Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2021 17:12

Mohučanka taky mi přijde lepší víc než míň, pokud se člověk vyloženě nepřejídá

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2021 17:14

Rhaenys já si myslím, že si tělo prostě řekne, co potřebuje. Já nabrala pokaždé skoro dvacet kilo, ale pokaždé mi do pár měsíců zbyly navíc akorát tři.

Offline Rhaenys
350 příspěvků moje polička 04. května 2021 17:24

Evaeva Asi ano, máte pravdu. Já se určitě nepřejídám, ani nejím žádné sladkosti nebo tak. Prostě jen víc normálního jídla, protože mívám tak hrozný hlad, až se mi z toho dělá zle, takže musím jíst častěji. Možná taky jak je to tělo zvyklý, že normálně dost posiluji, což teď nelze, protože mě u všeho začne bolet a táhnout břicho, takže jen jóga a procházky. No, mnoho zábav v "jiném" stavu . Ale za nic na světě bych neměnila

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 04. května 2021 17:27

Rhaenys ja to mam tiež tak, že musím jest veľa a často, aby mi nebolo zle. Podľa mňa stále lepšie ako by nám malo byt zle a celé dni prezvracat. 7 kíl nie je veľa 

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 04. května 2021 17:38

continuity Taky jsem se snažila vybrat pro dceru tašku, kterou unese a navíc bude ergonomická a kvalitní, připadá mi to důležité. A utrácím i za větší zbytečnosti.

Garfie I u těch aktovek jsou aktuální kolekce, takže loňská nebo předloňská kolekce se dá občas koupit za polovinu nebo méně anebo se dají koupit ty skoro nové aktovky po jednom dítěti... Takže to není jen otázka peněz, ale i času, co se tomu věnuje. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2021 17:40

Rhaenys ano, to jsem měla taky. Do pátého měsíce to teda přešlo, ale zase přišla chuť na sladké a limonády:)

Offline Potrefenáhusa
38950 příspěvků moje polička 04. května 2021 18:44

Rhaenys měla jsem to stejně. Dite bylo taky vymodleny a fakt mě docela nepříjemne překvapilo, jak mě to zvětšující se tělo štvalo.bricho mi nevadilo, to bylo boží, ale z toho zbytku jsem byla celkem zoufalá. Vzdycky jsem si myslela, ze mi to bude úplně fuk, hlavně když to bude a dite bude zdravy.....a vono nebylo. Přibrala jsem 20 kilo a tak nějak rovnoměrně, v každým trimestru asi těch 7, ale nakonec dost z toho byla asi i voda, poměrně rychle to pak zase slezlo dolu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2021 18:51

Potrefenáhusa no vidíš, já si teda připadala úžasně, ale objektivně jsem byla hrozná velryba, obzvlášť v tom druhém těhotenství

Offline Potrefenáhusa
38950 příspěvků moje polička 04. května 2021 18:55

Evaeva no já jsem malá a to, co jsem zahlidla přes bricho, bylo fakt .... sileny. No úplně jsem si vzpomnela, jak mi tejden po porodu musel sundavat muž z nohou Arizony pomalu nasilim, sotva jsem splaskla, tak jsem je musela vyhodit, byly strašně široký 

jediny, co bylo bozi, byly fakt vlasy!!!! Zato teď

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 04. května 2021 18:56

Potrefenáhusa taky me prekvapilo, jak moc jsem se v tom "necejtila". Z toho duvodu ani nemam zadny fotky s brichem (jako ne umelecky, proste sem se vubec nefotila) a ted me to mrzi.

Offline Garfie
28606 příspěvků moje polička 04. května 2021 18:57

continuity Ja s tebou ale uplne souhlasim, jen proste kazdy musi ta pozitiva a negativa zvazit sam a neni "nutne" tolik utratit, jak tady nekdo psal. A mimochodem-2,5 za druzinu?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2021 18:58

Potrefenáhusa já jsem taky malá (a děti velký), když se kouknu na fotky, tak to nebylo nic hezkého. Mě hlavně v těhotenství proudí nějaké divné hormony, já jsem hrozně spokojená a vyklidněná, já si připadala sexy i v devátém měsíci (ale ta realita )

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2021 19:02

711990 já pár momentek mám, ale nekoukám se na ně ráda, protože JÁ si sebe pamatuju úplně jinak;)

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. května 2021 19:04

Ehm ja pribrala 30 a to jeste v dobe, kdy jsem mela par kilo od normy navrch po uceni na zkousku. Cele tehotenstvi jsem mela vlci hlad, i v noci, strasny.  Dole mam zatim jen 20...Ale nestastna jsem s tim vizualem teda hodne. Akorat plet uz mi zustala lepsi nez pred ditetem. Mama pribrala taky 30, a to jsem si jeste rikala, jak to zvladla se tak vyzrat. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 04. května 2021 19:05

711990 Vím, že mě vždycky po porodu překvapilo, jak mám dlouhý nohy...

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 04. května 2021 19:10

Já jsem taky přibrala skoro 20 kilo. Na mých 160 cm to byla velká paráda. Teda pořád je, asi 10 mi pořád zůstalo. Snažím se hlídat si jídlo, sportvat, ale nehýbe se to. Trochu jsem doufala, že touhle dobou na tom budu lépe. Takže s pupkem a +20 jsem se nakonec cítila mnohem líp, než teď - skoro 4 měsíce po porodu, kdy se cítím jako vyžraná velryba

A už nevím, kdo radil kouknout na nosítko Moisha, ale máme ho - šedé s tlapičkama bylo jasná volba 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 04. května 2021 19:15

Evaeva to je ale ta lepsi variantaja mozna nevypada zas tak zle? Nevim, protoze mam jen jednu fotku a na ty vypadam desne

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. května 2021 19:15

MPLee to je krásna dvojka

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 04. května 2021 19:17

Jinak ja pribrala asi 15kg, uz ze salu jsem prijela s "placatym" brichem a po tydnu sem se vracela domu s puvodni vahou, takze to byly otoky...ovsem pul roku po porodu jsem zacla pribirat a mam nahore skoro tolik co pred porodem

Offline Potrefenáhusa
38950 příspěvků moje polička 04. května 2021 19:17

MPLee moc vám to sluší  

ta váha chce holt někdy čas