betsey Akorat k tem celenkam zapomínaj dodávat lepidlo (byla v kompletu s moc pěkným overalem)

betsey Akorat k tem celenkam zapomínaj dodávat lepidlo (byla v kompletu s moc pěkným overalem)

Potrefenáhusa no ale ta tvoja ma aspoň vlasy, tak to nevyzerá tak od veci ako to vyzeralo na mojom plešatom bábätku (švagriná jej to doniesla a hneď aj nasadila)
Jeste jsem zapomnela na jeden nevyzadany darek. Od manzelovy babicky dostala mala na vanoce miminko s kocarkem. Ruzovo ruzovy, nejlevnejsj z kauflandu. Dneska jsem si na to vzpomnela a vytahla to ze skrine. Panenka vydavala takove zvuky, ze mala se ji bala, a nesla vypnou, takze jsem pri vareni hledala sroubovak, abych z ni vytahla baterky. A kocarek je i po prvni slozeni tak rozvyklany a nestabilni, ze tu s nim sice chvili nadsene jezdila, ale pak pres nej hodila takovou drzku, kdyz se ji zaseklo kolecko, ze se radeji vratila ke vkladacce a ja to zase odnesla. Jo, uznavam, ze na kocarek jeste mala, i kdyz se ji teda moc libil, ale vazne to tu mam skladovat dalsi dva roky? A vazne musi mit kazda holcicka doma kocarek? Nemuze to byt treba hracka, co je ve skolce nebo v herne a ne doma? Vazne musi mit dneska deti doma vsechno? A kdyz uz, nemuzu si jako osoba, co s tim bude zit, vybrat nejaky, ktery mi prijde, ze za to stoji? Se kterym treba pujde jit ven a zvladne i dlazebni kostky. A nemuzu ji vybrat panenku sama, nejakou co nesmrdi levnym plastem? Fakt to musi tahat jako darky pribuzenstvo? Deset panenek, dva kocary... Protoze holka. No beru to, ze darek splnil svuj ucel pri darovani, je od nich hezke, ze na ni mysleli... A jdu ho nabidnout na mistni bazar za odvoz. A zakazat celemu pribuzenstvu do odvolani nakupovat panny a kocarky na ne.
betsey na těch plešatých hlavách je to legrační.mne se to teda docela líbí, ale u nás na hlavě nevydrží nic, co není privazany
Zuzuli zrovna kocarek mi přijde dobrej, ty děti si s tím fakt vyhrajou, holky jak kluci
Ale taky bych brala něco lepšího a hezciho, no
Zuzuli Tak zrovna kočárek beru jako dobrou věc, univerzální a pro holky i kluky. Vozili v něm kromě panenek kostky, bábovičky, i naše kočky. Zábava na více let.
vanilka ja proti kocarku obecne nic nemam. Pocitam s tim, ze na naj nejspis jednou dojde. Ale rada bych ho vybrala sama. Neco kvalitniho, co zvladne i zulovou dlazbu a bude moct ven. Ne rozvyklaneho uz z kracice, kde se bojim, ze si dite skripne prst. Takze z dobreho umyslu kocarek jako darek, je jen ten zbytecny plast a odpad. Ale uz mam o nej zajemce, tak vyuziti najde.
vanilka obecne odrazedlo je taky dobra vec, ale ne, ldyz se na nem neda jezdit, ale nekdo ho koupil jako darek ![]()
Zuzuli já bych teda v březnu dala nevím co za levný kočárek, co jde dobře složit a dám ho na kočár. Máme jen jeden, no.
Evaeva tak tahle vec se mi asi msti a zaboha mi ji nejde zase slozit ![]()
Evaeva Viď, ono na všechno jednou přijde. Já lateřila, když mi ségra přivezla takovej plastovej obchůdek.Mesic se mě ptala jestli to chci, několikrát jsem ji říkala, že ne a ona že to dá někomu v práci pro vnoucata. Nemělo to půlku komponentů, v podstatě je to takovej skelet obchodu, a bylo to hnusný a jednoho rána prostě otevřu vchodové dveře a tam tohle....No tak holky už tři měsíce nadšený prodavaj.
Zuzuli Kočárek je super, syn v tom vozil kocoura. Tatra u kocoura takovej úspěch už neměla. Vždycky se můžeš pomstít v rodině a darovat pod stromeček fotoknihu, wobenzim, kosmetiku Relax v dárkové kazetě a nebo stopadesáté ponožky.
Zuzuli to vůbec nestojí za tu energii se s tím zlobit. Dokud je malá a můžeš se těch věcí zbavit bez křiku a výčitek, prostě to pošli dál. Syn byl z těchhle laciných kočárků a panenek strašně nadšený na hřištích.
Karja jo no. My v bytě takovéhle velké věci mít nemůžeme, ale zrovna kočárek a takové věci kluky budou bavit chvilku, v pěti už mi řeknou, že je to pro holky. A aby to šlo dát na kočár je pro mě zásadní požadavek u všech věcí pro děti okolo dvou tří let:)
Evaeva Jo no, to jdou ty nejlevnější golfky, co se dost ničí, dvoje už odrovnaly.
Ja jsem ted kocarek kupovala maly k prvnim narozeninam na vyslovne prani snachy (vzdycky se ptam, co komu koupit). Prislo mi to trochu divny, kdyz dite jeste nechodi a o kocarek se neopre, ujede ji. Ale chteli to, dokonce jsem dostala presny odkaz, jaky to ma byt, tak to maji. Panenku jsem koupila hadrovou, perinky usila, tak ted uz to je na nich, co s tim budou delat. Akorat jsem pro vnuka trochu prepiskla Lego, koupila jsem veliky a koupili i vsichni ostatni, protoze on si ted skoro s nicim jinym nehraje. Ale to se neztrati, muzou mu to nechat na jindy, az ho omrzi to, co ma.
Karja jojo, ty nejlevnější golfky. Kluci to zas tolik netahají, my je máme akorát na ven, takže zatím drží ty jedny. Já teď ani moc nenabízím, když máme jen jedny;)
Kokoska Já myslím, že obojí jsou bezva dárky. Ony toho ty děti ze začátku potřebuji poskrovnu, ale pak před těma třema rokama se to náhle nabalí a už jsou to samé velké nebo drahé věci, tak proč něco nemít dopředu;-). A lega není nikdy dost:-D:-D
Kokoska lego se neztratí, u nás je to pořád top hračka, máme teda pořád Duplo.
Karja jojo, od dvou a půl si syn opravdu hraje s hračkami a teď před čtvrtými narozeninami se najednou zajímá i o věci, co jsem odepsala, třeba o kuchyňku.
Už sbírám tipy na dárky, když už jsme u toho. Někdo tu má nějakou super tramvaj, si pamatuju. Neměl byste někdo odkaz? Mladší se zdá bude docela na vozidla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.