Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
8959 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 18:14

Malenge

V květnu tam bylo taky krásně, před balkonem už hezky zeleno a mufloni prostě

Offline dzizisketa
8959 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 18:15

Nečetla jste prosím některá tuhle knihu?

Offline Malenge
4840 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 18:23

Mohučanka mufloni halucinace by byly takové mile  

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 18:54

Uz sme doma, maly ked ma zbadal sa mi hodil okolo krku a odvtedy sa odo mna nepohol. Pes detto. Doma to vyzera ako po vybuchu, lebo syn nosi vsetky hracky aby som sa s nim hrala a do toho place Olivia a stepuje pes,ktory chxe iat so mnou von a ja nemozem a ani nevladzem . Muz sa snazi, ale nejak nestíhame .

A Artur teda zahlasil, ze ide spat so mnou a Oliviou do spalne, vobec by mi to nevadilo, lenze on vobec nedava ked ona place a rozplace sa tiez . No som zvedava, ci sa oresunie k muzovi. A inak muz tu celu dobu ako som bola v nemocnici nechal otvorene okno, v izbe je asi 15 stupbov a este sa mi ju nepodarilo vykurit .

Offline ziginka
726 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 19:05

dzizisketa Koupila jsem si ji, a pak zase poslala zpet. Prislo mi to takove zkratkovite. Jestli mas o vychove uz neco nacteno, tak ti to asi moc navic neda.

Offline Pinot Noir
29880 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 19:21

Ríša maluje. Docela koukám. Ti hlavonožci mu nikdy moc nešli, ale tohle se mi zdá dobré.

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 19:29

Evaeva já jsem koupila synovi zejména kvůli odrážedlu reflexní kšandy a přijde mi to skvělý. Loni jsem mu je dávala i jen tak když jsme šli večer, přecházíme tu hodně frekventované silnice a v tomhle svítí do dálky. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 19:33

Pinot Noir parada!

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 19:45

Malenge muz si zacal studovat vsetko co suvisi s diagnozou. Zmena pristupu a vo vychove. Obcas velmi mudruje do veci ale aby so synom stravil cas sam a ja by som mohla mimo domu v tichu cumiet do blba tak to nie. Je ochotny ist len vynimocne do lesa a aj to za mojej pritomnosti.  Som pretazena z dietata a vsetkym suvisiacim. Potrebovala by som cas pre seba alebo sa s niekym stretnut a porozpravat o vsetkom moznom len nie o detoch. Uz dlhsie mam pocit ze by som sa najradsej zdvihla a odisla prec. Sama. Asi si zajdem hned v pondelok do lekarne aby mi dali cokolvek nenavykove z coho mi neprepne este viac

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2021 20:21

dzizisketa já jí mám, klidně ti jí půjčím nebo ti můžu něco vyfotit, aby sis udělala představu. Souhlasím s ziginka , že nejde moc do hloubky. Ale jsou tam popsány různé problémy včetně řešení, někdy to může pomoct/ukázat jiný pohled.

Offline letfenixa
10875 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 20:22

Pinot Noir krásne to nakreslil

Offline letfenixa
10875 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 20:23

eless strašne ti rozumiem 

Online 999
19816 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 20:25

Pinot Noir Je moc šikovnej :-).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2021 20:26

eless přijde mi fajn, že se muž snaží změnit přístup, ale očividně to bude běh na dlouhou trať. Naprosto chápu tvojí frustraci, pro mě je naprosto nepředstavitelné nemít s dětmi žádnou pomoc. Možná bych zvážila vyhledání odborné pomoci. V Čechách fungují různé organizace rané péče nebo podobně, není na Slovensku něco takového?

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 20:26

DrowRanger Ježíšmarjá, vy máte ještě toho psa! Tak veselé vánoce vám přeju;-). Ať malá spí co nejvíce a pak to bude všechno v pohodě! 

eless Promiň, já vím, že jsi to tu o tom druhém dítěti psala už kdysi. Já jsem vůbec nemyslela jak to kdo tady má nebo nemá, jen jsem se chtěla vyjádřit k té myšlence, že ženy věří kojení jako antikoncepci. Tak třeba si zas o to víc užiješ babičkovani, určitě život přinese ještě spoustu peijemneho včetně milých detiček, co jdou vrátit! 

Online 999
19816 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 20:28

DrowRanger Lituju tě za neutěšenou situaci doma, ale teda jméno Olivie je nádherné :-).

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2021 20:31

žluťásek jo, ten trojúhelník je něco podobného, dá se to přes hlavu, a pak má na zádech a na břiše reflexní pruhy až k pasu. Právě jsem mu to chtěla dávat na odrážedlo, ale my ho teď skoro nenosíme, tak mě to nenapadlo. Oni mají na těch strojích i světýlka. U nás naštěstí moc frekventovaných ulic není, ale zase mladší je klidně schopný vlézt do silnice mezi zaparkovanými auty.

Koupila jsem synovi tu kombinézu z Tchiba 110/116 a je mu větší, ale není to úplně blbé, nosit by jim mohl. Mamka zašila tu roztrženou 104 z Lidlu, tak snad už máme vystaráno. Když jsem mu jí zkoušela, musela jsem oblíknout kombinézu i mladšímu a dvacet minut si pak hráli na kosmonauty

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 20:32

Dneska holky sbalily chlapa. Prodavače v obchodě, ten chlap je vcelku sympatickej, ale nikdy se mnou nic neprohodil nebo tak. A dneska to bylo: ,,no vy jste ale princezny.....holky chcete něco dát ode mě.....mohl bych jim prosím vás něco dát....,, No jak myslí, má je tam teď každej tejden. Velkamala pak doma tatínkovi vyprávěla, že dostala čokoládku od pana, od toho, jak má doma velkej binec (balikovna před Vánoci;-)). 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. prosince 2021 20:32

DrowRanger to se utřepe, uvidíš. Vítej doma!

Offline Tabea
8103 příspěvků moje polička 17. prosince 2021 20:36

Pinot Noir cože?! Tohle maloval Ríša? Rekla bych si, jak jsi šikovná, kdybys rekla, že je to tvůj výtvor.