuju to kojení, chodím na jógu a doma máme ten trojúhelník, za sebe jsem spokojená

Offline Karja
44826 příspěvků moje polička 04. listopadu 2023 22:19

Potrefenáhusa Já jsem zrovna dneska o tom vaření přemýšlela, že to naštěstí už moje děti přešlo a možná proto toho doma víc stíhám. Ale projevilo se to tím, že moje děti toho o vaření ví na svůj věk pomerne dost, to pak při nějakých hrách fakt koukám no