Mulen ted mi doslo, ze ergo bag maji pro kluka kamaradi a hrozne si ho chvali, hlavne ho nosi i na tury se skautem, ze to je takovy batoh na vsechno a je lehky. My budeme ted taky vybirat, pro kluka. Tak se tu alespon inspiruju.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa my máme taky tohohle mravenečka, z roku 64 po mámě, stav tomu odpovídá i když máme i horší:)
ako je to moc ale zas vydrží jedna pár rokov. Si zober napríklad šaty z COS za podobnú cenu, čo sa tu húfne nakupujú (nič proti) a že ich človek potrebuje viac ako jedny ročne :)
Tak ale zase dceři vydržela aktovka za necelou tisícovku až do páté třídy a ještě si ji, nezničenou, odvezla kamarádka....
rasaNori tak pak poreferuj, jak ji to pujde! Tonda zvlada bravurne tu Funny wheels motorku a chtela bych pak zkusit nejdriv na ni, jak mu sednou jen ty 2 kola. A pak event ten Rascal....
Potrefenáhusa Mini Kanken dostane asi Tonacek k svatku nebo k narozkam!!! Uz se tesim
Jos to je boziiii
Mulen Jsem zapomněla říct, že s ní celou tu dobu chodila do školy!!! ![]()
Jinak ten ergobag si kamarádka taky pochvalovala.
711990 bara tu funny wheel nechce dat,protoze ji dostala ona. Co na tom ze ma kolena pod bradou a vyvracene kycle. Sara zatim drandi na te yupee enduro no. A je fakt vyrazne sikovnejsi![]()
rasaNori
achjo ty deti jsou nekdy pekny prisery:D
Mulen Jsem zapomněla říct, že s ní celou tu dobu chodila do školy!!!
Jinak ten ergobag si kamarádka taky pochvalovala.
tak to pak joo
Gatita ty Kipling jsou roztomily a i s hezkyma vzorama! Mne se orave vetsinou htizne nelibej ty vzory....ja mela do 1.tridy klasickou aktovku s obrazkem Toma a Jerryho, zelenou:)
Jedno dítě 0-18 let stojí v průměru 1,6milionu, dle výpočtu ekonomů. Bez VŠ. Pokud bude třeba studovat medicinu v jiném městě, bez brigád, tak je to téměř další milion k tomu.
Ale tak utratit za děcko se určitě dá i o několik řádů více, já bych to kupříkladu určitě zvládla, ale jako nutný to není. Oni fakt přežijou ve zdraví cokoliv. Aj ve cvičkách, aj s aktovkou jen za litr.. ![]()
Já se budu kroutit i nad aktovkou za litr. Sama jsem tak drahou kabelku v životě neměla a batoh za víc než litr si pořídila až ve čtyřiceti ![]()
Pinot Noir
Potíž je, že levnější skoro neseženeš...jinak teda třeba v Japonsku stojí aktovka od pěti tisíc nahoru (spíš tak kolem deseti), byla jsem dost v šoku. I Japonka mi říkala, že se běžně kupují v sekáči, protože ty prachy jsou hrozné.
Pinot Noir ale vem si, že to bude nosit denně několik let. Moje děti budou mít to nejlevnější oblečení z Lidlu a k tomu drahý batoh:)
Garfie tak já neříkám, že budu mermomocí shánět levnější nebo že půjdou se síťovkou, koupit můžu i drahou, ale štve mě to. Ty předražené věci pro děcka odmítám, nechce se mi kupovat jim dražší boty a tašky a kola než sobě.
Garfie no ty brďo, to jsem ceny. Ty dva tisíce za to asi dám, ale deset? Nemají vysouvací nožičky nebo tak?![]()
rasaNori u nás na motorce taky nejvíc jezdí starší. Doma na ní drandí, že se na mladšího skoro nedostane. Venku mladší ujel 2x 2 metry, přitom doma jezdí hezky.
Mulen taška na dálkové ovládání![]()
Evaeva jako, že ti přitáhne i to dítě? ![]()
Mulen ty jo to mě nenapadlo, ale je to dobrý nápad. Já myslela, že jde a před sebou má tašku místo autíčka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí