Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8683 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 19:14
Reakce na Malenge:

A já budu zítra poprvé vláčet oba dva! Strašně to uteklo a pocity mám poněkud smíšené. 

​drzim palce, pocity chapu. Ale ja se na zitrek moc tesim, prijde mi, ze memu (starsimu) synovi skolka velmi svedci, a budu mit chvilku casu na toho mladsiho, ten je prave totalne ve vleku toho starsiho. Ale chapu, chapu, ja nahlasila mladsiho do skolky hned po jeho druhych narozeninach a jak se to pomalu blizi, je mi z toho pekne ouzko.

Jinak teda setkani bylo prima, deti si spolu nakonec i pekne pohraly!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2021 19:32

Rhaenys gratuluju a malému přeju hodně štěstí do života!

Online Potrefenáhusa
39013 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 19:36

Rhaenys pripojuju se ke gratulantum, taky jsem na vás myslela!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2021 19:36

Pinot Noir Jo, já potřebuju utéct rychle, syn ty předávání moc nedává. Ale popravdě je mi to i docela líto, s mladším si teď krásně hrají a vůbec je u nás idylka, přijde mi, že akorát přibudou povinnosti. Starší teda mezi děti potřebuje, i mladšímu to začne, ale až na konci měsíce.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 19:43

Evaeva ja mam tiež zmiešané pocity, na jednej strane viem ako mi Alica bude chýbať a na druhej strane sa teším, že všetko, čo ešte potrebujem po vybavovať,  budem robiť v kľude a bude mi to trvať desat krát kratšie ako s Alicou. Už len to, že si spomeniem, že treba ísť nakúpiť a o desať minút som v obchode, bude úžasné

Zoznam veci, co chcem urobiť, kým je jedno dieťa v škôlke a druhe v bruchu, je nekonečný

Offline Malenge
4860 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 19:53

Rhaenys velká gratulace, mám radost, myslela jsem na tebe! 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 19:59

Rhaenys moc, moc gratuluji! Krásné jméno, přeji Erikovi hlavně hodně zdraví

Offline Malenge
4860 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 19:59

Gatita děkuji! Věřím, že to proběhne dobře. Malý je zvyklý tam chodit od doby, kdy byl jen fazole a co začal chodit, sápe se dovnitř, miluje minizachody a okouzluje učitelky, věřím, že se mu tam bude líbit. Jen očekávám velký problém s jídlem, skoro nic vařeného nejí a když už ano, tak se teď vrátil k miminím matlanicím.

a ano, náš minisraz byl moc fajn, on byl úspěch už to, že jsme se našly  myslím, že kdybychom se sešly dřív, kluci by to pořádně rozjeli. Snad ho zopakujeme!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2021 20:06

betsey To úplně chápu, já tu ještě jednoho už mám, tak to taková změna nebude. Ale ano, je v kočáře, takže nákupy a různé přesunu půjdou rychleji.

Offline Malenge
4860 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 20:06

A u nás taky přírůstek, kluci mají sestřenici, čtvrtou

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2021 20:11

Gatita Malenge Minisraz byl skvělý, kluci si krásně vyhráli. Určitě to musíme zopakovat.

Offline Karja
44912 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 20:15

Rhaenys Moc tu gratuluji! To je takové fajn mít narozeniny poslední prázdninový den, to bude každý konec prázdnin šťastné dítě;-))

Offline Karja
44912 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 20:17

Evaeva No já jsem taky zvědavá, jak je tam zítra dovlecu, protože velkamala jasne hlasi, že nechce. A ona když něco nechce......no bude to velka událost z každého úhlu pohledu;-). 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2021 20:21

Karja no, já taky. Syn je mezi dětmi hrozně spokojený, odloučení zvládá, nebojím se, že tam nevydrží. Ale jak ho tam dostanu, to jsem zvědavá:( Zatím čím déle to trvalo, tím náročnější to bylo. No a než se přezuje, všechno najdeme,... No fakt nevím. On je teda taky pěkně nervózní, teď si tu střihnul dva pěkné hysteráky.

Offline Karja
44912 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 20:28

Evaeva Ahaaha, no dáme si v devět vědět:-D. Já myslím, že ji tam budu muset odnést, ještě v pyžamu;-). A nějak ji tam zavřít, ona proti vůli skutečně nic nedělá:-D. Možná jsem ji měla domluvit společný odchod se sestřenici, ale ony možná nebudou ve stejné třídě, tak zas ať se k tomu zbytecne neupíná. Tak tfuj tfuj tfuj 

Offline continuity
43581 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 20:33

Všem přeji zítra úspěšné vyšlápnutí do nových dní. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2021 20:34

Karja Jojo, těším se na info! Uvidíš, třeba překvapí.

Offline Kokoska
35156 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 20:37

Rhaenys gratuluju, hodne zdravi a radosti! Erik je krasne jmeno.

Online dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 20:54

Rhaenys

Blahopřeji k drobkovi, ať dělá radost. Dali jste mu krásné jméno. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 31. srpna 2021 20:54

Rhaenys gratulujem