Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. srpna 2026 14:00

continuity v naší rodině se většina hraček schovává, pryč dávám fakt minimum věcí. Nemáme pak problém to používat klidně jako dárky, když se to hodí, nic se nekupuje.

Loni jsem velkou krabici věcí "prodala" asi za dvě stovky. Myslím, že si to vzala nějaká babička pro vnoučata, aby měla něco doma, když přijedou. 

Zatím jsem se nějak elegantně zbavila všeho, co mi bylo líto vyhodit, včetně příkrmů. Akorát ty plyšáky občas vyhazujeme, ale to mi líto není

Offline MPLee
3051 příspěvků moje polička 26. srpna 2026 14:05

Malenge vazne :-) dej kdyztak vedet, budeme radi a tady s ero uda obratem :-) 

barbucha ja ted uz vzdycky pred swapem napisu 3-4 skladum, dd nebo i konkretnim samozivitelkam. Napisou si konkretni veci - kolikrat treba i tak konkretni jako ze tricka 128 s mincraftem nebo povleceni s Elsou, knizky o necem... proste co zrovna aktualni deti v zarizeni potrebuji, nebo si preji. A my to pak nabalime a na nase naklady posleme. Ne vzdycky to idealne klapne, zvlast prvni rok mi onemocnely deti a pomocnici to nezabalily uplne podle rozpisu... Velikosti na novorozence si na jare ochotne vzali v porodnici, vetsinu detskych veci, kocarky a tak si vzal tady nejblizsi pestousnky sklad. A i v tom detskem domove byli radi, ze si deti mohly vybrat i neco pro radost a ne jen co nutne potrebuji a posilali pak dekovne fotky male holcicky s bundou peppa pig a slecen v plesovych satech, jak si delaly modni prehlidky.